![]() |
|
Skylink InfolinkaSkylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaTo víš ženy jsou drahé. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
hm....Ja som včera videl v nemenovanom obchode z elektronikou, Opticum 402p, 403p - Skylink, NO NEKÚP TO. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
bretahNo, ICE nejde v UNI čtečce jen moulovi nebo tomu, kdo má moulu za poradce. To není o tom, jestli je to Skylink nebo freeSAT.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaKdyž do toho M77 vrtá, tak 0D96 karty nejdou ani v ready mašinkách. Narozdíl od Freesatu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahNepleť do toho Ready přístroje. Ty jedou v Irdetu.Ale pokud je UNI čtečka konfigurována jako CRW, tak problém není. FreeSAT do ničeho vrtat nehodlá. Teda prozatím. Až bude mít jistotu, že už je to (možná i díky Skylinku) na dobré cestě, tak na Irdeto i s příslušným zabezpečením přejde také. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscer"Ale KDE JE TAM TA LEŽ?""mám pro přepnutí na předchozí program tlačítko se dvěma obloukovými šipkami" a u stejného DO „Vyzkoušel jsem DO od novějšího Panasonika s tlačítkem Recall" Jenom že sis to celé musel vymyslet, protože to je nesmysl, nebo to dokážeš obhájit? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkJo, už to vidím. Po "tlačítko se dvěma obloukovými šipkami", jsem v další diskuzi začal používat jen "tlačítko Recall" na základě vjemu. Všichni pochopili, že je to totéž, a ty to považujež za lživé. Tomu rozumím.Ale to je tvůj problém. No už je to vysvětleno a teď jen příspěvky k tématu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerTo chceš říct že až nyní jsi si všiml že ovladač se dvěma tlačítky pro stejnou funkci přepínání na předešlý program neexistuje?To chceš říct že až nyní jsi si všiml že sis to celé vymyslel a to jen proto abys někoho mohl potopit? Je pravdou že málokdo si toho všimne, ale právě toto je s tebou věčné téma a problém jenom tvůj(zatím). |
člověk
![]() |
|
člověkJe to jedno a totéž tlačítko, jen jinak nazvané.Jestli tě baví se vrtat v takovýchto malichernostech, tak si vyber někoho jiného. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscer"Je to jedno a totéž tlačítko, jen jinak nazvané."Díky za vysvětlení, jenomže když si to někdo přečte celé, tak to dává zcela jiný a podlý smysl oproti oponentovi. A k tomu ti pomohla lež (vymyslená historka). Jasný - promyšlené podrazy, lhaní, zavádění v omyl, zneužívání situace že si někdo nedá pozor, to jsou z tvé strany malichernosti které vysvětlíš že jsi se spletl na základě vjemu...tak to říkej koňovi co kouří faju. Hele já sem to tu uvedl jako čerstvý příklad na tvoji žádost. |
člověk
![]() |
|
člověkUž mě to nebaví. Že ty některé věci nepochopíš hned napoprvé zkrátka není moje chyba. A že to pak řešíš coby lež dotyčného je fakt k smíchu.Končím, nenechám se kvůli tomuto popotahovat, že diskutuji mimo téma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@:Admini!Urobte tu uz konecne poriadok, ti traja mudry salamuni joscer satman1 a člověk nech sa idu vykecat na Skype.(Vsetko co tu drizdaju 4.dny je mimo tema.) Rv :bomb: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
hajnalkato chce klid. :)))Ono keď sa vykecaju, tak dojdu k nejakému záveru, no je sloboda prejavu, pokiaľ tu nebehajú vybrané slová. :8)tak je aspoň čo čítať. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
hajnalkahajnalkat ty ses mimo téma přečti si pořádně co píší, jak to může být mimo tama. Ty sis spletl fórum.By mě zajímalo kde tě freesat vyhrabal! Cha cha cha cha! To už tam má takový zoufalce! |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaTam kde se objevi satman1 vznika neustale hádka. On tvrdí, že ne. Ale jo. Čim to je, že on je genius a zbytek jsou blbí? Není to právě naopak? Je! :bigeyes: ch, cha, chi, chi, ;PNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
satman1Jsi uboziak, uz ani nevies kam s konopí. ;) (Trulo.) R^ |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaHoši s freesatu bavite mě! Ha!Přečtěte si to tu a pak melte pantem! Tak podle vás dvou je ariva certifikovaná pro skylink. Čau! |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaHochu ze Skylinku i ty mně bavíš, papoušek. Přečti si tema a pak mel pantem a kdo tady piše o ARIVĚ, truhlíku.Ha,ha,ha,gumaNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
MagicialSkylink infolinka: servisní poplatek zaplacen aprogramy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou. Jednalo se o prodávaný set parabola sat+kabel CSLINK za skoro 7 tis. S arivou 100 a kartou cslinK. Pak M77 koupil skylink a potom CS LINK vše bylo OK. Občas jsem si zaplatil Kombi. Letos na v letě jsem koupil kartu Ice výměna za 600 a přehrál na poslední fw. Takže resumé: Kartu kterou jsem měl mít do smrti zadarmo musím platit nějakým poplatkem a pořizovat si každý 3 roky novej přijímač a oni nejsou schopni zaplatit z těch miliard co vyberou ani bezplatnou linku .Jednoduše řečeno udělali si z toho zlatej důl. Čemu nerozumíš Magicial. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaA proč mi to píšeš co já s tim mam, nemam skylink ani Freesat. Psal jsem něco jiného, ne to, co ty chceš násilím vtlačit. Bavíš mě.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
MagicialMagicial to je téma co založil zdeno to psal zdeno řekni čím se nedrží tématu a čím ty se držíš tématu. Je mi jasné že ty se nemůžeš ani na pozemku. Nikdo ti nic nevnucuje do tvé hlavy se to nevleze to už sem vzdal dávno. Jen sem ti chtěl napovědět o čem je tohle téma. Sem rad že tě bavím. Nejsem si jist jestli to chápeš? Řekl bych že ne blbucickej si dost. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaOpakuješ se, skus ještě jednou.Si zde již k pláči ti to nevidíš? Nesnaž se mi něco namluvit. Já píšu o něčem jiném, ne to co bys chtěl slyšet. To ti už skylink tak omámit mozeg? Když se chceš zviditelnit a ukazat „ prsa borce“, chod na seznamku.cz, ne tady.Vidíš, používám tvou rétoriku, abys rozuměl. Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
MagicialMagicial zato ty tady píšeš úplný akademický proslovy.Potrefená husa nejvíc kdaka sem ha! Sem tě asi dobře zásah zatím jsi to nerozdychal co? |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaHochu, hochu.Ty mně už děsíš.Zase se opakuješ, když není po tvém snižuješ se k urážkám a sarkastickým poznámkách směrem k uživatelu. Ty maš jakou hlavu, seš si nejaky isty že si chytřejší než já nebo někdo tady z diskutujících? Ty co si vlastně o sobě myslíš? O člověku víš prd a když si v koncích a ztrácíš půdu pod nohama, hned ha, ha, ha, bavič mně, blby freesatak a pod.Proste ja ja ja jenom já. Ubohé. V každém tematu, kde se objevíš to projde v hádku, nebo se tema uzavře.Ty to fakt hochu nevidíš? Jen v tomto jednoduchém tematu maš 20 příspěvků z toho jen 3 příspěvky jsou jako tak normální, bez urážek či osočování.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
MagicialTam kde se objevi satman1 vznika neustalehádka. On tvrdí, že ne. Ale jo. Čim to je, že on je genius a zbytek jsou blbí? Není to právě naopak? Je! ch, cha, chi, chi, Tvůj první příspěvek kde si mě nazval bllllbcem! Vtom příspěvků ani píď k tématu. Nevím kdo je sprostý a útočí a vyvolává hádky! Tvůj druhý příspěvek zase jen urážky Hochu ze Skylinku i ty mně bavíš, papoušek. Přečti si tema a pak mel pantem a kdo tady piše o ARIVĚ, truhlíku.Ha,ha,ha,guma. Asi sem ti pěkně šlápl na kuří oko. Cha cha cha! Tatiku počítej do deseti nebo tě trefí! Ha! Cha cha cha! Papagaj. Tady sem si určitě já nezačal! |
satman1
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |