Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Příjem HD programů u FreeSatu

Zajímalo by mě, na kolik by mě vyšla měsíčně HD nabídka Freesat, je to asi 13 HD programů, když bych si vzal od nich přijímač, nahrávat nepotřebuji. Projížděl jsem jejich stránky, ale po pravdě z toho moc moudrý nejsem. Jde mi hlavně o sledování Sportu 2 HD, který v nabídce mají. Snad se nějaký uživatel této platformy svěří, protože nad tím vážně uvažuji.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

@HYPER

Pravda, pořídit si na počátku digitalizace satelit se vším všudy, muselo se sáhnout hlouběji do kapsy. Já byl tenkrát nadšený, když jsem viděl obrazový rozdíl v porovnání s analogem ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: Příjem HD programů u FreeSatu

Přijímače od operátora si pořizuje zejména obyčejný pasivní čumil. Satelitní fanoušek - nadšenec sáhne po vlastním, nejlépe linuxovém přijímači, kde je možno zkoušet různé možnosti a získávat tak nové znalosti a zkušenosti ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

RE příjem HD programů u Free

taky pamatuji začátek digitalního satel. příjmu rok 1997 nebo 98 Humax karta CI modul cca 25 ooo,- kč .Jo přímač ještě funguje .

helio
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra