![]() |
|
Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav pomociDobrý den všem,reaguji na vanspeedův příspěvek z 6.6.2013 (odkaz níže), kde byl uveden účet pro pomoc povodní nejvíce postižené rodině z konkrétní obce. https://www.parabola.cz/forum/topic-77922/ Vzhledem k tomu, že vybraná částka je dle aktuálního výpisu stále na učtu a od zveřejnění uběhlo už půl roku, chtěl bych se kompetentních v této záležitosti zeptat na současný stav věcí. Hlavně tedy, zda už byla vybrána konkrétní obec a konkrétní rodina. Díky za odpověď. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2800426850To by mě taky zajímalo i když zásedně nic nepošlu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Třeba bude Hubertova Jízda :laughing: :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Jsem napočítal 14 "dárců"....https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?pohyby_DAT_od=7.5.2013&pohyby_DAT_do=&protiucet=&kod_banky=&VS=&SS=&UID=&PEN_typ_pohybu=&smer=&castka_min=&castka_max=&ID_ucet=2800426850 Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Rodina ,pre koho bola zbierka určená,sa utopila. Utopila , sa pravdepodobne aj, vesnice. Každý rok ,sa niečo utopí.Vyzerá to asi ako, každý rok. Vanspeed sem chodí len preto,keď niečo potrebuje.Každým rokom sem chodí žebrat.... Sakra ten smrad oneeeee, mal pravdu . To je podvod.Blížia sa sviatky,účet,sa vyčistí. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Právě proto,že s tím je 3řitě starostí,tak jsem se na to,abych to i letos organizoval, vybodnul a přenechal to jiným. Tenkrát jsme (2007 ?) vybrali kolem 20tis,dorovnával jsem to na celý tisíce (takže jsem tam vložil nyslím skoro dvojku, Vanspeed dal naftu a auto a jeli jsme k N.Jičínu, vše bylo dohodnuté se starostou,dostali jsme glejt na to,že jsme peníze předali (někde ho snad ještě mám).Letos jsem neměl ani čas ani prachy na dárcovství a další případné věci okolo toho, holt to asi kluci nějak nezvládli...mrzí mě to, v každým případě bych nikoho podvpdníkem nenazýval. Jirka se k tomu i s Hubertem určitě vyjádří. :lookaround: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Ahoj Aleši.Na účet jsem také přispěl.Před nedávnem jsem psal Jiřímu Vaňkovi dotaz, jak tato akce vůbec dopadla.Odpověděl mi, že vybraný obnos bude předán koncem roku.Při první akci se tehdy vybralo zhruba 17 tisíc, tentokrát ještě o něco méně.Netuším, proč to nebylo předáno doteď, ale nevěřím tomu, že J.Vaněk peníze použije pro svoji potřebu.Komentáře některých lidí k samotné žádosti o příspěvek mne velmi zarmoutily, ale raději to ani nechci rozvádět... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Hanex R^ souhlasnevím proč se do toho ovšem sere ten zásadovej ? Rv To by mě taky zajímalo i když zásedně nic nepošlu. Registrován: 10/2007, Autor: uživatel Tomik535 |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Celá takto nesystémově organizovaná pomoc stojí za zlámanou grešli.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...:laughing: Vrchní montér Amik. Pokud bys to nevěděl, každý má právo i nepřispět a světe div se, může k tomu mít i pádné důvody. Překvapivě může jednat na základě svých konkrétních zkušeností a nemusí se předtím ptát na názor souseda.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@decmen, HanexPánové, děkuji Vám za věcné odpovědi. Pevně věřím tomu, že vybraná částka určitě skončí ve správných rukou - tedy buď u starost(k)y některé z postižených obcí nebo přímo u konkrétní rodiny. Prosím, nenechte se otrávit některými neomalenými, nevhodnými až sprostými příspěvky v tomto vlákně.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Prosím nechte se odradit některými rádoby omalenými příspěvky.Já jsem za to že je to podvod. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
asi bych tonehrotil,organizátor celé akce se jistě vyjádří a všichni sponzoři budou vědět více R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
O božeNo to se teda tady řeší pěkné ho....diny. Rv :bigeyes: :bigeyes: |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...K podobným akcím mám postoj jasný. Dětem v Dětském domově rád namontuju zdarma TV, nebo ozvučím besídku. Na feťáky bych nedal ani korunu, ať je nechaji klidně pochcípat. Na boj proti zákeřným chorobám pomáhám pravidelně, ale stejně vím, že v této zemi to k ničemu nepovede, zdravotnictví a péče je otředná. A peníze na zvláštní účty v této zemi bych taky neposlal nikdy nikam, nevěřím, že se dostanou po potřebných rukou a potřebnou věc. Nic proti panu Vaňkovi.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Fuj ty hnusný kapitalisto :)))Naivita není trestná a dokud nezabolí ani nezamrzí tak ani nevadí. Naštěstí v tomto případě nejde ani o částku kvůli které by se tam pozabíjeli. Už si představuji jak tam někdo přiveze 11 litrů na obec místo po letní povodni na vánoce nebo možná příští velikonoce, možná se to dokonce spojí s povodněmi příštími ať už to nevypadá tak blbě.. Nedejbože bude zaseknutá tiskárna tak pro ten glejt ještě pojede ke starostovi domů. No ale jinak je to opravdu šlechetné, ale jak už tu někdo psal, že se na to nevys...te. Přírodní katastrofy s miliardovými škodami nemá cenu řešit takovými nesmysly. Ale nikdo vám to ani nezakazuje, tak se fakt otrávit nenechte některými neomalenými, nevhodnými až sprostými příspěvky. Hezkou neděli Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...SaxonR^ R^ R^ Súhlasím, ono podobne to je aj u mňa. ;) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Ne "nemá cenu" řešit - ono to pro někoho nějakou osobní cenu má (zadostiučinění či už jen pro ten krásný pocit). Takže místo nemá cenu opravuji na "nelze účinně" řešit..Za takovou katastrofu nikdo nemůže. o tohle se účinně může a měl by postarat pouze stát. Samozřejmě za přísných dotačních podmínek. Ne že si někdo za cizí prachy potřetí postaví barák na stejném záplavovém místě. O rozkradených sbírkách (nejen peněžních) nemá cenu ani psát. Už jen ta pitomá celonárodní DMSka. Proč z ní jde 10% na technické zajištění? Může mi to někdo vysvětlit? Pochopím, že na technické zajištění půjde konkrétní předem stanovená částka třeba milión, dva nebo deset. Ale proč poměrná část? Lidi budou trestáni za to, že čím více přispějí, tím více jim vezmem. Nebo ty počítače sežerou více elektřiny? Jak říkám, dokud vás ta naivita nebolí, sypte. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...Ahoj. Vybrane penize budou predany kolegou Hubertem ve vsi Stare Kly.Predani bude uskutecneno za ucasti p.starostky Semianove.Vse bude radne dolozeno zapisem a potvrzenim obecniho uradu Stare Kly. Zapis s potvrzenim o predani financni castky se jmenem konkretni rodiny uverejnim, jak na strance Paraboly, tak na svych strankach.Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
@vanspeedAhoj. Děkuji za užitečnou informaci (a to nejen za sebe, ale snad i za některé žvanily, kteří mají - podobně jako naši politici - jakési podivné nutkání vyjadřovat se absolutně ke všemu, dokonce i k tomu, o čem kolikrát vědí absolutně kulové a po čem je jim úplné guvno).Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
RE: Povodňový účet z 6.6.2013 - současný stav...vanspeed: myslím, že je třeba spíše poděkovat za takovéto aktivity...ten zásadovej..: To se pozná charakter - fakt síla. Saxon: Moje vlna, taky pomáhám pravidelně a myslím, že kdo chce, může si vybrat jak. Jinak to jsou u ostatních pouze závistivé výmluvy. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |