Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

karta T-mobile START

čisté irdeto !

má někdo otestováno ? share , UNI ???

jak je to se servisem ? Web ? či jen tlf ?

dík t.

:8)

a do jaké sekce jsem to měl dát ?

:)))

tonek
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

kde čteš

,že irdeto? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

no to nebývalo

tak asi irdeto R^ :laughing: R^

pierrepetr

snad to není reklama

Jediná karta s HD programy zcela bez servisních poplatků s nejnižšími pořizovacími poplatky!

Dekódovací karta T-Mobile je určena pro uživatele, kteří již mají satelitní přijímač s nainstalovanou anténou a rádi by využili programové nabídky T-Mobile Televize (Odpadá nutnost pořizovat nový přijímač s podporou kódování Irdeto).
TV karta ve variantě Start nabízí základní nabídku českých a slovenských programů, včetně kanálů v HD kvalitě bez jakéhokoliv dalšího měsíčního servisního poplatku za sledované programy nebo poskytovaný servis (jako je tomu u konkurenčních poskytovatelů).
Aktivaci karty je potřeba provést do 10 dnů po vložení do přijímače přes Zákaznické centrum operátora.
Do registrace je na kartě funkční základní nabídka programů bez HD kanálů ( maximálně 10 dnů ), po registraci karta dekóduje programy dle vybraného balíčku.

Většina kódovaných programů je uživateli T-Mobile zpřístupněna bezplatně (NEPLACENÉ PROGRAMY - ČT HD, ČT1, ČT2, ČT4 sport, Nova HD, TV Nova, Nova Cinema, Prima TV, Prima COOL, Prima LOVE, TV Barrandov, ČT24, Noe TV, Fashion TV, Óčko + slovenské programy: STV 1, STV 2, Markíza, Markíza HD, Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3 ) a další programy jsou nabízeny v rámci speciálních balíčků (VOLITELNÉ PROGRAMY - Eurosport HD, NOVA Sport HD, Discovery HD, History Channel HD, FILMBOX HD, BRAVA HDTV, HBO HD, Eurosport, NOVA Sport, Sport 1, SPORT 5, FILM BOX EXTRA, FILM BOX, Kino CS, MGM Channel, JimJam, Disney Channel, Retro Music Television, MTV, Fishing & Hunting, National Geographic Channel, National Geographic Wild, Discovery, Viasat Nature, Viasat Explorer, Viasat History, History Channel, Doku CS, Spice, LEO TV, CS Film, HBO, Cinemax a další).

- U nás zakoupené karty jsou v systému ICE a lze je použít ve starších přijímačích s dekodérem Cryproworks i v nových s dekodérem Irdeto.
- Možnost aktivace karty pouze pro občany České republiky.
- Registrace karty prostřednictvím Zákaznického centra na telefonním číslo 800 73 73 73.
- Objednávku programů lze udělat prostřednictvím jakéhokoliv prodejního místa T-Mobile nebo na telefonním čísle 4603 (603 603 603) nebo 800 737373 (zdarma).
- Výhodné nabídky pro zákazníky T-Mobile v rámci balíčků s mobilními a internetovými službami.

pierrepetr

Pozor pozor

Tyto karty jsou i čistě IRDETO, pak se v CW samozřejmě nechytnou. Už se mi to stalo!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

suterén

dablpítr se rád poslouchá , a tak mele a mele :)))

málokdy však k tématu ! :crying:

tonek

tonek

na hrubý pytel,hrubá záplata R^ :laughing: R^

pierrepetr

tonečku

slušnost je,poděkovat za informace,které jsem ti dal jako jediný,ale to tě neučili,no nic R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierre

Znáš tonka, tak já Ti za ten výkon děkuji. R^ R^

CES
Registrace: 4/2007

to tonek

K tomu suterénu.... Jací čtenáři, takový web a naopak? :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

já to vidím jinak,jaký dotaz,taková odpověď R^ :laughing: R^

pierrepetr

CES.........

od tebe není třeba,jen jsem použil služby strýčka google a lenochu podal na tácku R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierre

jj, máma mě učila, že "na blbou otázku je blbá odpověď" :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

já když vidím někoho blejt,tak se taky neudržím,pak to tady vypadá,jak to vypadá R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: karta T-mobile START

péťo, nějak mi to nedochází , za co že bych ti měl poděkovat?

co jsi mi prosím dal za jedinečnou informaci ? :laughing:

nebo jsi mi odpověděl na některou otázku ? :)))

možná že jsem dal ostatním včetně tobě já informaci ale

díky za to nepožaduji od nikoho !

asi blbě se domnívám že od toho je fórum ?

karty již mám doma ale k vůli tobě o nich nic nenapíšu.

Rv :laughing: Rv

tonek

"jak je to se servisem ? Web ? či jen tlf ?

dík t."

"- Možnost aktivace karty pouze pro občany České republiky.
- Registrace karty prostřednictvím Zákaznického centra na telefonním číslo 800 73 73 73.
- Objednávku programů lze udělat prostřednictvím jakéhokoliv prodejního místa T-Mobile nebo na telefonním čísle 4603 (603 603 603) nebo 800 737373 (zdarma)."
R^ :laughing: R^

pierrepetr

budeš se divit ale číst umím ,
kdyby jsi napsal třeba že servisWEB je jen pro toho a toho ,
nebo odpověděl na některou jinou otázku , tak bych ti poděkoval. Takhle nemám za co a prosím neztrácej nadále svuj drahocenný čas v diskusi se mnou a snaž se úspěšně zakončit jiné vlákno což se ti zatím nedaří !

:8)

tonek

tonku, s nevědomosti se mu to nepodaří.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra