![]() |
|
technisat sirDobrý den všem. Rána sem chtěl zapnout satelit, objeví se usbl, pak 3ff, 2ff, 1ff, 09, pak nějaký zkomolený znak a jakoby vedle načítání. Potom 380,203, 100, 01A, Pak zase znak a pořád dokola. V návodu jsem našel reset,ten nepomohl, mám jinej zdroj, beze změny. Je to už po záruce. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Díky za vaše reakce |
MaxellX2
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: technisat sirza mou reakci neděkuj ale vypadá to že tam může bejt namontované tzv. kurvítko ? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: technisat sirSIR se přece více než tři roky neprodává,takže záruku mít musíš.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: technisat sirAni jsi nenapsal, jestli je to Digit SIR nebo TechniStar SIR.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: technisat siralebo Technibox SIR Made in Korea alebo Turecko či kde... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: technisat sirJe to TechniStar Sir |
MaxellX2
![]() |
|
MaxellX2Zeptám se blbě. Nemáš v usb portu zastrčenou flešku s nějakým upgrade SW pro ten tvůj stroj?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: technisat sirNemám. Nic tam není, ani se tam nic teď nepouštělo. |
MaxellX2
![]() |
|
RE: technisat sirUsbl ... chyba paměti. Pomůže pouze servis. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: technisat sirPoslední pomoc, dát mu restart na tvrdo do základního instálu - naprosto "vynulovat", stop stav a rychle odpojit od el. sítě, tak na hodinu. Potom znovu najet na základní instál - znovu s nahráním továrního SW po OTA a postupně jednotliv oddíly v instálu potvrzovat. Když se chytne tak to bude OK., jinak kolego to vypadá na exnutý SW pro el. závadu - neobdržel SAT proudový náraz po vypnutí/zapnutí el. proudu od el. rozvod. závodu ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: technisat sirJak jsem psal výše,usbl je hw chyba paměti,nepomůže nic jiného než servis,už jsem se s tím potkal a několikrát řešil. |
Harnadek
![]() |
|
RE: technisat sirTo harnadek: A nemůžeš mi prosím poradit, jakým způsobem si to řešil. Jestli se nějak něco přehrává. |
MaxellX2
![]() |
|
maxellti predsa píše, že je to HW chyba pamäte.Máš predsa 3 roky záruku (teda pevne verím, že ho máš zaregistrovaný) a starší tento prijímač asi nie je. Potom pošleš do servisu a dostaneš naspäť opravený free of charge. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: technisat sirMal som prednedávnom tento istý problém, diskutovali sme aj tu na Parabole. Nakoniec reklamácia a dostal som nový kus. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@MaxellX2Přesně jak píše Dagy2 a rolis7.... servis a vždy byl zaslán nový kus. (Mám jich v oběhu víc jak 300,tak se někdy nějaký vyskytne,ale minimálně :) Co jsem stačil vypozorovat,bylo to cca vždy po bouřce nebo nějaké kalamitě,kdy se pořád vypínala el.síť. Možná by kolikrát stačila na malé přepětí,vyvolané neustálým zapínáním sítě alespoň přepětová zásuvka. |
Harnadek
![]() |
|
externi diskMam stejny prijimac, k nemu pripojeny externi disk WD Essential 500GB a vzdy, kdyz chci smazat nejakou nahravku, tak se cely pristroj restartuje. Dost me to otravuje. Nevim, zda je chyba v prijimaci nebo v disk. Ale kdyz disk pripojim k PC, tak jde v pohode. Co byste mi poradili, je to na reklamaci? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@esquireTestni v menu-správa zázn.médií zvolit přímo tvůj HDD (ne automaticky). Já mám taky WD 1T s ext.zdrojem napájení a restart pouze tak 1x za 5měsíců. |
Harnadek
![]() |
|
HarnadekZkusil jsem to a bohuzel musim konstatovat, ze beze zmeny. :-( |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
![]() |