Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LED TV s nalepšim SD prijmom

Prosim o radu aky led na ktorom bude sd najlepšie.Za serioznu radu dakujem.

baracka
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LED TV s nalepšim SD prijmom

eemil, bohužel relaxxx má pravdu. Také to podle toho vypadá :bomb:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

"Tento týždeň sa na český trh dostala prvý OLED televízor so zakrivenou obrazovkou s hrúbkou štyri milimetre. Podľa výrobcu LG je zakrivenie v štýle kina IMAX zárukou autentického vizuálneho zážitku"

3D ponuka pokulhava tak sa vymyslela ina blbost? Co v realnom svete je zakrivene? A bude k tomu aj kobliha? :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Včerá jsem byl nastavovat LED Samsunga se SAT tunerem a závěr : nekoupil bych to. Rv

CES
Registrace: 4/2007

To, že končí výroba plazmy může znamenat i to, že výrobci i prodejci mají na lcd věčší profit. Podívejte se, jak lehko bylo pohřbeno naše polnohospodářství a na slovensku výroba zbraní. Lidi jsou prostě "hloupí" a kecá do toho kde-kdo. Tím nechci říct, že led je špatné. Podívejte se na vhs a betu v minulosti, to je docela pěkný příklad. Ty poslední plazmy od panasonicu jsou úžasné...Kdyby tak dělali jenom "okleštěné" monitory za dobrou cenu, to by mi stačilo. Hned bych to koupil...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

trochu si tady lidé protiřečí...říkají že si lidé kupují aby ušetřili za elektřinu a přitom stojí led více než plazma...to opravdu dává logiku....neznám člověka co by se při koupi zajímal kolik tv sežere elektřiny(známý prodává v datartu a souhlasí)pánové jsou to jen vaše vymyšleniny...málo koho zajíma spotřeba u tv...není to přačka,lednička apod....většině lidí jde o obraz a trochu vybírají i očima.Přesně jak píše eemil relaxx si myslí že jsou všichni hloupí..ale 7-9% podíl plazmy prostě svědčí o opaku.Je jasné že asi s led za 10tácu nemůžu chtít zázrak.A pro tukana-i kdyby měli na plazme mensi profit tak ji budou prodávat dál jestliže mohly předtím..ty by jsi taky zavřel firmu která ti vydělává?prostě lidé to nechtějí tak se to nevyrábí..

universe
Registrace: 5/2013

Nej ma kvasnak ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

...to, že je plazma lacnejšia ako LED je Karviná! Samozrejme nejaké 1024*768 v diskonte asi áno, ale stredná trieda ani nie - sám som kúpil 42" LED strednej triedy a plazmy v tejto "kubatúre R^ :laughing: " stály +- rovnako... ...možno teraz, keď končia, tak môže byť niekde výpredaj tejto hanby...

...a k pôvodcovi vlákna: treba kúpiť niečo zo strednej triedy - tam je aj SD bezvadné. Na tých najlacnejších to je také, aké je!

Niekto tu písal, že plazma je na SD jednoznačne lepšia - no jedine ak tá s 1024*768 bodmi, alebo existuje nejaké rozumné vysvetlenie, prečo je 720*576 lepšie na plazmových 1920*1080 ako na LEDových 1920*1080, keď toto záleží iba na implementovanom HW fitri?! Poprosím o podrobné vysvetlenie aj s odvolaním sa na Teóriu relativity a Newtonove zákony!!!

brga
Registrace: 9/2009

Pat by mohol vedieť viac. on má večerník prečítaný skôr, ako ho vydavateľ vytlačí.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Nepište tu o LED TV, nieektori si budu mysliet ze to je nejaka super novinka a super technologia, je to take iste (nevhodné slovo) ako LCD len sa to podsvietuje LED. Ale nekup to ked je to LED TV

marek66
Registrace: 6/2006

brga

Kde plati teorie relativity, tak tam Newtonove zakony az tak moc neplati. Jinak at si koupi kazdy co chce! Pro nevidomych LCD-LED, pro vidomych plazma.

relaxxx
Registrace: 6/2007

Universe

Srašně se pleteš,zrovna včera na novinkách -jakou koupit TV,to sem nezažil,jaké slátaniny tam lidi psali a nejvíc jim šlo hlavně o spotřebu/ženy/,miliony Hz pro uryclení rychlých scen /sport ,muži/,někteří dokonce tvrdili,že jsou odborníci,obraz zajímal jen pár pravověrných,děs,hrůza a šílenství přepadlo tuhle republiku v podobě levných LCD LED!!! :O :laughing:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

naštěstí tv kupují převážně pánská část :laughing: ale jinak mě je to uplně šumák at si každý koupí co chce a nemusím uvádět nic o vidomých a nevidomych=svědčí to jen to co jsem psal..že má někdo mindráček...nikdy bych nenapsal o nikom kdo má plazmu něco takového nebo podobného(protože každá technologie má své klady a zápory a to i budoucí oled)a přesně takové mindráčky odráží tuto republiku a ne to že si někdo koupí led tv :laughing:

universe

chlapi samsung 40f5570 ma dvb-s, ale majitel vie gulove a na nete sa mi nedarí najst ci to dokaze ovladat motor.Nemate neikto doma? Nechcel som nove vlakno........dik.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

universe

"ale 7-9% podíl plazmy",jistě jsi započítal,že plazma je v kategorii 106cm a více a led 10cm a více,pak ty procenta nějak nesedí,srovnávat pouze srovnatelné,jaký je podíl prodejnosti nákladních a osobních aut?,jsou to auta,nebo ne?,jinak je opět jasné,že tato témata k ničemu nevedou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

je jedno jaká je to uhlopříčka ,televize je televize jestli je to 30,50,60...cm,proto je i vidět že se používá lcd více ...třeba i v notasech.....jen prostě nechápu proč musí někdo trapný připomínky (šetřílkové,nevidomí....)na to co nemá doma...jako kdyby to co má on bylo nej...sám výš protože opravuješ(tuším že si o tom psal)že každá technologie má své uskalí...led třeba clouding ...plazma zase nefunkční pixely(a mohlo by se pokračovat dál)já říkám že kvalitní led bude mít stejně dobrý obraz jak plazma.Ale souhlasím že takové diskuze opravdu nikam nevedou..tady se někdo na něco ptá a najednou zajede téma uplně nekam jinam a spousta chytráků se tu začne vysmívat druhým ;) o to tu jde

universe

universe

ale ty procenta potom nesedí,protože v kategorii,kde může být zastoupena plazma není prodejnost 100%,ale třeba 30%,ostatní procenta jsou v jiné kategorii,kterou může zastoupit pouze led,lcd,oled,potom počítáme procenta pro porovnání pouze ze např. 30%,pak výsledek nebude 7-9%,ale 21-28%,v této kategorii,ve které jsou zastoupeny všechny technologie, R^ :laughing: R^

pierrepetr

liquere

mam řadu 6/7/8 (a u babičky5)všechny to měly v menu jak USALs tak diseqc...zkoušel jsem motor co mi zůstal po nokii mediamasteru 9800S(po zasahu blesku)byl to tuším satscan ,ale ten se mi rozhejbat nepotařilo...o něm to ale bylo známé že se mu nechce s jiným něž nokii ...i se o tom hodně psalo na netu

universe

pierrepetr

tak znovu jestli si to nepochopil...ukazuje to že nejsou teda tak dobrý když se nemůžou/nedají nebo co v menší velikosti...ale ted vážně tyto procenta jsou uvedené běžně na netu a mě je opravdu jedno jestli je to 2,6,30,40 % prostě plazmy se přestanou vyrábět a je to....je zbytečné tu pořád slovíčkařit....špatné určitě nejsou ale je to tak....tady se pořád zahrabáváme do blbostí aby se řešily dotazy....a to děláš i ty a zbytečně..přitom sám píšeš že taková diskuze nikam nevede...nebo myslíš že když se dostaneme na spravné procento tak to něco změní?Ale rozhodně nepotřebuju z někoho dělat b...a napíšu názor to se mi na obrazu plazmy/led líbí nelíbí ale ne jak jsem psal že se tu bude jeden druhýmu tlemit...když to po nás někdo pak čte ,tak se nedozví kloudný odpovědi na dotazy! R^ jen čte trapny plky,které pak při získání informací zbytečně zdržují.

universe

universe

momentálně se bavíme o procentech,já jsem s nimi nezačal a jsou to zavádějící údaje,k TV jako takové už nediskutujeme,jestli se přestanou vyrábět my neovlivníme a je to špatně už z důvodu konkurence,špatně je i to ,že se nevyrábí kvalitní máslo,potraviny bez éček atd.,my jsme jen konzumenti a kupujeme ,co je v nabídce,taky bych chtěl kupovat gramodesky s krásným zvukem,nejsou,nebo pár titulů R^ :laughing: R^

pierrepetr

jo i sacd se dělají v malém...taky si uvedl jinou spotřebu za rok...za prvé se zde počítá spotřeba nových a ne starých plazem které spálili víc než ty nové.Ale i tak když vemu dnešní plazmu Panaka tx-P50X60=183kWh/rok a led tx-L50EM6=85kWh/rok(počítano provoz 4hod denne tak mi vyjde pri cene 4,60 za kWh (myslím že je ale i 4,80)450kč a ne to co uvádíš ty...ale ty jsi to mohl počítat u menší uhlopříčky....prostě vznikne z toho podobná statistika jako ui průměrneho platu....
koukni ale na dotaz baracka ..za hodku mu tam odpovedeli uplny kraviny ze napsal diky za krasne odpovedi a už se tam neukazal...místo aby napsali ..třeba mám zkušenost,nebo videl jsem tu a tu a na te bylo sd dobre...od toho je snad toto forum nebo ne? jestli ne tak se to tu muže jmenovat uplne jinak...me treba kolikrat zajima nejake tema ze se rad neco dozvim a kolikrat to skonci tak ze vic jak polovina se odboci na nejakou blbost a kolikrat uz na dotaz nikdo neodpovi a clovek pak cte hlouposti ..ztraci cas protoze se nic nedovi

universe

je to asi o tom ze v CR se lide radi povysujou nad druhyma,vysmivají se,urazi a ponizuji a pak to tady taky má vypadat..pak se divime..kdyz to neni na netu tak je to v realu a bedne =vidi to decka a pak se divime :-/

universe

universe

nevím jestli jsi tady četl v nedávné době,byl tady jeden admin,který striktně hlídal jestli se držíš tématu,pokud ne,do pár minut jsi byl na blacklistu,to byla doba temna,kterou už nechci zažít,ber to tak,že tady je diskuse,tedy drbárna,žádná bezplatná poradna,pak si můžeme i odbočit a pokecat o jiných věcech,které s tím přímo nesouvisí,pak to může tazatele trošku zdržet ve čtení,ale s tím jistě počítá,když dá dotaz sem,pokud by chtěl něco víc,jistě by se aktivně zapojil,on už ten dotaz je zavádějící a nikdo mu to neřekne,pokud ano,strhne se vlna hádek,každý má jinou zkušenost a představu,stejně jako jestli je lepší plazma ,nebo led,jistě víš,že v obchodě hraje roli více věcí,než jen prodejnost,víš proč skončila výroba luxusního elektromobilu General Motors?,všichni byli nadmíru spokojeni,ale byla to konkurence klasických spalovacích,tak to koupili koncerny naftařů a nechali sešrotovat ,víš proč? R^ :laughing: R^

pierrepetr

no....

Realita je taká, že bežny občan si myslí že Plazma žerie, lebo je to otrepaná básnička, druhá vec pri kúpe LED TV dobre znie a každy si bečš inou myslí , aká technológia, ono stačilo zmeniť názov Plasma LED TV a ake by to malo točky, nová technológia, a aj tá spotreba by sa tak nebrala. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

tak nejde pouze o elektromobili ale třeba i na vodik.Nikdo tu nedělá cenzuru-sam si ted napsal pokecat,ale proc bych se mel do nikoho navazet..z toho jsou prave ty priblbly hadky co me s....o,kdyz reknu nazor a tobe se to nelibi tak mi treba napises hele tohle myslim ze tak neni myslim ze to ma takovy makovy vlastnosti a zda se mi obraz tmavsi,svetlejsi,čistší hladší...či co a pak se to i dobre cte at je to mimo tema a ne placat k....y.Ale je to jedno stejne se to tu asi nezmeni....spis se naucim ze kdyz uvidim jiny smer preskocim na dalsi tema/otazku a je to nebot se stejne nic nedovim.Nevim jak ty ale když uz si udelam cas,tak si ho celkem vazim(mam malo volneho) a nechci ho plytvat na cteni blbosti.Ted par dnu jsem mel víc volna tak jsem se chtel neco dozvedet...jinak preji hezky vecer R^ ;)

universe

PISTOK153

to je dobrý marketingový tah,ty ledky dát okolo ,jako atrakci na vánoce,něco jako barevná hudba,to byla bomba :bomb: ovce by po tom šli R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra