![]() |
|
Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Vaše skúsenosti?GM Triplex Hyperion 5.4,Ariva combo 4k ,Sony KDS 55A2000
|
NB501
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Ak to chcete na bezne pozeranie, Spark je bezproblemovy. S E2 nemam skusenosti, kedze Spark mi poskytol vsetko co som od prijimaca potreboval. SL karta funguje, prijimac sa neseka, nemrzne, nahrava aj prehrava. Trosku mi vadilo ze pri prhravani filmov s titulkami (srt subor) sa neda nastavit spravna diakritika. |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Ak ti stačí Spark ak do Enigmy nechoď. Enigma 2 je pre tých, čo aspoň trochu rozumejú linuxu a radi sa "hrajú". Ak sa dobre nastaví, je lepšia ako Spark. |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Dobra mašina za dobrý peníze.na www.ellano.sk je hodně na čtení.přeji přijemnou zabavou. R^ |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Tyhle temata jsou tu stale dokola, takze si to muzes dohledat. Ani nepises co vlastne od toho ocekavas, takze ti neni co radit. Vetsina, co tyhle temata zakladaji se stejne potom rozhodnou pro ten levnejsi prijimac, coz vetsinou neni Enigma2. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGAsi si nepochopil otázku,GM triplex mám už kúpený,chcel som vedieť názor tých čo už tento prijímač majú,či v ňom používajú Spark ,alebo Enigmu a tak zistiť výhody jedného aj druhého o.s.Pre tvoje info tento prijímač podporuje dualboot takže v ňom ide aj spark aj enigma 2.Ďakujem ostatným komentujúcim,tiež sa mi spark pozdáva viac ako enigma2.Kartu číta v pohode,portál prehladný, funkčný aj cccam. GM Triplex Hyperion 5.4,Ariva combo 4k ,Sony KDS 55A2000
|
NB501
![]() |
|
NB501To jsem tedy fakt nepochopil :) Ale moje zkusenost z jineho boxu je pouzivat radeji original soft, nebot ta enigma byla nabastlena a nebylo to spolehlive. Takze pokud Enigma tak v boxu, kde je to primarni system. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGOk..Beriem na vedomie R^ :))GM Triplex Hyperion 5.4,Ariva combo 4k ,Sony KDS 55A2000
|
NB501
![]() |
|
RE: Golden Media Trplex Spark alebo Enigma2?Mne sa zda, ze v Sparku je lepsi obraz a to hlavne v HD. V Sparku mi najviac chybal progress bar ale v novom softe uz je , takze v pohode... E2 je pre mna len na hranie. :8) |
S4DD4M
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |