![]() |
|
Skylink - Next kartaZdravím všechny tady "na skle"!Mám prosbičku. 17.12. jsem objednal kartu Next a včera byla zaplacena (doručena Čes.poš.). Zatím na ní neběží předplacené programy (balík Kombi) jako na Mateřské kartě.Jak to trvá dlouho po zaplacení dobírkou,ne kartu Next aktivují baby ve Skylinku? PS Na webu Skylink v sekci Správa karet je datum 17.12. Stav : Přijatá. Asi tam pak bude "něco" jiného nebo se pletu? Děkuju všem za vysvětlení! _________________________________________________________________________________________ Hezké Vámoční svátečky ___________________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
Tomik535no máš pravdu,nespal jsem u něho,jen mě druhý den volal,že mu karta přišla a že vše OK,nic víc,nic míň,ještě tady chceš hnojit?,nebo ti to stačí takto? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |