![]() |
|
karta next nefungujemate niekto podobne skusenosti?karta next bola aktivna do 29.11.2013 pricom na materskej karte som mal vzdy predplateny neaky balik..bud multi HD alebo hbo ale karta sa po 29.11 deaktivovala a teda nefunguju na nej žiadne programy. je tato karta len na 1 rok? |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124 | |
![]() |
|
RE: karta next nefungujekonečně jsi pochopil. Oběv to je pro tebe. Ale tak to opravdu je. I když to cikán ohne nahoru , klidně naladíš ohnisko. Mám to z praxe a opravdu to ohnisko je kdekoli v rámci vzdálenosti. Ostatně to dakazuje i multifokus. Doplň si vzdělání, než se pustiš do hádek.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkuto je na patent,než ti to výrobce vyfoukne,už vidím ten reklamní slogan"Parabola,na kterou Vám nikdy nebude pršet,ani nemusíte ometat sníh" :bomb: :bomb:R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
petříčkunemusím nic patentovat. Všichni mimo tebe to vědí.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkujá ti moc děkuji,to budu dělat už s novou parabolou,zákazníci mě budou děkovat,že nemusejí ometat sníh a taky jim nikdy nezrezne zepředu,pršet bude jen zezadu,píšu to správně?,když tak mě oprav,ať mám jistotu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujeA teď se vrátíme k té next kartě. Napiš proč je výhodnější ji koupit než přímo zaplatit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
petříčkujen nezapomeň, že čim ji vice ohneš, tím menší je odrazná plocha. Ale to je tobě těžký vysvětlit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
ano vrátíme sev čase do bodu 03.12.2013, 22:25.43,dále03.12.2013, 22:53.08,dále03.12.2013, 23:31.25,stačí takto?,znovu to psát nebudu,ještě by mě zajímalo k té parabole,nevíš proč ten límec výrobci neohnou opačně,takto,když bude pršet pouze zezadu,tak tam bude stát voda a sníh,nejsou to ti výrobci tro.tli? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubíčkuto je vysoká matematika "tím menší je odrazná plocha",to bych rád ještě od tebe chtěl dovysvětlit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujebože vysvětlit trotlovi uhel dopadu na parabolu to takt nemá obdoby. Vem si pokličku a podivej se na ni ze predu a ze strany. Jakou uvidíš plochu? Připadám si jako blázen.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
ještě mě napadlo,nezlob se,že s tou parabolou pořád otravuji,nasadils mě brouka do hlavy,kdybych jako nechtěl hned ohýbat tu trubku,co nese LNB,mohu tam dát držák multifokusu kolmo,tím bych dostal LNB taky výše a pak můžu parabolu s klidem sklopit dolů,je to tak? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujepřestaň blbnout. plàcáš blbosti. přemýšlej. Srandičky nebo tvoje hloupost?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tak teďnevím,jestli jsi si dělal srandu,nebo to opravdu chodí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujepetříčku, vidím že absolutně neviš která bije, tak sbohem, jdu spinkat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
zrovna, kdyžuž jsme se bavili bez urážek a v pohodě, tak nechceš diskutovat,já jsem tady dva dny jen odpovídal,ale když se já na něco zeptám,tak nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujePeříčku, když vidím hloupost v přímém přenosu, tak to opravdu nejde. Fakt jsi úplně nimo a tak si napiš jéžíškovi, na to já čas fakt nemám.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
na psaníhloupých otázek čas máš,ale když máš stručně jednoduše odpovědět,tak nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujeNa co chceš odpovědět? na bláboly ohledně kolmých LNB? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Ale vraťme se k otázce karty next. Tyto nesmysly mají být odpovědí ? já jsem původně reagoval na měsíční platbu,ale i tato varianta,kterou nabízíš je možná,ale taky stojí něco navíc. 1.moje varianta stojí 880kč+1 minuta na netu,druhý den pošťák u tvých dveří a platíš 880kč 2.tvoje varianta880kč+internet bankovnictví(čekáš 3 dny),většinou taky něco stojí,ty ho máš třeba zadarmo,nebo do banky zaplatit t.j. čas+složenka+možná benzín do banky(čekáš 3 dny),nebo servisní web u prodejce,čas+benzín(aktivní hned) tak si vyber,co je levnější pro většinu populace A jak asi myslíš, že to myslím, když píšu, že to trvá minutu ty díky za doplnění. Mi připadá, že se bavím s osmdesátiletou babkou. Ty nemáš platební kartu? Platba poštovní poukázkou typu A, bankovním převodem nebo v hotovosti v bance Platba poštovní poukázkou, bankovním převodem nebo v hotovosti v bance je vhodná pro úhradu předplatného nebo poplatků. Platbu poštovní poukázkou lze realizovat na přepážce České pošty, ostatní způsoby je možné provést na přepážce banky nebo přes internet banking. V případě platby poštovní poukázkou jsou požadované služby aktivovány do 5 pracovních dnů od připsání platby. V případě platby bankovním převodem nebo v hotovosti v bance jsou služby spuštěny do 3 pracovních dnů od připsání platby na účet. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkuAle pokud se chceš pasovat na vševěda fora tak odpovídej. Jinak jsi pouze mluvka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next nefungujepre pana jana... nech to tu admin uz konecne zamkne !Chlapi, chodte radsej na pivo :))) toto fakt nema uroven, ste horsi ako baby na trhu...... Toto ma byt ODBORNE forum ?????? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
petříčkuPouze opakuješ to , co jsem psal já! Na tvoje nesmysly se odpovědět nedá. Polož jasnou otázku bez nesmyslů a můžeme se bavit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kuboměl by sis zopakovat základy geometrie ze ZŠ, pak bys tu neblábolil nesmysly, jakože si "ohnisko u paraboly posuneš kde chceš" a pod..... Pojem "Ohnisko" je matematicky jasně definovaný pojem geom. útvaru zvaného parabola resp. rot. paraboloid (sat. parabola je část rot. paraboloidu) - tyto útvary mají "ohnisko" jasně dáno - vždy jen jedno - u ideální paraboly resp. paraboloidu je to bod kde se sbíhá odraz všech paprsků dopadajících rovnoběžně s osou paraboloidu. Umístění ohniska každé konkrétní paraboly je dáno jen a pouze tvarem par. plochy, tedy plechu - pokud tedy nezměníš tvar plechu tak ideální "ohnisko" je vždy ve stejné poloze vůči plechu. To, že v praxi dokážeš pochytat signál dopadající ze směrů posunutých od ideálního směru dopadu - s konvertorem posunutým od ideálního ohniska je samozřejmě za cenu poklesu zisku protože v tomto případě signál není už do tohoto místa ideálně fokusován tak jako u ideálního ohniska... je více rozptýlen. Protože samozřejmě ozařovač LNB není bodový ale má svoji velikost (5-6 cm) tak konvertor nějaký ten signál pobere... samozřejmě přesnost výroby taky není nekonečná... vše hraje svou roli.Není to nic těžkého na pochopení, pokude si ovšem jasně definované pojmy začneš vykládat po svém, pak se s nikým nedomluvíš. Multifokální paraboly typu toroid nebo multiibeam nemají tvar rotačního paraboloidu, mají danou jakousi "ohniskovou linii" pro dané rozpětí přijímaných směrů... je to zase jakýsi kompromis, nicméně jsou navrženy tak, že v daném rozpětí dopadajících směrů (umístění konvertoru v předpokládané ohniskové linii) mají vyrovnaný zisk, na rozdíl od zbastleného "multifokusu" na klasické single-fokální parabole |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
HornetF18Konečně někdo soudnej. Díky za rozum.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
HornetF18souhlasím,už jsem to psal včera,ale kubíček měl nějaké nejasnosti,tak to znovu rozjel R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
lancenaprostý souhlas,fyziku neumí,malou násobilku neumí,jen uráží a machruje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
lanceAle já netvrdím nic jiného, jen tvrdím, jako naladíš multifokus tak dokážeš naladit ohnisko i jinde než ve středu ohniska. Mám na to vlastní zkušenost. Při ohnutém ráhnu držáku LNB naladím parabolu s téměř stejným ziskem jako v původním ohnisku. To je prostě praxe a tu nikdo neokecá.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124 | |
![]() |
|
![]() |