Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plazma Panasonic TH 42PX80E

Dnes slaví moje Tv Panasonic TH 42PX80E 5.let bezproblémového provozu.Schválně která současná LED nebo Plazma Tv by vydržela tak dlouho. ;)

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

Tomic

MAm ako pišeš merak nie zo supermarketu ale s predajne kde taketo veci predavaju ohladom elektroniky stal ma okolo 18 euro.A ked dam Xtrend do stamby ukaže mi 6W ako ma v papieroch.Ked ukazuje zle prečo potom neklesne WAT aspon na 8W ale min. je 19W?

miro75
Registrace: 2/2011

Plazma Panasonic TH 42PX80E

čo sa tika spotreby je docela fajn u Panasonic TX-P50ST60 počital som priemer nad 220W.Blikanie pozeram na hokej alebo film blikanie nič a to mam senzor okoliteho osvetlenia vypnuty.A či hreje tak na začiatku asi do 5hodin bolo citiť rukou tak tesne nad plazmu nad otvormi teplo nad Plazmou aj dokonca v rohoch predneho panelu bolo citiť rukou teplo ale po 5 hodinach až do dnes 61 hodin pozerania sa teplota znižila ani nad plazmou nieje už citiť rukou teplo takže sa teplota znižila aj panel už nema taku teplotu.A hovorilo sa o piskaný zo zadu ano bolo z vzdialenosťi 30cm na začiatku ale teraz už menej dokonca musim dať hlavu až k zadnej steny plazmy aby som to počul..

miro75
Registrace: 2/2011

Tomík535

Tak je to správne tak tomá byt. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Plazma Panasonic TH 42PX80E

Pokud napíšete,že telka jede několik roků bez závad tak to je nic neříkající argument.Napište kolik má odehráno skutečně hodin podle servisního menu.To je údaj s kterým zde můžete operovat.Moje plazma jede čtvrtým rokem 16 hodin denně,sousedova jede taky čtvrtým rokem ale tak 10 hodin týdně.Je to stejné jako s autem,minulej týden prodal známí Favorita starého 20 roků ve stavu jako nový.Na tachometru najeto 30000 km.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

To je zase diskuse. Jeden skáče radostí, že mu 5 let hraje televize a druhej píše, že čím se míň používá, tím vydrží víc. Co slovo, to perla. Jasně to snad řekl Rasto, takže nejzajímavější z celý týhle diskuse je asi ta Žinčica (slovensky) nebo také Żentyca (polsky), což je meziprodukt při výrobě brynzy, tradiční slovenský nápoj z ovčího mléka podobný kefíru. Původ slova je v rumunském jîntiţa, nápoji valašských pastýřů. Údajně nejlepší druh žinčice je urda, která je hustší než klasická slaná nebo kyselá žinčica. Přinejmenším v létě je příjemným osvěžujícím nápojem. K autentickému zážitku návštěvy salaše patří pití žinčice z typických pastýřských črpáků. Žinčica bývá typicky servírována k bryndzovým haluškám. To jsem nevymyslel, píšou to na wiki. A politická ekonómia dr. husáka na tobě Tonku opravdu nezanechala následky? Nevím, jestli jsi Slovák, ale určitě by se slušelo mu na Slovači postavit alespoň pár pomníků, a jestli nevíš proč, tak se někde poptej.Třeba V nějakej českej hospodě.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Tonku to nema nic spolocne s Husakom. To su fakta. Necuc cely den na Slagr tv, ale pozri si obcas nejaky dokument.Bezi to aj u nemcov aj inde.Boli tam krasne dokumenty ako safarili zapadne firmy vo vychodnom nemecku a privatizacia sluzila hlavne k likvidacii, nie aby sa zaviedla modernizacia.Samozrejme nepisem o fabrikach ktore sa postavili na zelenej luke.Ale kto chce informaciu si najde, never kazdemu kto rozdava koblihy..... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Bylo by zapotrebi podrobne prostudovat dila iniciatora elektrifikace Ruska (at jsme v oboru) Vladimira Iljice Uljanova (napr. imperialismus jako nejvyssi stadium kapitalismu):).Ceka nas tedy nezvratny osud c.5 nebo c.7?,otazka zni,za jak dlouho:).

hdpe
Registrace: 11/2007

re plazma

Já mám od prosince 2007 lcd filipes řady 7808 též bez jediné závady, tedy zatím.

jenicek
Registrace: 5/2007

RE:Plazma Panasonic TH 42PX80E

Tak můj Panasonic má najeto 11 408hodin.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

servisní menu

16 019hodin : 5 let (365x5=1825)= 8,7 hod/den
3 563zapnutí = cca 2x zapnutí/den

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

S T A R T

chybí mi tam důležitý parametr

rátio : hodiny čučení / hodiny spaní

:O

tonek
Registrace: 1/2009

No to musíš kouknout do své telky :bigeyes:
Já to tam nějak nemůžu najít, ale toho spaniho bude dost, to je pravda. :laughing:

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

Taky 5 let bez jedineho problemu.
Pro Tomik535:
K tomu tvemu problemu s rozlisenim, lidske oko bohuzel nema nekonecnou rozlisovaci schopnost. Takze si to vygoogluj a spocitej si z jake vzdalenosti ty pixely jsi schopen rozlisit. Aby jsi tu neplacal blbosti ze na te 42 HD plazme vidis rozmazany obraz ze 7m pri HD zdroji. To je z hlediska ergonomie oka slusne receno nesmysl.

JerryG
Registrace: 9/2013

Tys někde četl, že na TV koukám ze 7m? Pro tvou info, nejčastěji je to ze 150-180cm a mám 37". Tak si nevymýšlej jinak bych tě musel nazvat zaostalým de.mentem.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Vim ze si kazdy nemusi pamatovat, co kde utrousi, ale alespon by mohl byt ve svych vyrocich konzistentni. Takze mala citace tveho vyroku k teto TV tady na parabole: "Převážně na ni koukám tak ze sedmi metrů přes kouřovou clonu a je to fakt krásný obrázek. Hlavně HD."
Az spocitas ty vzdalenosti tak nam dej vedet.

JerryG

Tu zas je někdo chytrej jak lečo. Nepsal jsem u toho, že je to tv v hospodě? Na takový humáč bych se ze své domácí pozorovací vzdálenosti nemohl koukat. Pohlaď si tu svou blikačku a dej mi pokoj.

Tomik535

Tomik535

Je spousta lidi , kteri by tezko rozdychavali LCD humac. Blikani na plazme nevidim a jen pro tvou orientaci na 42 HD obrazovce by jsi nemel byt schopen rozlisit jednotlive body zhruba ze 3 metru. takze priste si tech 7 metru uprav tak na ty 3, jinak uz by jsi se blizil ostrozrakosti orla :)

JerryG

JerryG

Neztrácej čas, Tomik otočí i potvrdí cokoli a kdykoli, jak se to hodí. Ono hodnotit kvalitu svého obrazu při velikosti 37 to už chce trochu odvahy a trochu zdravé drzosti dohromady.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Jerry zjevně si nepochopil ironii toho příspěvku o té plazmě v hospodě. Právě proto, že se tam na ni koukám, ze 7m a právě proto, že má jen zákl. HD rozlišení a právě proto, že je tam navíc kouřová clona, tak přesto nakonec vidím nádherný obrázek. Není na tom něco divně? Ale pokud ti to nedošlo, nemá smysl v ničem pokračovat a dle přísloví nehádej se s bl.bcem, ostatní by si nemuseli všimnout rozdílu, toto téma s tebou končím.
Koukni kubík už ti přišel na pomoc. Říká tomu otočení, já jednoduše nepochopení. Ať se trápí dál, jen mě pobaví.

Tomik535

Tomiku

pokud to bylo nepochopení, tak proč ty nadávky do dem..tů

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Kubíčku nesouvisí velikost obrazovky ještě s něčím jiným? Můžeš mi doporučit úhlopř. TV pro mou pozorovací vzdálenost 1.5-1.8m? Mohu se zeptat z jaké vzdálenosti sleduješ ty, na jaké úhlopříčce s jakým rozlišením a zda si myslíš, že vidíš více detailů?
Nejsou pro tebe tyto otázky moc těžké?

Tomik535

Kubíčku já mu nadával? Víš co je to ve větě podmiňovací způsob?

Tomik535

Tomiku, nevím jestli jsou těžké, ale nesmyslné ano. Pozorovací vzdálenost a velikost obrazovky se naposledy řešila u CRTček. A na co koukám já je moje věc, ale monitor o velikosti 37 to opravdu není.

kuba

Tomik535

Normalne bych te nechal na pokoji, jen jsem nepochopil proc se seres do vlakna, kdyz k tomu nemas co rict. Takze pokud jsi ze sebe chtel udelat totalniho joudu, tak ti poslouzim dalsim tvym vyrokem: "Mimochodem někdo tu v jiném vlákně psal jak má na této 107cm plazmě z rozlišením menším než 7" tablet a rastrem jak síto na písek u míchačky skvělý obraz ze satelitního přijímače. No proč ne. Snad to testoval aspoň ve tmě." Pokud chces z nekoho delat (nevhodné slovo)a tak promin, ale musis na to mit, jinak se pak nediv, ze demanta nekdo udela z tebe. Timto se omlouvam autorovi vlakna za jeho zasirani, ale proste mi to nedalo :)

JerryG

podmiňovací způsob? To je pouze obcházení pravidla č1. A na to je v pravidlech taky pamtováno.

kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra