![]() |
|
Dálkový univerzální ovladač z LidluUž je po dlouhé době zase v Lidlu v prodeji univ. ovladač za 199 Kč. Je trochu inovovaný, zatím nevadí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluJa už len keď niečo vidím z elektroniky v lidli už pri pohľade na tu elektroniku (diaľkové ovladanie) sa mi to rozpadá,takže ee :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluVsetci mate prehlad co tam maju ale nadavate, tak naco tam chodite ? Na prechadzky alebo aj kupovat? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluJa tam chodím na baterky AA,AAA nenašiel som nikde lepšie!To myslím vážne :))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluAaaaa to su tie koktave co ? :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
sat.forum?Všichni jste tady zazobaní pracháči, co mají pouze elektroniku od "dobrejch" kámošů a za rohem biořezníky, ok, tak to už vím. Vím také, že jeden obchodní řetězec je zcela nedůstojný pro Vaší mysl a Vaše žaludky, ale fakt nechápu, jak tohle vlákno už souvisí s původním příspěvkem - otázkou ??? !!!Rv Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluVětšina zboží z Lidla má 3 roky záruku a pokud se něco pokazí tak to vymění nebo hned vrátí peníze bez zbytečných otázek a průtahů.Který jiný obchod včetně kameňáků řeší takle pružně reklamace,nevím o takovém.Měsíc na vyřízení záruky a potom napíšou,že v dálkáči je neznámá tekutina a proto ji neuznají.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidluaj ja ho mam funguje skvele len tie tlacitka mohli byt lepsie rozlozene ,pri tom novom je to uz lepsie vyriesene |
soniq4
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidlubuďte radi, že aj v lídli ponúkajú niečo... čo potrebujete a za dobrú cenu.inak ani do práce sa podľa vás neoplatí ani chodiť. Od roboty aj kone dochnú.Ani žrať sa neoplatí.Aj s tým je robota. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluMôže mi niekto poradiť, či má ovládač aj funkciu RECAL? Potrebujem to k 5-ročnému panasonicu, ktorý ju nemá. Bol som v Lídli, ovládače majú, len "recal" som na nich neobjavil. Žeby sa dala skopírovať z novšieho DO? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidluak mas originalny ovladac,tak ho recall z neho naucis na niekore nevyuzite tlacitkoDM500, 500HD, 8000, VU+Duo, QBox HD, Topfield SRP2100 Skylink MULTI HD, UPC Direct, Hello HD, TnK, SkyIT
Toroidal T90 /42E, 36E, 28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 5E, 1W, 4W, 15W, 30W/
Gibertini OP 150, SuperJack 24"
Pioneer PDP-LX5090H, Loewe Individual L
|
Nextwave
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidluhttp://www.najnakup.sk/dialkove-ovladacevusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluMám ty starší typy dva kousky, moc odolné to není, stačí pád z nízkého stolku nebo pohovky a je po něm. Jeden už jsem reklamoval 2x, druhý 3x, vždycky kus za kus. Ten nový typ bude uvnitř asi stejný jak je u těchhle věcí z Lidlu zvykem. Ten který mám na chalupě je klasicky podle brand kódů a OK, domácí je na víc přístrojů a cca po 1-6 týdnech zapomíná naučené kódy. Infra signál slábne nezávisle na stavu baterií. Je to asi vlastnost protože jak jsem psal, už jsem jich několik vystřídal, ale tehdy byly za 170Kč.DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluA ještě doplním že směrovost taky nic moc, musí se mířit přesně na přístroj.DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluVýroba 08/2010 a jen měním baterie.Originál ovladače jsem uklidil z dosahu dětí.Na zapni, přepni, vypni bohatě stačí. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluKeď skopírujem funkciu recal do univerzálneho ovládača, spozná ju môj starší panák aj napriek tomu, že ju doteraz nemal? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluHrajete machry a doma žerete z německé přilby,nesnáším snoby co si myslí ,že zežrali svět a pos...ou se při větším pr.du !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluPřesně. Já na ten dálkáč byl kouknout v Brodě, byly tam za stejnou cenu dva s odlisnym designem - cerny a stribrny. Vzal jsem cerny. Vzhledem k tomu, ze na TV jen prepinam vstupy, na zesilovaci taky tak + regulace hlasitosti plus CD a DVD, tak jsem si to na vse naprogramoval i se satelitem. Ovladac je opravdu povedeny a zvlaste moznost jednim stiskem cely retezec vypnout a zapnout nebo regulace hlasitosti bez zavislosti na zvolenem vstupu, to za ty prachy nema chybu. Dilenske zpracovani super, festovni ABS plast, clovek co zde tvrdi ze se mu rozpadl po padu z pohovky jej podle me ani nema. Po dnesku mam na stolku minus tri (TV, zesilovac, DVD) ovadace a nemyslim si ze bych nejak trpel. A mimochodem, v LIDLu jsou z nasich retezcu nejkvalitnejsi masne a uzenarzke vyrobky. Klobasky s 92pct masa (ktere tam fakt je) jinde nekoupite, mozna ani u tech biofarmaru. ale jak je psano vyse, pozeru je zde dostFerguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluA sakra, hotovka pod jinym nickem:)) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidluhery ty jsi prostě kus,jak jsi je všechny krásně rozbláznil nejvíc baču oneeeee :))) :))) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidludrobečku to víš,aprilia je na Black listě tak vystupuje pod jiným ze svých 4 nickůDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluSe divim, ze mu to admin tolerujeOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
SuarezJa mam jeden stary v supliku cez 2 roky, ked dam baterky bezi a nezabudol naucene kody! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
super za 199kčhttp://avmania.e15.cz/silvercrest-univerzalni-dalkove-ovladani-temer-zadarmoR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |