![]() |
|
Dreambox 800hdZdravim,prosim Vas o radu...Mam Dreambox800hd original,neda sa mi nabootovat aj po prehrani nového softu cez lan,skusal som aj dreamup...bezvysledne.Moze byt ze mi odisiel zdroj? |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
Zkus toVýměna zdroje v Tvém případě je velmi jednoduchá.Co se týká instalace firmwaru, je spolehlivější použít DreamUP. Až to připojíš na nový zdroj, použij jej. Ujisti se, že instaluješ správný image - firmware pro Tvůj stroj. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
Dreambox 800hdAhojky,v tvém případě bych opravdu začal tím zdrojem,měnil jsem během jednoho roku nezávisle na sobě dva zdroje u těchto satů./cca po dvou letech provozu/Nejlépe si od někoho půjčit na vyzkoušení at máš jistotu.Taky jsem začal flešováním ale úplně zbytečně.At se daří. R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
To meskyNetráp sa,možno nie je vadný zdroj,možno je nesprávny Image ktorý dávaš do STB.Ak chceš viac,daj sem kontak na mail,alebo Skype a tam to preberieme,ak chceš?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800hdnekontaktuj sa s ním , lebo ti cez team wiewer 8 vyčistí dreambox. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@Holube,jsi už trapnýDalší ovečky už Ti nenaleti, jestli nechtějí mit dreambox v servisu. |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
vladoholuPřečti si zdejší pravidla hlavně č.5.Pak bude díky tobě potrestán někdo jiný. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33Už by jste za ty roky mohli taky zřídit možnost zasílaní SZNe každý uživatel chce svoje problémy řešit na skle když vidí reakce některých uživatelů co sež..ly všechnu moudroust a narodily se se vším co dnes ,,umí,, |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
To amper,janosik(zbojník)Ste vy ale vygumovaný,ale skutočne,je mi vás ľúto,čo mi býva málokedy,ale takýchto ľudí s IQ húpacieho koníka?Viete čo,ja sa snažím pomôcť ľuďom čo majú problémy,nie ich ponižovať,urážať,ale vy na to nemáte,tak budete tvrdiť niečo,čo sa u mňa nikdy nestalo,už som uviedol,že to nemám zapotreby,mám toho viac,než ste vy niekedy videli.Že je toto fórum tak (nevhodné slovo)né a mení adminov ako špinavé prádlo,nie je môj problém,ale tohoto fóra.Nemá sránku na súkromné správy,odkazy.Ak ju uverejním ja,tak mám bán,ak iný tieš.Nie aby sa snažili to vylepšiť,tak dodrbú pravidlá,čo je choré.Nech sa darí. :fuming:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800hdProblém môže byť aj v tom, že nemáš použitý vhodný boot loader (BL) (second stage). Skús si nahrať aktuálny BL a potom originál image od DMM. Potom si môžeš nainštalovať HD Glass16 + GSU. R^Mne ide DM800 5 rokov a každý deň 8-12 hodín a so zdrojom som nezaznamenal žiaden problém. :)) |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
DM 800Už som tu nebol dlho, ale na p. Holuba nedám dopustiť.V tejto oblasti je profík. |
morgan
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
namyslený holubako páv !nebo o čom hovorí m.j. jeho posledný príspevok ? že je vygumovanÍ ? :8) a u konkurencie tak isto ! :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tady bych sezastal vladoholu,i když s jeho příspěvkem mám taky menší problém,prosím neurážet a nereagovat na arestované,nemohou se nijak bránit a vyjadřovat,to je kopání do mrtvoly,i když to někomu hezky vyhovuje,nebo netuší,že je v arestu?,děkuji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
dm800hdZdravim...tak este raz Vas prosim o pomoc,napriek vymene zdroja,dreambox stale nenabootuje skusal som viacero image,aj original,nepomaha.Skusal som aj cez dreamup aj cez lan. |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800hdneviem či sa nemýlim, ale DM800 má externý zdroj a v samotnom prístroji interné meniče na všetky potrebné napätia. Tam môže byť problém. Ak si nedokážeš zmerať filtračné kondíky pri meničoch tak jedine nejakého šikovného servisáka. :-/Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
![]() |