![]() |
|
Plazma Panasonic TH 42PX80EDnes slaví moje Tv Panasonic TH 42PX80E 5.let bezproblémového provozu.Schválně která současná LED nebo Plazma Tv by vydržela tak dlouho. ;)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
TomicMAm ako pišeš merak nie zo supermarketu ale s predajne kde taketo veci predavaju ohladom elektroniky stal ma okolo 18 euro.A ked dam Xtrend do stamby ukaže mi 6W ako ma v papieroch.Ked ukazuje zle prečo potom neklesne WAT aspon na 8W ale min. je 19W? |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Plazma Panasonic TH 42PX80Ečo sa tika spotreby je docela fajn u Panasonic TX-P50ST60 počital som priemer nad 220W.Blikanie pozeram na hokej alebo film blikanie nič a to mam senzor okoliteho osvetlenia vypnuty.A či hreje tak na začiatku asi do 5hodin bolo citiť rukou tak tesne nad plazmu nad otvormi teplo nad Plazmou aj dokonca v rohoch predneho panelu bolo citiť rukou teplo ale po 5 hodinach až do dnes 61 hodin pozerania sa teplota znižila ani nad plazmou nieje už citiť rukou teplo takže sa teplota znižila aj panel už nema taku teplotu.A hovorilo sa o piskaný zo zadu ano bolo z vzdialenosťi 30cm na začiatku ale teraz už menej dokonca musim dať hlavu až k zadnej steny plazmy aby som to počul.. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Tomík535Tak je to správne tak tomá byt. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80EPokud napíšete,že telka jede několik roků bez závad tak to je nic neříkající argument.Napište kolik má odehráno skutečně hodin podle servisního menu.To je údaj s kterým zde můžete operovat.Moje plazma jede čtvrtým rokem 16 hodin denně,sousedova jede taky čtvrtým rokem ale tak 10 hodin týdně.Je to stejné jako s autem,minulej týden prodal známí Favorita starého 20 roků ve stavu jako nový.Na tachometru najeto 30000 km.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETo je zase diskuse. Jeden skáče radostí, že mu 5 let hraje televize a druhej píše, že čím se míň používá, tím vydrží víc. Co slovo, to perla. Jasně to snad řekl Rasto, takže nejzajímavější z celý týhle diskuse je asi ta Žinčica (slovensky) nebo také Żentyca (polsky), což je meziprodukt při výrobě brynzy, tradiční slovenský nápoj z ovčího mléka podobný kefíru. Původ slova je v rumunském jîntiţa, nápoji valašských pastýřů. Údajně nejlepší druh žinčice je urda, která je hustší než klasická slaná nebo kyselá žinčica. Přinejmenším v létě je příjemným osvěžujícím nápojem. K autentickému zážitku návštěvy salaše patří pití žinčice z typických pastýřských črpáků. Žinčica bývá typicky servírována k bryndzovým haluškám. To jsem nevymyslel, píšou to na wiki. A politická ekonómia dr. husáka na tobě Tonku opravdu nezanechala následky? Nevím, jestli jsi Slovák, ale určitě by se slušelo mu na Slovači postavit alespoň pár pomníků, a jestli nevíš proč, tak se někde poptej.Třeba V nějakej českej hospodě.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETonku to nema nic spolocne s Husakom. To su fakta. Necuc cely den na Slagr tv, ale pozri si obcas nejaky dokument.Bezi to aj u nemcov aj inde.Boli tam krasne dokumenty ako safarili zapadne firmy vo vychodnom nemecku a privatizacia sluzila hlavne k likvidacii, nie aby sa zaviedla modernizacia.Samozrejme nepisem o fabrikach ktore sa postavili na zelenej luke.Ale kto chce informaciu si najde, never kazdemu kto rozdava koblihy..... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80EBylo by zapotrebi podrobne prostudovat dila iniciatora elektrifikace Ruska (at jsme v oboru) Vladimira Iljice Uljanova (napr. imperialismus jako nejvyssi stadium kapitalismu):).Ceka nas tedy nezvratny osud c.5 nebo c.7?,otazka zni,za jak dlouho:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
re plazmaJá mám od prosince 2007 lcd filipes řady 7808 též bez jediné závady, tedy zatím. |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE:Plazma Panasonic TH 42PX80ETak můj Panasonic má najeto 11 408hodin.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
servisní menu16 019hodin : 5 let (365x5=1825)= 8,7 hod/den3 563zapnutí = cca 2x zapnutí/den |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
S T A R Tchybí mi tam důležitý parametrrátio : hodiny čučení / hodiny spaní :O |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ENo to musíš kouknout do své telky :bigeyes:Já to tam nějak nemůžu najít, ale toho spaniho bude dost, to je pravda. :laughing: |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETaky 5 let bez jedineho problemu.Pro Tomik535: K tomu tvemu problemu s rozlisenim, lidske oko bohuzel nema nekonecnou rozlisovaci schopnost. Takze si to vygoogluj a spocitej si z jake vzdalenosti ty pixely jsi schopen rozlisit. Aby jsi tu neplacal blbosti ze na te 42 HD plazme vidis rozmazany obraz ze 7m pri HD zdroji. To je z hlediska ergonomie oka slusne receno nesmysl. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETys někde četl, že na TV koukám ze 7m? Pro tvou info, nejčastěji je to ze 150-180cm a mám 37". Tak si nevymýšlej jinak bych tě musel nazvat zaostalým de.mentem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Vim ze si kazdy nemusi pamatovat, co kde utrousi, ale alespon by mohl byt ve svych vyrocich konzistentni. Takze mala citace tveho vyroku k teto TV tady na parabole: "Převážně na ni koukám tak ze sedmi metrů přes kouřovou clonu a je to fakt krásný obrázek. Hlavně HD."Az spocitas ty vzdalenosti tak nam dej vedet. |
JerryG
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETu zas je někdo chytrej jak lečo. Nepsal jsem u toho, že je to tv v hospodě? Na takový humáč bych se ze své domácí pozorovací vzdálenosti nemohl koukat. Pohlaď si tu svou blikačku a dej mi pokoj.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Je spousta lidi , kteri by tezko rozdychavali LCD humac. Blikani na plazme nevidim a jen pro tvou orientaci na 42 HD obrazovce by jsi nemel byt schopen rozlisit jednotlive body zhruba ze 3 metru. takze priste si tech 7 metru uprav tak na ty 3, jinak uz by jsi se blizil ostrozrakosti orla :) |
JerryG
![]() |
|
JerryGNeztrácej čas, Tomik otočí i potvrdí cokoli a kdykoli, jak se to hodí. Ono hodnotit kvalitu svého obrazu při velikosti 37 to už chce trochu odvahy a trochu zdravé drzosti dohromady.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80EJerry zjevně si nepochopil ironii toho příspěvku o té plazmě v hospodě. Právě proto, že se tam na ni koukám, ze 7m a právě proto, že má jen zákl. HD rozlišení a právě proto, že je tam navíc kouřová clona, tak přesto nakonec vidím nádherný obrázek. Není na tom něco divně? Ale pokud ti to nedošlo, nemá smysl v ničem pokračovat a dle přísloví nehádej se s bl.bcem, ostatní by si nemuseli všimnout rozdílu, toto téma s tebou končím.Koukni kubík už ti přišel na pomoc. Říká tomu otočení, já jednoduše nepochopení. Ať se trápí dál, jen mě pobaví. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomikupokud to bylo nepochopení, tak proč ty nadávky do dem..tůTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80EKubíčku nesouvisí velikost obrazovky ještě s něčím jiným? Můžeš mi doporučit úhlopř. TV pro mou pozorovací vzdálenost 1.5-1.8m? Mohu se zeptat z jaké vzdálenosti sleduješ ty, na jaké úhlopříčce s jakým rozlišením a zda si myslíš, že vidíš více detailů?Nejsou pro tebe tyto otázky moc těžké? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80EKubíčku já mu nadával? Víš co je to ve větě podmiňovací způsob?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80ETomiku, nevím jestli jsou těžké, ale nesmyslné ano. Pozorovací vzdálenost a velikost obrazovky se naposledy řešila u CRTček. A na co koukám já je moje věc, ale monitor o velikosti 37 to opravdu není.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Tomik535Normalne bych te nechal na pokoji, jen jsem nepochopil proc se seres do vlakna, kdyz k tomu nemas co rict. Takze pokud jsi ze sebe chtel udelat totalniho joudu, tak ti poslouzim dalsim tvym vyrokem: "Mimochodem někdo tu v jiném vlákně psal jak má na této 107cm plazmě z rozlišením menším než 7" tablet a rastrem jak síto na písek u míchačky skvělý obraz ze satelitního přijímače. No proč ne. Snad to testoval aspoň ve tmě." Pokud chces z nekoho delat (nevhodné slovo)a tak promin, ale musis na to mit, jinak se pak nediv, ze demanta nekdo udela z tebe. Timto se omlouvam autorovi vlakna za jeho zasirani, ale proste mi to nedalo :) |
JerryG
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic TH 42PX80Epodmiňovací způsob? To je pouze obcházení pravidla č1. A na to je v pravidlech taky pamtováno.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |