Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LED TV s nalepšim SD prijmom

Prosim o radu aky led na ktorom bude sd najlepšie.Za serioznu radu dakujem.

baracka
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

universe

tady počítej s tím,že když vlezeš do hnoje,tak ty tvoje,ač čisté holínky budou taky smrdět,hezký večer R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

piskot153

tak jeste pro piskota ..pokud si se dival muj prispevek vyse tak plazma opravdu zere vice a neni to otrepana pisnicka...ty udaje co jsem vyse uvadel jsou primo ze stranek Panaka ze specifikaci výrobku a porovnaval jsem uhlopricku 50 s 50 aby to bylo spravne...ale jak napsal pierrepetr ta spotřeba je zanedbatelna (a doufam ze je a snad i bude lidi kzteri podle ni vybiraji co nejmene)protože když uvidi vyrobce ze se prodavaji jen dobre zobrazovadla,budou makat na vyvoji techto a neprodavat smejdy....a ja osobne jsem si koupil led ne pro nazev nebo spotřebu ale protože se mi líbí obraz!!

universe
Registrace: 5/2013

pierrepetr

tak ja se ty hromade radsi zavčas vyhnu a pujdu pekne v teniskach dal...diky a at se dari ;)

universe
Registrace: 5/2013

universe

byl jsem se zákazníkem ve velkém obchodním domě elektrow.. koupit TV,já jsem chodil zepředu a koukal na obraz,on zezadu a četl štítky se spotřebou,i tací jsou,no nakonec koupil plazmu i když měla spotřebu asi o 15W vyšší,ale zase ušetřil 10000kč rozdílu k Led R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: LED TV s nalepšim SD prijmom

Pierre: znáš to, né, víc hlav víc ví.
Zase tejden keců kolem plasmy. A pořád dokola, každej měsíc se to opakuje. A o jakou kvalitu tady vůbec jde? Když si chci koupit foťák nebo objektiv, tak se mrknu na nějaký srovnávací testy, kde jsou zkušební obrazce a vyberu si. Ale pořádnej foťák, kterej stojí cca 2 x než slušná televize, si koupí jeden člověk z tisíce. TV má každá domácnost min. jeden kus. A proto se nějaké testování v tomto sortimentu příliš nenosí. Ono by se totiž mohlo stát, že v solidním testu některá značka propadne a mohl by z toho bejt průšvih. Další věc je taky kvalita na vstupu vysilače, a kvalita toho, co k Tobě vůbec dorazí. Někdy je to halt trochu do kopce a někde to drhne. Soused řve góól a já vidim teprve ofsajd.
Ale vážně. Chválit nějakej výrobek, protože si myslím, že to mám lepší než soused, a jedna paní povídala..., a prodavač říkal... trochu k pousmání.
Laická rada k tematu pro pada Baracku. Skoukni nějakej fotbálek, nejlépe ligu mistrů, tam to bývá dobře nasvícený, a sleduj míč a jeho pruhy. Na slušnej Tv jsou pruhy na míči ostré, i když se míč kutálí.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

OLED televizor 55EA980V od LG se zakřivenou obrazo

http://www.chip.cz/novinky/oled-a-ultra-hd-tv-od-lg/

Tak si ji kupte k vánocům OLED televizor když nechcete LCD a Plazma končí .To bylo řečí od zdejších nadčenců , hned si ji koupím jak se budou prodávat ¨Na peníze a spotřebu nekoukejte ale ta kvalita super a nemá to soused a Skylink programy , hlavně s českou kvalitou na to jak vyšitý .

Kvalita a výjimečnost není zadarmo: doporučená koncová cena modelu LG 55EA980V je téměř 250 000 Kč, 55“ HD TV přijde na 115 000 Kč a větší 65“ model LG 65LA970Vna 180 000 Kč.

:laughing: : :zombie: :bigeyes:

standa111
Registrace: 11/2009

Morous

jen tak drbeme,tady snad nikdo svéprávný nemůže použít radu kohokoliv,i kdyby někdo radil dobře,ten tazatel to nepozná R^ :laughing: R^

pierrepetr

Plazma alebo LED (LCD) ?

http://blog.skalibrujtv.pl/sk/2013/04/plazma-czy-led-lcd-w-2013-roku/

PeterHumax
Registrace: 3/2007

RE: LED TV s nalepšim SD prijmom

Já jsem s LEDkovým LCD spokojenej, obraz podobnej jako na plazmě a rozdíl ve spotřebě velkej, LCD mi žere při tej samej úhlopříčce a podobně nastavenýho obrazu okolo 60w a plazma v rozmezí 150 - 280w, takže rozdíl dost velkej a z plazmy spousta odpadního tepla. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

universe

Ano, pozorne sa snažím čítať príspevky, :))) ono skôr má prísť to nariadenie EU, kde aj pri TV má byť uvedená trieda, trebárs A+, no skor stoho dovodu si myslím, že Plazma končí, ovšem je technológia, ktorá je lepšia, ako OLED a podobný systém, ako CRT, teda 3 trubice, ovšem LASER TV, ovšem neviem, kedy sa im to podary stlačiť do menšej krabičky.
Do TV nezasahujem, každy si vyberie čo sa mu páči, ovšem viem, že dosť ľudí kupuje TV iba podla zvučného názvu a tiež danej spotreby. R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra