Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plazma Panasonic TH 42PX80E

Dnes slaví moje Tv Panasonic TH 42PX80E 5.let bezproblémového provozu.Schválně která současná LED nebo Plazma Tv by vydržela tak dlouho. ;)

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

Moje 42PX80E už má víc než 5 let, taky bez jediné poruchy.
Teď jsem se podíval na fakturu, zakoupena 29.2.2008, ale ta cena...28 990,-Kč. To byla "pálka". ;)

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

@milev1

Já jsem za ni tenkrát dal 17 600kč.

Saták1

RE: Plazma Panasonic TH 42PX80E

Začal jsem 5 rok..denně v zátěži,několik hodin.Povedený model.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Tak to jsem měl asi TV s výrobním č. 1. :)))

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

17 600kč

R^
Mám ji taky v provozu od 22.12.2008 a za stejné penízky. Výborná telka. Zatím bez závad.

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

3000E

Plazma Pioneer PDP-506 XDE.Bez najmenšej chybičky od 8.2006. R^

Lego
Registrace: 1/2007

Nojá mám Panasonic TH 42PX70E začínám osmý rok tehdy stála 35000 kč ado dnes bez jediného problému přeji ostrý obraz.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Nedá mi to a přispěji si taky troškou do mlýna: v lednu to bude 5 let, co mi šlape bez závad LCD Philips 32 PFL 9613. Provoz denně několik hodin a doufám, že to bude takhle dále pokračovat ;)

frigo13
Registrace: 1/2011

Ovšem

ta byla a ještě stále je někde jinde než ten Panasonic. ;)

hobo

Tedy tím

myslím tu Pioneer. ;)

hobo

Pre mňa trochu

úsmevné čítanie. 20 rokov opravujem telky a inú elektroniku a toto čo čítam je na smiech, pretože kedysi sa robila kvalita a nie tie (nevhodné slovo) čo sa robia v súčastnosti. Koľkokrát mi pristane na stole TV čo má 15 a viac rokov a ešte nikdy nebol otváraný, čiže príde s prvou poruchou ! tomu ja vravím klobúk dole a nie čo tu píšete o piatich rokoch. :))) Včera som robil napríklad TV Panasonic model TC-21B3EE. Zákazník došiel s tým že by ho rád mal v poriadku "to som kupoval za bony v tuzexe". Tento TV nebol ešte otváraný bola to jeho prvá porucha hoci ide o TV čo má cca 20 ak nie viac rokov. A dnes mi došla placka (ak sa to dá tak nazvať lebo váži ako dve CRTčka). Je TO LG LCD z roku 2005 model 37LP1R. Podľa prepracovanosti to musel byť veľmi drahý TV, veď len rozoberanie a skladanie trvalo dlhšie ako samotná oprava :-) A neskutočne veľa železa, nedokázal som to preniesť zo stola na stôl musela mi pomôcť manželka (keďže jeden pruh som už mal). Chápem že sa chcete chváliť výdržou Vašich TV, ale sorry mne je to na smiech keď mne rukami prejdú iné kúsky. R^

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Saták1

Já se jen divím těm co ty Panasonici PX 8 a 80 na Aukru prodávaj - snad něvědí co doma za kvalitu maj. Se fakt povedli. Kde ta Tvoje je vyrobena ?

CES
Registrace: 4/2007

Uplny suhlas Rasto. Tento konzumny system co stvoril kapitalizmus len vycerpava suroviby zeme, umelo produkuje drek aby nestagnoval predaj.Lenze do nekonecna ta krivka stupat nemoze a tebto system nie je schopny preszit bez staleho rastu, to vidime denne. Takze pad je predprogramovany ...............Dnes je uspech ked nieco kupis nove a po stlaceni kombika sa to naozaj aj zapne.A to nam tvrdili, ze sme vyrabali nekvalitu, prvi chladnicku bez freonov vyrobili v NDR ale to bolo nerentabilne.Po roku ked plany okopiroval jeden nemenovany "zapadny" vyrobca uz to bolo rentabilne, len fabriku kde to vymysleli to bolo treba zavriet.NA blití z toho...... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Po koupi 50st60 jsem posunul 42px80 synovi do pokoje,/5.5/,neprodám,za ty prachy co nabízejí,nechám ji dosloužit,kupoval jsem 2kusy/dcera/-bez poruchy,takových výrobku už je málo,vivat panasonic ! :O :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

liquere

vďaka za to čo si napísal, skôr čakám kritiku (ale aj tú si rád prečítam.
Ja chcem ešte len doplniť k tým TV čo som spomínal ten starý Panasonic má na svoj vek neskutočne pekný obraz, obrazovka nieje od Panasonicu (ako zvyčajne boli) ale je origoš Matsushita (pre menej znalých Panasonic, Technics a National patrilo pod Matsushitu).
Ten "novší" od LG , obrazovo nič moc ako klasický hociaký LCD, ale prekvapujú ma vyžarovacie uhly, nech sa na to pozerám odkial chcem stále je to jednaké, čo ma dosť prekvapuje. Taktiež má lepší zvuk ako bežné placky, repráky sú riešené úplne inak. Takže zdravím všetkých "Panasonikárov" , Panasonic robil kvalitu v ére CRT, ale teraz už nie, žial.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

likér

keby že si pil žinčiču, tak také somariny nemöžeš napísať

ale politická ekonómia dr. husáka asi na tobě zanechala následky !

:))) :crying:

tonek
Registrace: 1/2009

souhlas s rasto,...až to tu někomu pojede 15,20,30...let tak pište ...co to je 5let

universe
Registrace: 5/2013

Všetko je otom či natrafiš na dobrí vyrobok.JA mam starí CRTV Panasonic od roku 2005 bez poruchi.A nakolko Panasonic konči s vyrobou Plazmy a som zastanca Plazmy tak som bol nuteny kupiť Panasonic skor a som spokojny mam TX-P50ST60.Zobral by som aj typTX-P50GT60 ale satelitny tuner je lebši samotny da sa viac robiť veci stim.Mam LINUX a filmov stream a online v pohode:)A každy deň ju testujem aka spotreba pri roznom nastaveny obrazu .Len neverte udaju spotreby stanby u tohoto typu 0.30W!!Pri merany mi pod 18 W ani nešla 50"A pri pozerany mi beha spotreba od 89W-180W.Dvaja kolegovia kupovali rovnaku plazmu od Samsungu 50" jednemu odišiel zdroj 120 euro oprava druhemu bez poruchi a ma ju už 6,5 roka:)

miro75
Registrace: 2/2011

@CES

Ten můj Panasonic byl vyroben v Plzni.

Saták1

Saták1 chod do servisneho menu a povedz kolko maš natom hodin nabehane.

miro75
Registrace: 2/2011

Tak na mojí Panasonic vierušce TX-P42 přestalo fungovat dálkové ovládání. Dálkáč jsem zkoušel na jiné TV a fungoval , půjčený d.o. na moji tv nejde. :crying: :crying: Vidím to na modul v TV.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

miro75

A cim merias tu spotrebu? Lebo ak mas ten obycajny merac spotreby do zasuvky zo supermarketu, tak ten male odbery meria zle. Ked som meral standby na STB, tak mi tiez ukazoval okolo 20W. Tak som odmeral spotrebu stolovej lampy (cca 40W) a potom som k nej paralelne pripojil STB. A vysledok nebol 40+20. Po pripojeni STB sa spotreba zvysila o 2W. Ale stale to nie je presne meranie.

Tomic
Registrace: 1/2011

Blikačka TX-P

Zápory:
Nic
Klady:
Vysoké rozlišení pro skvělé sledování dvd.
Vysoký lesk pro sledování v tunelu.
Vysoká spotřeba.
Vysoký podstavec.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Oprava, místo vysoké spotřeby patří samozřejmě vysoký topný výkon.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Novější TV nemají jednoznačnou spotřebu el. energie. Po vypnutí TV je spotřeba zhruba 10x vyšší než je psáno v tech. parametrech. Tento stav trvá asi 3 minuty a potom klesne na deklarovanou spotřebu (měl by)
Takže pravdu máte možná všichni.
Máme tu odpadní hospodářství, což znamená že i když je stará TV funkční, stejně vás donutí koupit si novou.

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra