Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Infolinka

Skylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou.

zdeno001
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108
Odpověď v diskusním vlákně

satman1

V případě negativního hodnocení se stalo jistou modou svádět diskusi na jiné téma že , jako ti zapráskaní politici ale Satmane ještě jednou platím si serpo - platím mám nárok na komunikaci zdarma mám ale nedostávám ji , mám nárok na odbornou odpověd mám, dostanu ji včas a zadarmo nedostanu a jako platícího mě nezajímá že je linka ucpaná to je problém skylinku má si najmout více operátorů.

zdeno001

Zdeno001

Pokud jde o skylink máš určitou pravdu,ale chybička se ti taky vloudila,koupit sat bez CI je hazard vždy,bohužel !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Skylink Infolinka

No mne to vychádza že na základe nových udalosti na Thore
Budu mať Skylink aFresat na Slovensku problém menom Telekom :))) :))) :))) :)))

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

zdeno

Psal jsi že ti nejdou programy že máš zaplaceno. No a já se ptám jak si představuješ že ti pomůžou když nemáš přijímač určený pro skylink. Tobě stejně nepomůže žádná ani pozlacená infolinka máš špatný přijímač.
Nikdo nespochybnuje že by infolinka měla být zadarmo . Se sypko souhlasím. Jak říká bez ci je to hazard.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

To jsem rád že jsme popošli o kousek dále s tím servisním poplatkem. Ale se závěrem souhlasit nemohu. Podle mne je hazard si koupit nyní cokoli od Skylinku. Uvažuje se o placených programech v pozemním vysílání které se začíná konečne dostávat na nějakou ůroveň. Tak nebude dlouho trvat a vyžírkové z M77 budou zase měnit karty aby měli nějaký zisky a zavedou poplatek i z dálkovýho ovladače. Chybí konkurence to je ten největší problém.

zdeno001

Joscer - tak tech lží bylo mnoho, jednu nedávnou ti kopíruji:
,,,Přečti si po sobě co tu píšeš (jako vždy)

„U dva roky starého panáka mám pro přepnutí na předchozí program tlačítko se dvěma obloukovými šipkami tvořícími neuzavřený kruh. Tlačítko je napravo od nuly.
U staršího toto tlačítko vůbec nemám.“
„Vyzkoušel jsem DO od novějšího Panasonika s tlačítkem Recall u staršího Panasonika a ten na toto tlačítko nereaguje“
„oba mám v hotelovém módu a nezblbnul jsem.“

Jeden protiklad (lež) za druhým.. ,,,

zavádějící texty nepočítaje..

jinak nick swift - díky za radu a joscere i tobě díky za radu, je to ICE. Po telefonu se to nepodařilo zprovoznit, ale zítra tam zajdu, osobně jsem to nikdy nedělal (nepotřeboval) tak je to pro mě nové.

satman1 - Nikde jsem zatím neviděl napsáno že pro sledování programů Skylink musí být ready certifikát. Vždy bylo uvedeno že Skylink doporučuje tyto přístroje. Ale přesto tu v okolí znám jeden případ že si koupil ready Skylink Go-sat. ostatní mají neready a až asi na dva případy včetně dnešniho (a i ten možná rozchodím) vše funguje jak má. Nevidím důvod proč nekupovat neready.

člověk
Registrace: 3/2006

člověk

Zkopíroval jsi to hezky, mám dokonce dojem, že už podruhé toto uvádíš jakou mou lež. Ale KDE JE TAM TA LEŽ?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

zdeno

zdeno to jsi mě špatně pochopil já psal o spolatnenem volání na infolinku. To by měla být zadarmo. Ale to celé nemění nic na tom že tvůj přijímač není vhodný pro skylink a ani pro cslink. Vtom ti nepomůže ani konkurence! Ty si koupíš nevhodný přijímač může za to skylink.!! Kdyby sis koupil pořádný přijímač s doporučeným dekodérem tak bys ani nevěděl že naka infolinka je. Tvoje chyba máš si přečíst co je napsáno v a na obálce karty. Je jednodušší to svést na jiného!

satman1

Člověk

Člověk ty přijímače doporučuji to máš pravdu ale píší také v jakem dekodéru se má používat.
http://www.skylink.cz/dekodovaci-karty-21.html#Karty+Skylink

To znamená že jí nemůžeš strčit kamkoliv. Třeba kolega zde jaké má problémy a spousty dalších co používají různé unictecky. Vše u unictecek funguje jak má no nejsem si jistý, maďarský zvuk výpadky v kódování velmi často nechodíci zápisy, vždyť je tu každý den kupa unictecek co má problém.
Já taky nepoužívám doporučený přijímač ale mam certifikované moduly cw i Irdeto a nikdy nebyl problém.

satman1

Satman1

A jaké máš vysvětlení k tomu, že u Freesatu tyhle problémy s uničtečkama neexistují ??

bretah
Registrace: 9/2012

satman1

CW modul můžeš mít tak maximálně s originální licencí, nikoliv však certifikovaný, protože certifikaci CW modulů Skylink (ani žádný předchůdce) nikdy neprováděl.
A pokud se jedná o sat.přístroje, tak v dřívějších dobách Skylink doporučoval přístroje se čtečkou s originální licencí dekodéru CW, ale certifikaci ani tyto přístroje žádnou neměly.

joscer

bretah

Kolik uživatelů freeSATu má kartu Irdeto v UNI čtečce? Nebudou to spíše karty CW?

joscer

bretah

Keď začnú odpájať CW, tak aj tam budú problémy.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

joscer

Máš pravdu tak mam originál.

satman1

bretah

bretah jednoduše jedna se o pár tisic kusů tak to není vidět. Přečti si co píše člověk i u skylinku šlapou bez problémů, nikdo neví jaky je poměr problémových unictecek. Až dosáhne freesat trista tisíc unictecek s Irdeto kartamy tak uvidíme co se bude dít! Nebo milionu. Potom třeba bude taky zahlcena infolinka. Čas ukáže.

satman1

ICE karty freesatu jedou v uni zcela bez problémů. Narozdíl od Skylinku.

bretah

satman1

Satmane musím bohužel napsat že po rozumové stránce jsi dost slabý. I kdybych tu kartu měl strčenou na nádraží v automatu na jízdenky přesto si platím serpo v ceně není platba za programovou nabídku ale systemové služby a cool centrum. To je poslední odpověd neměl by jsi raději žalovat glisníkovi že mu tu zlodějnu někdo pomlouvá.

zdeno001

zdeno001

Možno, že Tvôj problém je v tom, že voláš na cool centrum a nie na call centrum. V cool centre musí byť asi zima. /prepáč, je to žart/

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

servisní poplatek zaplacen a
programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal
vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač.
Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný
nenažraností a rakovinou.

Zakoupil jsem si set CS LINK tedy satelitní
přijímač a kartu vše fungovalo ale co se M77 do
toho namontovalo tak jsou jen problémy a chtěj
furt jen peníze za karty výměna... Mimochodem
servisní poplatek je poplatek za distribuční služby
spojené se satelitní televizí a cool centrum tak
proč když platím za dvě karty na rok 700kč
musím ještě platit ze telefon na jejich infolinku a
prodírat se tím příšerným hlasovým navigátorem
--- zmáčkněte jedničku potom šestku at jdou s tím
do ....

Jednalo se o prodávaný set parabola sat+kabel
CSLINK za skoro 7 tis. S arivou 100 a kartou
cslinK. Pak M77 koupil skylink a potom CS LINK
vše bylo OK. Občas jsem si zaplatil Kombi. Letos
na v letě jsem koupil kartu Ice výměna za 600 a
přehrál na poslední fw. Takže resumé: Kartu
kterou jsem měl mít do smrti zadarmo musím
platit nějakým poplatkem a pořizovat si každý 3
roky novej přijímač a oni nejsou schopni zaplatit
z těch miliard co vyberou ani bezplatnou
linku .Jednoduše řečeno udělali si z toho zlatej
důl.

Já jsem nemocný no dejme tomu ale tobě nerozumím.

Set cslink s arivou to bych chtěl vidět. Cha cha cha!

satman1

satman1

Taky se vám stane, že jednáte s člověkem, který je hloupý a omezený, přijdete na to, že nemá smysl cokoli vysvětlovat, a tak si v duchu řeknete „Ale co - blahoslavení chudí duchem!„? Ano?

zdeno001

satman1

jenže když musíš tak musíš ---Jěště pár diskusí a naučí se staman nuber one číst mezi řádky. Marzivý pocit jsem měl při tom volání na to glisnikovo cool centrum jen tak aby bylo jasno a ten set ty chytrej je z eltasatu .

zdeno001

zdeno001

zdeno001 je ti jasné že ten set kromě karty nemá s cslink nic společného a je předražený! Tím končím čau! Naletěl si jim a asi ti to nevadí! Ses cool!

satman1

satman1

únoru 2010 SKSPORT1D2010 Satelitní komplet SPORT HD Olympiáda pokud si myslíš že kecám. Samozřejmě že není v nabídce ale podle kat. čísla ti jistě v eltasatu ten komplet vyjedou.

zdeno001

zdeno001

zdeno001 to nic nemění na tom že tě okradli podvedli a predrazily za takovej šrot! A můžeš je obhajovat jak chceš. Napsat si můžou cokoliv potřebuji vydělat!

satman1

satman1

Jak víš, že to předražily zrovna ženy ?

bretah
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra