![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. GlisníkaNa otázku jaké služby vlastně dostávám za SERPO? Proč není infolinka pro zákazníky skylinku se zaplaceným poplatkem zdarma když si platí v serpu poplatek na call centrum. Proč nejde na kartě ani jeden program když není uhrazen poplatek serpo který nemá nic společného s programovou nabídkou. Na tyto otázky nedokáže na info-lince operátorka odpovědět a zapíše si otázku k pozdější odpovědi ale co myslíte odpoví mě někdo ze skylinku za 2 měsíce. Opovím si sám NE. Pane Glisník pamatuji si s rozhovorů na serveru Parabola že čtete diskuse na tomto foru. Začne se Skylink řídit heslem náš zákazník - náš pán? Nebo jen hamty hamty.... |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
silesianNo ať koukám jak koukám, tak včera jsem se nic o tom, proč to u freeSATu stojí pětikilo nedozvěděl.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Bidlo a kdo by to platil? ti co si poctivě platí balíčky? A ostatní by koukali za jejich peníze. Nebo by to platil towercom. Nebo jak si to představuješ? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...zdenku místo serpa jim kup polské síto a máš klid. Stojí stejně.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Co dostáváš ?? Třeba tipy na přijímače v magazínu Skylinku - strana 23 :-) |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...posielal som 23.11.2013 ziadost na zmenu majitela SL karty, dodnes ziadna odpoved od SL, karta stale registovana na povodneho majitela, 27.12.2013 som volal na zakaznicke centrum a slecna mi povedala: "poslite to znova a na co najviac emailovych adries SL", poslal som to znovu, tak hadam mi to aj preregistruju......cize SP sa markatne "zlepsili" sluzby SL |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...na začiastku tejto debaty niekto pisal že to serpo je opravnene nakolko tato firma ma realne naklady.Lenže tie im hradia naše štaty a tak si treba uvedomiť že my sme nato aby sme platili a na nič ine.Je dôležite pochopiť že my sme len platiace stado aj vdaka takym nazorom ako je ten prvy :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@JoscerZdar,tak tedy Ti sdeluji,ze UPC Direct,Fressat nebo jak se to nyni jmenuje,nikdy,nikde,nikomu,nijak,nicim (na rozdil od SKY/CS LINKU) nesdelil,ze bude nekdy,nejak,neco,po dobu za jednorazovy poplatek a dale "zadarmo".Zlate,cestne,sportovni petikilo to stoji od jisteho casu (tedy jako jakysi ekvivalent serpo SKYLINKU).V podstate u Freesatu nejsou relativne takove problemy,jako u SKYLINKU.Ano SKYLINK byl prvni,ktery nechal projit sve zakazniky (tedy nas), ho*vnama a sra*ckama prechodu CRW na IR,zde by mozna mohla dostat "po kulach" i firma IRDETO:).V jinych platformach byly problemy mensiho razu,ale je faktem,ze se nemenil kodovaci system.Sleduji napr. NOVA HELLAS,kde jiz IRDETO uspesne aplikuje SFRL. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...vy ste tu snáď skoro všetci akcionári M7 alebo pracujete na finačnom oddelení v luxemburgu.Koľko ľudí tu ovláda, aký zisk má táto firma, koľko sú náklady na prevádzku ktorej služby, čo a kolko platí CT, STV, dokonca Nova a Prima. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
hdpeM7 také nikomu neslibovala za jednorázový poplatek nadále jen zadarmo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...hdpe pleteš si firmy m7 a towercom. Udělej si vtom pořádek kdo co sliboval. |
satman1
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...nevim,kdo co komu sliboval,ani mne to nezajima,protoze snad vsichni vi o cem je rec...asi karty 00002 a 034. |
hdpe
![]() |
|
@hdpeto jak si písal ,že Nova Hellas začíná ůspěšně aplikovat "SFRL"-to máš namysly jako SurfLock? To tím pádem asi bude po Share Nova Hellas,nepletuli se... :scared: :lookaround:________________________________________________________________________________________________ Happy New Year 2014 ________________________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...ano,mel jsem na mysli. |
hdpe
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...hdpe proč si uzavřel novou smlouvu s m7 když stim nesouhlasis! |
satman1
![]() |
|
@hdpedíkas za rychlou odpovědˇ!!!___________________________________________________________________________________________ Happy New Year 2014 ___________________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Zdar,ja jsem ale u vetsiny svych karet s nikym nic neuzavrel,mam je vypnute.Reaguji zde na to,co povazuji za vhodne,snad demokraticky.Vzdycky a vsude jsem tvrdil a tvrdit budu,ze SERPO u srackovych TV NOVA,Barandov atd.je opravnene,protoze tyto TV nemaji potrebu byt na satelitu (a tedy neplati),ale provider ma potrebu,aby byly v jeho nabidce - tak jim to plati (protoze by jinak mohli byt v perdeli pane hrabje).Pokud se nic nezmenilo (nemam aktualni informace),pak SKYLINKU plati (za karty nebo distribuci) CT a PRIMA,no a zde je jadro sporu,proste chci,aby tyto programy mi "jely" na kartach,ktere jsem kdysi zaregistroval jako platce konces.,bez pridavnych brykuli a jakychsik chu*jovin.To se doposud nestalo,nyni je faktem v souvislosti s koncem CRW,ze bych si mohl zazadat o kartu CT a Primu,ale nevim co budu platit a uz to neresim...Toto jsem na mysli. |
hdpe
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Přesně tak, celou tu trapnou "konverzi" karet ať si strčí za klobouk. Nehledě na to, žy bys potřeboval 2 + dvoukartový stb místo toho, aby tyto programy na kartách bez SP jely dál. Prostě trapárna založená na tom, že to poser raději zaplatím než se složitě doprošovat hvězdně pruhované konverze. Dkujeme, že jste za ně dali dvojku (kdysi až 7500), doplatili si za ty roky všechny palší pitchoviny a teď když nesouhlasíte se SP tak si laskavě požádejte. Není zač.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Takže demokraticky jste nám to zdělili, ted se mužeme demokraticky ožrat.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Taky demokratický se zeptám podle čeho se pozná sraaackovy jak říkáte program? Podle sledovanosti? Podle nesledovanosti? hdpe podle kterého kritéria ty to posuzujes? Jmenuji podle tebe nelepší tv. Je ti jasné že asi deset tv má 99 procent a ty ostatní se vejdou do procenta sledovanosti! |
satman1
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...@habr R^ :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Zdar Habr,naplnuji Tvuj myslenkovy pochod a chlampam domaci der sliwowitz.Zdar Satman1,srackove TV definuji subjektivnim kriteriem svoji pravdy:),coz je cestne i sportovni:).Zejmena TV NOVA me dozrala se svymi brykulemi v ramci digitalizace (zamerne tento proces zdrzovala z duvodu prachu/reklamy).Zde klasickym zm*rdem (subjektivni nazor),byl nejmenovany pan reditel teto stanice (pojem zm*rd byl vhodne vysvetlen v zaveru filmu KOUR).Serialy Ulice a Ordinace v ruzove zahrade budou zarnym prikladem pro mladez a pevne doufam,ze prispeji k tomu,ze skoncime v duchodovem veku dustojne-tedy nekdo u plotu,jiny u kontejneru:).Co mne prekvapilo pomerne prijemne je PRIMA ZOOM.Dosti mne v posledni dobe zklamaly slovenske stanice,ale asi to je tim,ze tame nebezi MASH,to priznavam.Takze synci,prozijte ten zbytek roku v klidu a pohode a moc se nedozirejme:),stran POSER atd... a TV sledujte dle vkusu kazdeho soudruha-soudruzky,tedy bez privlastku. |
hdpe
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Nejlepší přehled co se týká sledovanosti televizí na satu mají soudruzi z východu od šárika.Žádné pepleometry od nováků ...z filmových kanálů co se bavili na forách tak vede film+... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO **ŽÁDNÉ**Tak jsem pročetl poctivě reakce nejtrapnější je jako vždy Satman1 ze skylinku ale i z negativních reakcí jsem pochopil že doopravdy v současné situaci nezbude nic jiného než bojkotovat Skylink neplatit serpo vice mluvit o konkurenci mám tím na mysli T-mobile kartu .O satelitní techniku se zajímám no 2 desítky let a pamatuji si vývoj i v analogu a absenci českých televizi na orbitu de-facto celé 90 léta. Zaostalá Albánie disponovala několika programy ale v Čechách to zazdil tenkrát Železný chránil novu před konkurencí Nova nás stála nakonec 10 miliard a darebáka nezavřeli.O to větší šok byla zpráva že se Železný usadil v Barrandově. Ale to jsem odbočil nicméně podle mého názoru je serpo jen záplata za koupi cs-linku aby si m7 zlikvidovala konkurenci a my jim to zaplatili. Český divák by měl dostat kartu a české programy by měli jít z orbitu zadarmo. Za slovenské bych zavedl poplatek. Pozemní vysílání je na většině území ale i tak jsou s příjmem problémy nejdou všechny programy musí být více antén na různé směry / nemám na mysli velká města/ v diskusích se objevuji kup si síto ale .... poláky chytnu v lepší kvalitě a bez poruch než Fanda a retro ale i ČT2HD to je do jiné diskuse..Přeji Všem Veselého silvestra a Štastný Nový rok 2014 z. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...zdeno001 a ty jsi odkud já ze skylinku a nestydím se za to. Pro mě je skylink jednička.! Ale zajímalo by mě pro koho děláš ty že tady každý týden rozjizdis téma které je z polopravd a vždy namířené proti skylinku! Ptám se sám sebe je to náhoda? A že jsou nejtrapnější Hmmmm. Lepší trapný než jak ty s arivou a tvrdit že je určena pro skylink. |
satman1
![]() |
|
zdeno001" vice mluvit o konkurenci mám tím na mysli T-mobile kartu"dvě desítky let se zajímáš o sat.příjem a napíšeš tuto krávovinu,taky ti přeji hezký Silvestr R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |