![]() |
|
Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Výbírám novou televizi, bohužel můžu dát max 12 000kč.Velikost min 42", co jsem koukal tak plazmy v této cenové hladině jsou jen HD ready. A teď nevím zda je lepší vzít plazmu v HD ready a nebo se podivat po nějaké LED kde jsou všechny ve full HD? Koukat budu na DVB-T a stažené filmy z inetrnetu. Děkuji |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
gigi25co tak studený obklad + acylpyrin,bohužel mám podezření,že už nezabere ani diazepan!!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
gigi25Doplňuji Toschiba ZL1 275W-LCD LED |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Kde si došel na tych 300 watú? Ja mám plazmu samsung 109cm,a prúmerná spotreba meraná merákem byla od 100 do 180watú. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Nebaví mě to číst pořád dokola. Ale já bych se pro DVB-T zajímal především maximálně o 4O palců. Ale dotaz taky k TV. Do krámů dorazily LG55LA970V a pouštěj do toho ukázkový videa z nějaký, prej speciální flashky. Není někdo od fochu a ví o co go? Jsou to 4K sekvence a nekoktá to.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
gigiNechci ti brat iluze, ale LED je pouze LCD s jinym typem podsvteleni, pouze marketingove oznaceni pro LCD. Takze se prober a nez budes placat nesmysly, tak si o tom neco zjisti. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGsouhlas R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
gigi25gigi25 mam 127cm plazmu a spotreba 89-180W a 200W pri celej svetlej čisto bielej obrazovky kde si zobral tych 300W??Ano ked dam nastavenie na predajnu na zobrazenie.Napriklad ked pozeram obraz ako serial panelak,Hawai 5.0, čiže nie moc tmave ani svetle spotreba 100-115W.Myslim že slušne na plazmu s 127cm uhlopriečkou!! |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Ty TV kupujes podle spotreby nebo obrazu? Ja plasmu vymenil za LED a dost toho lituju. LED je shit!VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
flukesale Led má dobrou reklamu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Proč řešit u TV spotřebu ? Když chci dobré víno tak taky neřeším jestli koupím litr za 300Kč čí krabičák za 20Kč. I když někdo rád i ten krabičák, stejné je to i u televizí. Já chci dobrý obraz za rozumnou cenu a pokud si pouštím filmy z Blueray v HD tak je pro mne plasma jediná rozumná volba. Věřte, že LEDka je dobrá jen pro lidi, kteří s plasmou nemají zkušenosti. Já osobně jsem byl hodně nešťastný, když jsem si pořídil LEDku a po týdnu užívání jsem ji chtěl vyměnit za plasmu. Bohužel obchodník v kamenném obchodě mně to neumožnil. |
Karr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
nabízí se otázkaZda když ti naleji ten krabičák a vemu tři kila zda to vůbec poznáš?A tu LED jsi asi kupoval pod vlivem. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Když se dívám na TV, tak preferuji toto pořadí:1) Děj programu, jeho obsah a kvalita zpracování. 2) Provozní náklady, tj. spotřebu TV (mimo sledování TV také spotřeba ve Standby). 3) Kvalita vlastního obrazu. Rozdíly mezi kvalitou obrazu Plasmy a LED jsou možná "vysledovatelné", ale na obsah děje to má nulový vliv. Myslí si někdo, že ten, kdo se dívá na Plasmu, získá ze sledování filmu nebo přírody více informací než ten, kdo sleduje totéž na LCD? P.r.d, oba budou stejně spokojeni, jen ten Plasmák za to zaplatí trochu více. Takže jde tak trochu o "EGO", jak vyplývá z diskuze. Mít vždy to nejlepší, mobil nebo TV. Plasma nebo LED jsou dva souběžné vývojové směry a každý bojuje o přežití na trhu. Nakonec někdy možná vyhraje OLED nebo se objeví ještě lepší technologie. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Já zase preferuji:1.Spotřebu 2.Barvu rámu 2.Tvar podstavce Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Až mi dojde poslední plazma, tak končím se sledováním televize a tuto věc už doma mít nebudu. LCD s žárovkama ani s LED diodama nemá pěkný obraz, přirozené podání, aby mě to donutilo si je někdy koupit. Pro práci na PC je to něco jiného, tam je to jen práce... :))To už se raději vrátím k CRTčkum. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Možná si to uvědomí i výrobci, přidají ledkám sklo(i bez něho už je většina panelů lesklých - zatím tomuto trendu statečně odolávají Japonci - Sony, Sharp), hrubší rastr a blikání a budete spokojeni i vy :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Tomik to si trafil ram a farba podstavca...... :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?A je potřeba přidat na váze :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?svagor mal plazmu, predal ju a kupil LED-ku, teraz po roku predava LED-ku a chce opat plazmu, povedal, ze si za ten rok nezvykol na ten obraz na LED-ke, obaz na plazme bol krajsi |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
Opravduby mě zajímalo co ta zázračná plazma udělá s tou drtivou většinou našich SD super mazanic. ;) A filmy z BR budou vypadat super i na čanngčongu za 6000,-.To byl fakt argument pro koupi supermoderního blikajícího přímotopu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
ona ledkašpatně zrcadlí,proto si těžko zvykat na ten odraz,taky je u ní zima R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Pokud nekdo hold vidi blikani na plasme, tak ma proste smulu a musi se spokojit s LCD, ze hold LCD technologie ma problem s pohyblivym obrazem a vernosti barev je Vase smula na druhou. Takze vam nezbyva nic jineho, nez si skutecne pockat na LED technologii, ne na soucasne LCD s pseudoznazvem LED. |
JerryG
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Hm to je docela zajímavé. A co to bude ta led technologie?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomikPredpokladam, ze googlovat umis, tak si dej OLED, coz je jedna z LED technologii. Podstata je v tom, ze kazdy bod emituje svetlo, obdobne jako plazma ci CRT. |
JerryG
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Vzal jsem LED Sony 42W653A a má i satelitní tuner, kvalita super, černá je černá. Myslím, že plasma už je přežitá...Jen je nutno si správně vybrat. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Poniektorí tu majú zvláštne predstavy, podľa ktorej bude mať plazma lepší obraz aj keď bude mať rozlíšenie 160x120 pixelov - a to SD bude vtedy bezchybné... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |