Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Jakou parabolu na Orkán?

Hezký svateční večer.Chlapi jsem od včera u rodičů doma v Beskydech.Chalupa je na kopečku, na samotě.Mám parabolu OP 80 FE Mascom a ta se třepe v tom větru,že jsem skoro pořád bez signálu.(konvertor vibruje nahoru,dolů,plech se různě ohýbá) Nahodil jsem tedy provizorně anténu a I. a II.MUX,jede s občasným sekáním.
Zítra ten povichr má skončit,ale i tak potřebuji prosím poradit,jestli nějaká parabola je odolnější(pevnější),jak opět přijde podobný vítr.Díky za rady.

pichac
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Jakou parabolu na Orkán?

no to je prece jasne ne ZADNOU a nebudou zadne skody

George1
Registrace: 7/2004

ono se

dělaly paraboly , nevzpomenu výrobce , masivní,
po celé svislé délce dvouřádé výztuhy plechu,
kotvené asi 2 x 6 šroubky,
Rameno pro LNB masivní silnostěnná trubka kotvená dvěma vzpěrami na lem . Pokud bude zájem mohu vyfotit ,
pamětníci jistě znají!

trochu problém byl se šilhačkou (k vůli těm vzpěrám )

tonek
Registrace: 1/2009

@Baron

jen klid, viz foto pod strechou. to se fakt ani nehne ;) zavitovkama jsem chytil k sobe 2 stozary nad strechou, abych prenesl jeden smer tahu na nizsi a min namahany stozar, coz funguje skvele. navic mam u horni T90 jeste lanko pres vrsek stozaru (resp. pres tu cast co se nasazuje nahoru na stozar) a mam to stazene dolu, takze to fakt nema sanci odletet. to by se stozar musel zlomit a pretrhat 32 koaxu, aby to nekam zmizelo. pokud by ale tohle nastalo, tak uz tam asi nebude ani ta strecha, protoze to by bylo tornado :8)

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra