![]() |
|
Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiAhoj.Mám tu jeden DM 800 - origoš, kterému nějak zlobí výstup DVI. pokud tento DM 800 připojím k TV přes SCART tak to je OK. Po připojení DVI - HDMI se mi už jednou obraz zobrazil, ale většinou TV píše že není signál a nebo že není tento signál podporován. Dokonce jsem jednou viděl i zelené pruhy (svislé i vodorovné. Druhy (můj vlastní) DM 800 je OK. To bude asi něco v háji, co? Zkouším to na dvou DVI - HDMI kabelech ale pořád na TV není signál. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiJako ostřílený Kozák, si jseš jist, že máš v menu satu OK nastavem výstup na DVI ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiAž taký blbý zase nieje. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájitak jeden ide a druhý nie. no ako píšeš sú tam zelené pásy. to môže byť aj studený spojvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájivadný all in one procesor broadcom , můžeš ho vyhodit neboť oprava = cena nového pžístroje |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiTy jseš fakt Janošík, Kema je ostřílený borec a kdo má nebo měl Dreama, tak o tom zabliknutí obrazu z DVI něco ví. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
CES...no tá tvoje, že máš v menu satu OK nastavem výstup na DVI , . V poslední době tady meleš nesmyly. Saxon ti několikrát napsal ,že prd o tom víš. |
JANOSIK
![]() |
|
JANOSIKTy jseš zas nějaký vy-sí-ra-č, že vandruješ do mě a Kemoj si žádnou možnost řešení nenavrhl. A hlavně z toho Saxona nevotěhotěhni. :laughing: |
CES
![]() |
|
Jano....On už jinej nebude. On by snad ani neusnul, kdyby neco alespoň jednou neporadil.Pamatuji si, ze jsem tu jednou potřeboval poradit s editorem pro Technistat a ozval se pouze on, měl jsem pocit, ze se na me pověsil dealer pěšák od pojišťovny. Jedna kravovina za druhou a zbavit se ho neslo... :))) Ale jo, at radí. A o tom jeho otěhotnění, to by jeho Hery uz musel s nim mít deset děti. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájihaha jednovaječných velikonočníchkonečně folklór , už se těším na vánočního kapra :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiTak vyřešeno.Opatrně jsem jehlou pod lupou napružil kontakty DVI konektoru, pak jsem silněji přitáhl aretační šroubky a už to jde - UFF. Takže ještě že tak. Už jsem měl strach že je něco odpálené. Ale i tak díky všem. Hezký večer. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájioneeeee tvoja verzia vyšla ako najlepšia.CES tvá verze je nejlepší ... v jeslích jako pohádka na dobrou noc. |
JANOSIK
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájiJANOSIK : píš k veci a mne daj pokoj.Kema ,hlavne že ti ide. sviatky sú za dverami. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
KemaKolego,blahopřeji k odstranění problému,když ten obraz problikl po DVI, tak jsem nevěřil tomu, že došlo k výpalu a prědpoklad na nějakou ptákovinu.Dík za info. R^ Jinak JANOSIK, Saxon + další zas tu mohou pokračovat v chachařinách. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD - výstup DVI je asi v hájinepredaš ja si snim zrobym poriadok |
jannko
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
![]() |