Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Irdeto M7 - prijimac

Ahojte,
viete odporucit nejaky stabilny HD prijimac podporujuci Irdeto M7 kartu s co najlepsim obrazom? Myslim bez potreby CAM modulu. Mam pocit, ze v uni citackach ani linuxoch to (zatial) nefunguje.

Dik,
b.

branok
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto M7 - prijimac

Osobně preferuji Technisat technistar sir pak Humax 5100. Zbytek je celkem o ničem, vesměs vytvořeno hlavně z ohledem na cenu.

Dolfino
Registrace: 9/2012

GoSAT 7056 HDi

Pekny obraz, jednoduche ovladanie, raz nastavis a nic neriesis, priatelna cena. Mam par mesiacov dva a nezaregistroval som jediny problem.

Traky
Registrace: 8/2013

Traky

škoda že ten GoSat 7056 HDi nemá video rozlišení až 1080p

Ufones
Registrace: 5/2010

Kibicak
Vážený máte naprostou pravdu plno lidí už to přestalo bavit 2x3x za rok přeladovat , nebo ladit nový programy A TO JEŠTĚ v SD . 1x cesta technika na přeladěný - naladěný stojí 400- 450kč včetně cesty , nemluvím o cenách na změnu SW a jiných poruch na přímačích který se vyskytnou během roku . Kartu muselo plno lidí změnit na ICE ZA 600 KČ , aby ještě něco v roce 2012-13 viděli a že za to 2 měsíce bylo odkodováno plno programů , to lidi vůbec nezajímá a stejně na programy nekoukali sralo je těch 600 kč dát . Když slyšíte lidi kolem , nebo mechaniky TV , PLNO LIDÍ by do Skylinku už nešlo jenom kvůli penězům co do toho dají za rok na údržbu sw , PROGRAMŮ , balíčků , SP, , když tomu nerozumí a těch je velmi dost . Ano nikdo je nenutí to je víhoda a proto lidi od Skylinku utíkají i když společnost dělá zajímavý , nebo skoro povinný zavádějící balíčky ( přijde nová karta a rovnou s balíčkem - on se nějaký blbec najde , kdo to zaplatí že ). Oni ty částky jsou malý kolem 30-400 , ale jejich za rok dost . Příští rok jak to vypadá se zdražením, si raději lidi něco koupí do rodiny důležitého , než nějaký satelit S BALÍČKY .Bohatě vystačí s DVB.T a jejich seriali a ještě budou mít na nájem , Rv :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Téda Staníku, tolik pravopisných chyb, že se nestydíš. Co jsem já zaznamenal, tak mezi největšími odpůrci serpa jsou individua, kterým nevadí vyhulit dvě krabičky denně, místo dvaceti deka kvalitní šunky jsou schopni koupit radši půlkila sojového junioru a jejich děti zásadně na školní výlety nejezdí, bo se jim zdá, že ta padesátikoruna, co škola vybírá, je moc.

bretah

bretah, meleš nesmysly co se týče toho zaznamenávání lidí. Asi z hladu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

standa111

Sakra,to jsem nevěděl že u těch současných Ready přijímačů které jsou vybaveny aktualizací kanálů a fast scanem musíš stále přelaďovat. To je novinka. A že je to SD? A v tom DVB-T je kromě RS 7 na ty seriali snad něco jiného? :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

BIDLO
V DVB-T máš PROGRAMY SD zadara , ale u skylinku za peníze SD na ty serialy a dále přidávají SD . U těch současných přístrojů by se to mělo přeladovat samo , ale zase lidi hlásí přeladí , ale rozladí TAK NEVÍM - vada přístrojů , nebo obsluhy a jsme zase u toho kdo to dá dohromady - technik 400-450kč výjezd .Všichni nový přístroje nemají doma, vesmšs se to pohybuje 2-5 let , ani nechtějí už do toho ivestovat . DVB-T SE ROZŠIŘUJE , například syn měl špatný přijem analog a ted paráda DVB-T . U mne je to jedno , já mám jak Skylink , tak i Digi tv ,tak DVB-T . Na těch 10 hod koukání v létě za týden to stačí , v zimě i o nějakou hod více u TV . Jo když děláš máš na to , ale nekoukáš není čas . :zombie:

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

A když se DVB-T rozšiřuje, tak se to doladí do tuneru samo? Nebo je nutný zásah obsluhy? Jestli ano, tak jaký je rozdíl od satelitního přístroje?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

V DVB-T je to jiní laděný a přeladěný, to je ta víhoda DVB-T.

bretah

Kibicak

než 2x100km,lepší po telefonu,nebo místního ladiče,asi levnější varianty,zase ten bonus,2x za rok vidět rodiče stojí za to R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

standa111

standa111 proč nejdou jinam tam kde je to zadarmo. Proč jsou u toho predrazeneho skylinku. Který si dovoluje přidat několik programů za rok. To je na trestní oznámení. Můžou jít jinam kde se nepridavaji tv a je to zadara. U skylinku je nikdo nedrží! No a že si neumí naladit přijímač a jejich obchodník je dře s kůže a nemá účtu ku stáří či nake omezenosti. Za vše může skylink. Najdi providera co ti kartu vymění zadarmo. Takový neexistují! Všude platíš.

satman1
Registrace: 9/2010

@joscer

Nevíš o čem mluvíš, podpora u TechniSatu je špatná. Nechtěj vědět, kolik má TechniStar SIR nedodělaných chyb... Na jiných fórech jako je TVFreak bys to našel.

008
Registrace: 1/2006

@008

Na Fríku už jsem nebyl dlouho. Já SIRa neznám, mám zkušenosti s TechniStar S1 a s HD8-SX a dříve s Digit MF4. Zapojil jsem a jelo (a jede) to bez problémů. Žádnou podporu jsem nepotřeboval a doteď nepotřebuji.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra