![]() |
|
dva DM 800 s hdd v sítiAhoj,může mi někdo prosím poradit. Mám v domácí síti zapojené dva DM 800 HD a do jednoho z nich přes eSatu disk. Jak je nastavit, aby ten první bez disku viděl nahrané programy a případně i přes síť mohl nahrávat do toho druhého s diskem? Je mi jasné že je to přes mount manager, ale zkoušel jsem snad všechna nastavení, ale bez úspěchu. Moc děkuju za radu |
Pepies68
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: dva DM 800 s hdd v sítiA mas to spistupnene? To je priorita nie montovat. Montovat mozes to co je povolene.Staci podla mna samba na to kde je disk a vidis to.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: dva DM 800 s hdd v sítijj sambu jsem uz na DM s hdd konecne spustil, ted ten disk vidim i v siti, takze uz jen nejak druhy Dm aby koukal do slozky s nahranyma vecma. Myslis ze by mohl ten druhy DM i pres sit na ten disk nahravat? |
Pepies68
![]() |
|
dva DM 800 s hdd v sítiStaci nastavit na tom druhem dm cestu pro ulozeni nahravky ktera by mela byt zrejme media/net/dm800a slozka kterou nastavis.Mam tak nastaveno nahravani na externi disk pripojeny k dm800se na dalsi 3dmka v siti a neni zadny problem ani s nahravanim ani s prehravanim z toho hdd. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: dva DM 800 s hdd v sítiVyřešeno. Bistro dík moc. Ještě bylo potřeba namountovat ten disk, ale popisem té cesty si mi pomohl. Ještě jednou dík za radu :-) |
Pepies68
![]() |
|
dva DM 800 s hdd v sítiNení zač hlavně když ti to jede R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
![]() |