![]() |
|
HDMI - RGB/CVBS najednouZdravím,Můžete mi někdo z vás, kteří instalujete Skylink Ready receivery dat tip, který ze spolehlivých receiverů(Humax,Optibox,Technist) zvládají provoz AV výstupu přes HDMI i Scart najednou? Díky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednounejsem si jist ale tusim Technisat das original ale jak rikam uz ho nemam doma ale tusim ze mne to jelo tak to kdyz jsem to testoval jak pres HDMI tak pres scart ve stejnou dobu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednoukdyz tak muzu zabehnout k sousedce na test:-) kdyby nikdo nepsal kdo si je 100% jist |
tanabe
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednouPotrebuju to zjistit teď, ale doma bohužel nemám ani jeden z nich a nikdy jsem to pochopitelne nezkoušel. ;) díky.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednousry baba nekde lita po slevach nechal jsem ji tam listek at zatuka jak prijde vic bohuzel vcil neudelam |
tanabe
![]() |
|
saxonTak třeba u Homecasta 3200 IRD či Mascoma 2600 CI IR jde naráz HDMI-CVBS Scart-Cynch-Component cynch.Při režimu RGB Scart ti vypne Component cynch, ale HDMI jde stále. Nyní odzkoušeno! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednouMyslím že by to chtělo upřesnit zda je nutné rgb, protože si myslím, že cvbs pojede souběžně s hdmi na všech.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Pokud vím, tak všechny!Scart jede vždycky SD v PALu, HDMI dle nastavení v menu.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
Pokudse nepletu tak třeba HD-BOX 9105+ se musí v menu nastavit 576 i a potom tam je teprve signál na Scart výstupu.Ovšem to samé rozlišení je v tom případě i na HDMI. :-/ Nezkoušel jsem to ale asi to tak je. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HDMI - RGB/CVBS najednouDíky za ochotu. Pochopitelně slo o RGB signál a zároveň plné HD ns výstupu HDMI. To mi přišli zbytečné upřesnovat. Bohužel je dost receiverů, které toto neumožňují.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
GoSat7056to určitě umí. Zatím jsem se nestkal s přijímačem, který by vypnul scart při nastavení HD na HDMI.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
To právěje případ toho HD Boxu-bohužel. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |