![]() |
|
Povodnova sbirka satdxclubUverejnuji mail od clena satdxclub Huberta Svobody ,ktery predaval penize vybrane pro konkretni rodinu postizenou letosni povodni.Doklad o predani penez bude uverejnen na strankach Paraboly. Jirka Jablonec----------------------------------------------------------- Zdravím všechny Dnes jsem předal výtěžek sbírky členů a přiznivcu Sat-DX klubu na pomoc postiženým povodní paní Lucii Pávové z obce Kly 216. Paní Pávová byla vybrána po konzultaci s paní starostkou Semiánovou a sam za sebe musim rict, ze jeji zivotni pribeh by byl namet na scenar pro horor kanal. Protože se nejednalo z našeho pohledu o nijak horentní sumu, rozhodli jsme se v srpnu s Jirim Vankem o posunuti terminu do adventu, kdy "oficialni" pomoc uz je veskrze vycerpana, a pro potrebne je to vitana vzpruha, kdy zjistuji ze jeste na ne i po case nekdo mysli. Vsem preji příjemný advent a vše nejlepší do roku 2014. Hubert Svoboda |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: Povodnova sbirka satdxclubDíky za zprávu, jsem rád, že i má blbá tisícovka pomůže někomu v tuto sváteční dobu. R^VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Povodnova sbirka satdxclubtak som pozrel do google maps . Zadal adresu, potiahol za panáka a zobrazila sa mi možnosť 3D prezerania jej vytopenej chalupy .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
tosnadnééééénebo si myslíš že to paní Pávovou potěší ?:crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Povodnova sbirka satdxclubpozrel som. nech pozrú aj ostatní.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |