![]() |
|
Skylink InfolinkaSkylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaNevim co je Tatiku, ta-ta-ti,ta-ta.Morseovka?Hochu tak ješte jednou, neumiš čist tak prosim: Zase se opakuješ, když není po tvém snižuješ se k urážkám a sarkastickým poznámkách směrem k uživatelu. Ty maš jakou hlavu, seš si nejaky isty že si chytřejší než já nebo někdo tady z diskutujících? Ty co si vlastně o sobě myslíš? O člověku víš prd a když si v koncích a ztrácíš půdu pod nohama, hned ha, ha, ha, bavič mně, blby freesatak a pod.Proste ja ja ja jenom já. Ubohé. V každém tematu, kde se objevíš to projde v hádku, nebo se tema uzavře.Ty to fakt hochu nevidíš? Jen v tomto jednoduchém tematu maš ted už 21 příspěvků z toho jen 3 příspěvky jsou jako tak normální, bez urážek či osočování. Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
MagicialMagicial já mám aspoň 3 příspěvky ty ani jeden normální! Jo sem chytřejší než, ty to se spolehni. Co pořád tě bolí to kuří oko Tatiku! Spolkni prášek! Ha! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaTatiku. Papoušek jsi ty . Jinak já jsem vůbec o Arivě nepsal ,asi sem ja tobě pěkně šlápl na kuří oko. Takže zase keci. Mně je jenom 32 let tak klid mně netrefí.V tomto tematu maš 22 příspěvků z toho 3 normální 10 o ničem a 9 kde, pokud není po tvém , snižuješ se k urážkám a sarkastickým poznámkách . O dalších reakcích v jiných tématech ani nemluvím . Jen tak narychlo : hajnalka ty ses mimo téma Přečtu si pořádně co píší , jak to Může být mimo tama . Ty sis spletl fórum By mě zajímalo kde tě Freesat vyhrabal ! Cha cha cha cha ! To už tam má takový Zoufalci ! Registrován : 09 / 2010 , Autor: uživatel satman1 Hoši s Freesat bavíte mě! Ha !Přečtěte si to tady a pak melt pantem !Tak podle vás dvou je ariva certifikována pro skylink .Čau ! Registrován : 09 / 2010 , Autor: uživatel satman1 pierrepetr když ty se Neum nebe blbě vyjádřil že se vtom těžko člověk orientuje . Jak mám Vědět když Breco že nebreč . Čau ! Registrován : 09 / 2010 , Autor: uživatel satman1 bretah drž si hubu sám nebe ti upadne ! moralista ! Bez se raci vykecávať se Svými kámoši zmarian a spol . S těma si budeš rozumět ! Cha cha cha ! Ses po ránu naky vytočený . Pozor na zdraví. Toho není nikdy dost. Měj se a dýchá zhluboka . Registrován : 09 / 2010 , Autor: uživatel satman1 bretah dobrý Tatík měj se ! cha chaRegistrován : 09 / 2010 , Autor: uživatel satman1 Takže??????? S tebou to nema cenu chceš mat za každou cenu poslední slovo . Cim to je, že stale více a více lidí zde maš nepřítelem? Blízko Kolína mam kliniku pokud máš pejska zastav se vyšetřit, popovídat . Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
satman1Čo takto ist si odpočinuť na 2.tyždně do Dobřan. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Skylink Infolinkao sem chytřejší než, ty to se spolehni. autor:Satman1Ty jsi fandiš maš jako já dvě vysoke školy? Si dobré poleno. :))) :))) :))) Tolik egoismu a domýšlivosti jsem neviděl :crying: Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaRozjitreni freesataci ha ha ha ha! Ufffff! Cha cha cha! Píší řediteli skylinku úkol splněn! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaStrejdo opakuješ se, ha, ha, freesataci, Tatiku, cha, cha, strejdo dochází síla a argument.cha,cha,chi,chi.Chytrej strejda. cha,cha..Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
RE: Skylink Infolinkaje uplne jalova, povacsine sa jedna o uplne telce az ma napadla myslienka, ze kde v riti ten personal klonuju a ci je taketo klonovanie legalne!Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |