![]() |
|
problémy s registrací skylinkAhoj, potrebuji radu. Registruji na webu skylinku cca rok doma mi lezici kartu irdeto ice 01 a nedaří se. Píše to: ERR: Tato karta neni urcena k aktivaci ! , doposud jsem ji urcite neregistroval, dival jsem se 30 dni bez registrace a jak mi ta 30 denní lhůta skončila tak jsem kartu nepouzival. Nevite kde muze byt problém? Když napisu číslo karty tak mi to napise ze karta neexistuje. díky moc za info |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
TondachTo co píšeš je sice pravda, ale nijak to nevysvětluje, proč mu to nejde registrovat, byť od vyčerpání global free uplynul možná rok.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to joscerdiky za scan. To jsem si 100% jisty ze takového velkého napisu VYMENA bych si vsiml a trklo by mě to že nemám co měnit. Psal jsem dotaz na skylink s číslem karty at mi zjisti kde je problém. Horší jak přes vanoce nepracuji, v lednu to už asi bude na škrabání auta že? Ještě ze zeptam, kdybych nahodou sehnal nekoho kdo se ted chysta zaregistrovat kartu výměna - tzn. že má třeba starou cslink kartu a ja bych mu poslal číslo svoji karty jenom na zkousku jestli ho to pusti. Slo by to nebo tam už je nevratná operace? Jako jestli v tom formuláři na skylink strankach VYMĚNA - napišu starou kartu a pak novou - jestli jde popř. opravit pak to číslo te nové karty. Jenom proste otestovat si sam zda mam spravnou kartu. |
jurasek
![]() |
|
jurasekJen tak otestovat to asi nepůjde. Mám jednu starou kartu CRW na svém účtu. Vyzkoušel jsem u ní vybrat volbu "Registrovat kartu Výměna". Objevila se mi další stránka se zadávacím polem nové karty Výměna a je tam jen tlačítko "Dokončit výměnu". Takže kdybys fakt měl kartu Výměna, hned by se to spárovalo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to josceraha, ja prave doufal ze tam třeba bude moznost ještě třeba - OPRAVDU SI PREJETE PROVEST VYMENU nebo něco takového, no nic, pockam co mi reknou na skylinku |
jurasek
![]() |
|
joscerPřetáhl těch 20 dní a tak mu tu kartu zablokovali....... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkTondach píšeš kraviny. O těch dvaceti dnech Skylink vůbec neví kdy byly využity a zda vůbec. Karta musí jít registrovat kdykoli i po uplynutí global free režimu. |
abc
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkno kartu bych registroval co nejdrive,ono opravdu muze byt pak trosku problem kartu po zaregistrovani ozivit,tak nebo tak prvni spusteni karty vyzaduje specialni instrukce.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkPresne tak, v tomto pripade pise Tondach ohledne rezimu Global Frtee 20 dni blbost. Po vlozeni karty Sklink vymena nebo Skylink Standart SD/HD do prijimace a nezaregistrovani karty po dobu 20 dni Skylink skutecne nevi o těchto kartách. Až když kartu zaregistujeme, tak je v databazi karet Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinktato karta musí jit zaregistrovat i po uplynuti rezimu Global free 20 nebo 10 dni v kteroukoliv dobu maximalne po dobu mozneho terminu zaregistrovani karet určitého typu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
to allNo jsem sam zvedavej co mi reknou na skylinku v patek, doufam ze se tam dovolam. Jestli ne tak s tim asi budu škrabat auto :)) |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkto samozrejme v zadnem pripade ne,ale aktivace muze trvat delsi dobu,pro aktivace Chid je bezpodminecne nutna EMM UA pro zmenu providera tato instrukce je jedinecna pro kazdou kartu,pokud karta jela v globalfree bez registrace je mozne ze tak lehce tato jedinecna EMM nebude kartou akceptovana,ja myslim ze v tomto pripade nebude fungovat ani refresh karty,bez zmeny providera nebudou tyto jedinecne instrukce kartou pro Chid akceptovany.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkTazatel nemá problém s aktivací ale s registrací. Pokud se mu podaří zaregistrovat kartu do konce roku, tak se mu zaktivuje bez problému. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
problem s registracisirda to pise spravne, registrace vazne. V systemu skylinku to nechce tu kartu akceptovat. TATO KARTA NENÍ URČENA K ATIVACI - pišou stranky skylinku. I přes kontrolu karty to píše že karta neexistuje - jako když se divam jake programy jsou aktivovany. |
jurasek
![]() |
|
skylink odepsalTak bohužel skylink odepsal že mám kartu VYMENA - a je to vsecko v (nevhodné slovo)i. Starou kartu nemám takze s tim budu oddrcavat snih a radsi cpát prachy do share :) |
jurasek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |