Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Panasonic 50st60

Šok z obrazu v sd,pevně věřím že to půjde ještě doladit/dvb-t/,dvb-s jsem zatím nezkoušel,nove vysílaní je ještě v pohodě,ale jakykoliv starší pořad je děs,zlatá hd ready/42px80/ plazma-obraz bez chybičky,ČT HD,TVP1,2 HD,je naopak neskutečná nadhera,určitě bude trvat trochu déle než do toho příjdu-manual je o ničem,přijímám veškeré rady,děkuji !!! :O :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Panasonic 50st60

Mam ho doma a možem povedať že som velmi spokojný.Tak hd ready/42px80/ by som moc neporovnaval lebo tento 50ST60 ma lebsi panel a nieje 42 ale 50 palcov a tam je obraz trocha inakši!!A treba nastaviť v menu ostrosť,Kontrast vypnuť kontrola svietenia a ine a obraz je velmi uchvatný aj v SD!.A dokonca sa da pozerať film v 450*350 rozlišeny.

miro75
Registrace: 2/2011

RE: Panasonic 50st60

Určitě mě čekají dlouhé hrátky s obrazem,připojení sítě ap.,jen doufám,že máš pravdu !

spyko

Lepší obraz

mám na SD z Technisatu, než z TV tuneru. Nenadávám ani na Arivu 252, tam se dá výstupní obraz přes HDMI seřídit a to i pro DVB-T.
Máš to ke mně 3 km daleko. Pokud máš zájem, můžeš se podívat na SD na úhlopříčce 152 cm. Stačí říct..

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Mám sice menší 42ST60, ale také 14 dní novou plazmu. Obraz je úplně v pohodě, i SD vysílání se mi zdá lepší než na mé 4 roky staré (stejně velké) HD Ready Panasonic plazmě.

Je ale nutné u té ST60 dobře naladit obraz. Já jsem využil (a ještě upravil - hlavně zvýšil ostrost, snížil kontrast, Color Gamut dal na Normální a barvy Chladné) tento návod nastavení:
http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/panasonic-plasma-tv/panasonic-st60-picture-settings.html

jirka67
Registrace: 2/2006

Děkuji vám ,již se mi to podařilo značně vylepšít,dvb-s je ale viditelně lepší,u 42px80 až tak to viditelné nebylo,zkusím ještě vaše rady,HD ovšem nemá konkurenci !!!
Samorost-možná využiju-díky! :8) :))

spyko

PLAZMA

je das TV,tam není co zkazit,majitelé monitorů tímto zdravím a lituji,ale ušetří za elektriku,to jo,hezké omalovánky,ale zvyknou si R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mistří,zapomněl jsem jak je to s tzv.zahořováním obrazovky u plazmy,co je na něm pravdy,jen si mátně pamatuji,že se to zde před dávnými věky probíralo-děkuji ! :O

spyko

spyko

nevím o co ti konkrétně jde R^ :laughing: R^

pierrepetr

No,velmi matně si pamatuji,že při koupi 42px80 mi bylo/5.5r./doporučeno nechat plazmu co nejdéle jet v kuse,platí to stále?!50st60-obraz i v sd už se mi podařilo doladit k mé spokojenosti,pohoda ! :O :8)

spyko

spyko

tak to netuším,ale pokud by to měla být podmínka pro bezproblémový provoz,jistě bys našel zmíňku v návodu R^ :laughing: R^

pierrepetr

viac sa docitate na avmanii, na plazme by nemal byt nastaveny prvych 200 hodin maximalny kontrast, ak si dobre spominam, opravte ma. moja 42st50 je uz davno zahorena a obraz je po3.14ci skvely :D

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart

já nic nezahořoval

,koukám asi 4 roky,jak píšeš po 3.14či super,ty blivny co vidím u zákazníků,to je balzam večer kouknout doma,je fakt,že spotřeba je větší,ale mě to zatím nezajímá R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra