![]() |
|
set top box na Mindig Tvchcel som pomôcť kolegyni a pomohol som jej kúpiť anténu aj set top box na príjem maďarského terestriálu- "odborník" v predajni mi asi predal zlý prímač hoci som výslovne chcel na maďarov) chytá len slovenský terest. Trochu som počítal na vebe a malo by to vedieť vo formáte MPEG-4 Poradí niekto v okolí BA lacnejší nový s konkrétnej predajne. dik Vďačný by som bol aj prípadne poradiť ak to má ešte nejaký ďalší zádrhel |
yyyno
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig TvA má ten box čo si kupoval vstup pre dekódovaciu kartu ? Lebo ak nie tak nie je vhodný na Mindig TV. Oni používajú conax. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tvnemá to vstup pre kartu. ale na vebe som pozeral prímač predávaný v Maďarsku aj bez vstupu -Hd 95RF -a základná ponuka sa na tom dá chytať. Stojí 7260 Fr. |
yyyno
![]() |
|
RE: set top box na Mindig TvNa neplatenú ponuku ti postačuje hocijaký šrot čo zvláda MPEG-4 a hlavne HD. Pravdepodobne ti predali niečo s MPEG-2 a to je na príjem maďarských kanálov nevhodné. Príjma ten box aspoň našu :1 HD ? |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tvklasika s južného Slovenska. Televízory bez HD- však ešte pred mesiacom išiel analog. Set tob boxy s HD len pre vrchných 10 000 sl.maďarov. Inak 500 000 slovákov z juhu si zaslúžilo viac ich pripraviť pred vypnutím analogu. Naša vláda sa na to vykašľala. Však ja chcem kúpiť tiež len ten "šrot", ale ani s tým ti v predajňach neporadia. |
yyyno
![]() |
|
Prijímač mindig tvPELSO T - HD 1500 PVR MinDig TV, 7 990 FtAVI (Divx4, MP3) AVI (Divx, MP3) AVI (XVID, MP3) MOV (MPEG4, MP3) MP4 (h.264, MPEG4-AAC) MPG (MPEG1, MP2) MPG (MPEG2, MP2) VOB (MPEG2, MPEG1-LAJER2) |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
mindig tvORCHID MAXEVO DVB-T + DVB-C, SK+HU programy, mám otestovaný tento prijímač. Dostupný na slovensku. Podpora pre SD / HD (MPEG2 / MPEG4 H.264), DVB-T. 1xčítačka kariet CONAX1xSlot na CI modul |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@yyynoa co ty tu vyplakavas ? hadam nechces aby ugrofinskych uslintanych hungaronov sponzorovala slovenska vlada !! to de sme ?!mas problem prijimat, tak sa tam prestahuj ale neplac tu ked ti nejaky holvet hulaa vypne analog ... |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE:::to mam najradsej, ludi co hovoria onicom... vid "furicka" a teraz k teme:skoc si do nejakeho madarskeho TESCA, teraz maju v akcii (november 28 - december 11) Strong Prima VI settop box, mam odskusane, chyta vsetky volne programy MindigTV , vratane HD, samozrejme aj tie nase co idu v Mpeg4 a cena je 6590,- druhy prijmac aj na platene programy s citackou Conaxu - Alcor HD2800 stoji 9990,- Vcerajsi kurz EURa a Ft bol 292, v poslednych dnoch menili aj za 296. |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tvdík - skočím za hranice |
yyyno
![]() |
|
RE : yyynonemas zac, kdo ma tu moznost, ze byva blizko, tak O.K, davaju 2r zaruku(Strong) a moznost vymeny do troch dni :) |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tv... a zasa furicka a jeho obvykle zvysovanie kvality diskusneho fora :(UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 455 |
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tvprispejem ešte do tohto vlákna - možno pomôžem niekomu- kúpil som Evolve za 34 eur OKAY Z,Piesky. Zas mi dali zlý, ale dal som si pozor- musí to vedieť MPEG-4. Natočil som anténu na juhovýchod. nabehli všetky slovenské aj maďarské programy- kvalita výborná. Anténa vonkajšia bez zosilovača (29 eur) podľa všetkého by stačila aj menšia (okolo 15 eur) |
yyyno
![]() |
|
RE: set top box na Mindig Tvfuricka ma pravdu-tazatel pisal " Inak 500 000 slovákov z juhu si zaslúžilo viac ich pripraviť pred vypnutím analogu. Naša vláda sa na to vykašľala."Chodte niekam daleko, ked nadavate na slovensku vladu, ze vas neupozornila na vypinanie madarskeho analogu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Novinky v MinDig TV ExtraV maďarskej digitálnej terestriálnej platforme MinDig TV Extra už vysiela kanál D1 a testuje nový kanál maďarskej verejnoprávnej televízie m3, ktorý oficiálne spustí svoje vysielanie 20. decembra. Vysielanie kanálu D1 je od začiatku kódované systémom Conax a sprístupnené tak iba predplatiteľom platformy MinDig TV Extra. Stanica je dostupná v multiplexe C. Kanál maďarskej verejnoprávnej televízie bude dostupný tiež v platenej ponuke MinDig TV Extra v rámci terestriálneho multiplexu B.Na programovej pozícii m3 v multiplexe B je aktuálne informácia o dočasnom nekódovanom vysielaní novej verejnoprávnej televízie, ktoré bude trvať od spustenia vysielania (20. decembra) až do 5. januára 2014. Nová televízia m3 bude prinášať najmä programy z archívu MTVA, no nebudú chýbať ani staršie filmy, seriály, dokumentárne či detské programy. M3 má vysielať 18 hodín denne a to od šiestej hodiny ráno do polnoci. D1 je maďarská televízia, ktorá prináša vo svojom vysielaní programy zamerané na kultúru či zábavu, nechýbajú ani staršie maďarské filmy. Zdroj: Internet |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
![]() |