![]() |
|
Irdeto EuroCAM CryptoWorks (RedCAM)Ahojte, mam modul Irdeto EuroCAM CryptoWorks (RedCAM) verziu 4.02.006. Chcel by som aktualizovat na novsiu. Skusal som to cez program ORF1 (12692 MHz, H, 22000, 5/6), ale neponuklo mi ziadnu aktualizaciu, napriek tomu ze viem, ze pre tento modul existuje novsia verzia. Chcel by som to z dovodu, ze sa mi po prepnuti na niektore programy (asi 5) zobrazuje otravna hlaska "Please check your smart card" ktoru je potrebne potvrdit. V module pouzivam kartu Skylink.Dakujem Vam, M TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Irdeto EuroCAM CryptoWorks (RedCAM)V čem ho máš : SD nebo HD SATU ? Jinak je to normální u Skylinku, jede v emu na CW a ta hláška se objevuje, zlikviduješ v nemu Satu "CI inicialazaci modulu". Jinak v SD Satech HL. není, ale u HD satu vzniká. Kup si modul Smit HD IRDETO CI/CI+ - je 100%. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Irdeto EuroCAM CryptoWorks (RedCAM)Mam ho v priamo v TV Samsung UE46ES8000. O module Smit HD IRDETO CI/CI+ som samozrejme uvazoval, ale keby sa to dalo vyriesit aktualizáciou, tak by som bol rad :)TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: Irdeto EuroCAM CryptoWorks (RedCAM)Se může stát, že po aktualizaci se už na nic nepodíváš, nebo nastanou jiné skopi-činy. A to co snese SAT., tak TV se sat-tunerem nemusí. Jinak jsou tu lepší fachmani než já, tak vyčkej na jejich názory. Já jsem kategorie "C", ale jinak mi jde vše OK. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@Matrix44Předělej na turbocam,pak ti pojede jak ferrari... |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@Prosatdaj nejaky link. Dakujem :)TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
![]() |