Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta next nefunguje

mate niekto podobne skusenosti?karta next bola aktivna do 29.11.2013 pricom na materskej karte som mal vzdy predplateny neaky balik..bud multi HD alebo hbo ale karta sa po 29.11 deaktivovala a teda nefunguju na nej žiadne programy. je tato karta len na 1 rok?

wiking18
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124
Odpověď v diskusním vlákně

Tomik535

koukni nad sebe,chytráku netuším co máš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tomik535

chceš si jen pokecat?minuta na netu a pošťák druhý den,odskoušeno,no možná v horní dolní v -30°c to bude horší,ve velkoměstě OK R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: karta next nefunguje

Je úplně jedno co mám já, jde o to, že zaplatíš v 21 století do minuty platební kartou a nemusíš druhý den čekat na pošťáka. A ještě to kupodivu NENÍ dražší než tvá možnost s deme.ntním objednáváním druhé karty. Tohle se ti snažím vysvětlit druhý den!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Než to Skylink pošle, tak to trvá tak týden. Výhodou objednání je pokud se původní karta poškodí při častějším přenášení mezi přijímači.

sirda
Registrace: 11/2006

Tomik535

ne,ty se mě snažíš druhý den vysvětlit,že to prostě nejde levněji,finančně+časově,tuto variantu jsem ti nenabízel,tu doplnil sirda,každý nemá zmíněnou kartu,každý nemá povolené platby přes internet,proto jsem nabízel nejlevnější a nejrychlejší variantu pro většinu populace,ty k ní nepatříš R^ :laughing: R^

pierrepetr

sirda

u mě druhý den R^ :laughing: R^

pierrepetr

Další týden trvá než na nové nextce naběhnou placené programy.

sirda

@sirda, přesně tak pošťák s nextkou druhý den je v tomto případě naprosto nepravděpodobné, cca kolem týdne. Objednat novou můžeš třeba jednou za 5 let, častěji ji neošoupeš. Protože je ale nextka v pronájmu a nevlastníš ji, stopro ti ji v případě poškození ihned vymění.

Tomik535

Zatím jsem kartu nepoškodil, takže nevím jestli by ji vyměnili.

sirda

@sirda, zeptám se tě jinak. Platím ti 80kč měsíčně a jednou za 5 let mi odejde karta. Řeknu ti, pošli mi novou jejíž výrobní a distribuční cena není ani ten měsíční paušál, jinak ti těch 80kč měsíčně dál platit nebudu. Co uděláš?

Tomik535

Tomik535

Objednat novou můžeš třeba jednou za 5 let""
nebo každý rok a programy jedou hned,dle tvého šrotu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Chtěl jsi říct hned nejdřív druhý den po návštěvě pošťáka? :laughing:

Tomik535

Tomik535

jen pro slabomyslné jedince,hned po návštěvě pošťáka,tedy druhý den po objednání přes web R^ :laughing: R^

pierrepetr

21.století

:laughing:
Platba poštovní poukázkou typu A, bankovním převodem nebo v hotovosti v bance
Platba poštovní poukázkou, bankovním převodem nebo v hotovosti v bance je vhodná pro úhradu předplatného nebo poplatků. Platbu poštovní poukázkou lze realizovat na přepážce České pošty, ostatní způsoby je možné provést na přepážce banky nebo přes internet banking. V případě platby poštovní poukázkou jsou požadované služby aktivovány do 5 pracovních dnů od připsání platby. V případě platby bankovním převodem nebo v hotovosti v bance jsou služby spuštěny do 3 pracovních dnů od připsání platby na účet. R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

fakt se nestačím divit tvé zabedněnosti a neschopnosti jednoduše napsat že jsem ujel. Neustále se více a více topiš v trapnostech. Navíc mám obavu, že pokud je nextka vydána tak ti asi ani účet nenabídne objednávku další karty next. Ale takovou blbost jsem fakt nezkoušel.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Tomik535

"Protože je ale nextka v pronájmu a nevlastníš ji",kam ji mám odevzdat prosím? R^ :laughing: R^

pierrepetr

kubíčku

čekal všechno,ale tebe ne,když už se tak chytře ptáš,rád ti odpovím,po ukončení platnosti next karty se to tváří,jako bys žádnou neměl,pak ti to nabídne R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

bože jak ty jsi chytrej. Kde jsi na to přišel? Kolikrát jsi objednával novou kartu za nezaplacenou nextku? Jaká je výhoda čekat až nextka zhasne a na účtu se objeví možnost objednání nové za stejnou cenu? Být týden bez televize? To by mohl udělat pouze tr.otl.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kubíčku

děkuji za poklonu,to slyším několikrát denně,rád ti pomohu,stalo se to u mého zákazníka,čekal týden máš pravdu,nevěděl,kde je chyba,dokonce ani nevěděl,že má nextku rok,ode mě dostal dvě origo,zapomněl ,že si dal nextku,po týdnu mě volal,že má reklamaci přijímače,nakonec to byla taková kravina,ten tro.l je finanční poradce a vydělává 5 mega ročně,je to tro.tl R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Ale to stále ještě nevysvětluje proč jsi udělal takovou pitomost a objednával jsi kartu novou a nerozeběhl jsi kartu okamžitě zaplacením.
Opravdu přestávám věřit že jsi dnes ve formě.
Nebo žeby další pohádka?

kuba

kubíčku

asi špatně čteš,moje pitomost to asi nebyla,ale po všech vyčerpávajících dotazech,kdy zákazník neměl zmíněnou kartu potřebnou k placení skylink služeb nevlastnil,nejrychlejší volba,jak se dostat k funkční next kartě,druhý den volal,že vše OK,ještě tam máš nějaký inteligentní dotaz?,který od tebe stále postrádám,pokud si chceš jen pokecat,nejsem proti,pořád mě vrtá to ohnisko kdekoliv v parabole,máš nějaké vysvětlení?,díky kamaráde R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

jsi snad opilej? Najednou kartu nemel vůbec, já už neveřím ani tomu co čtu.
A o parabole a ohnisku nemluv, jen by jsi se ztrapnili. Že tomu nerozumíš to jsi dokázal dostatečně.

kuba

kubíčku

no nevím,neznám tě,nebudu to psát znovu pro jednoho zabedněnce,přečti si to znovu a pokud to bude málo ,tak znovu,to ohnisko bych rád dořešil,stále nevím,kdo byl trapný,ty,který tvrdíš,že ohnisko je kdekoliv si dáš LNB,nebo já,když tvrdím,že ohnisko má parabola jen jediné,to asi necháme na ostatních přihlížejících,máš pravdu"jen by jsi se ztrapnili" R^ :laughing: R^

pierrepetr

"kdy zákazník neměl zmíněnou kartu potřebnou k placení skylink služeb nevlastnil"

Paráda. Mimochodem co takhle zaplatit třeba svojí kartou.

Tomik535

Tomik535

já taky ne,to mě taky napadlo,ale mám několik jiných,zrovna průser R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra