![]() |
|
co říkáte na tuto TV 42= Panasonic TX-L42E6EJe tato TV dobrá?http://www.alza.cz/42-panasonic-tx-l42e6e-stribrna-d483792.htm#popis |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
Petříkunemohu za to, že jsi mimo a nerozumíš.Tomik535, Jo, dobrá odpověď, ale proč tam ta volba vůbec je a proč neznalci mluví o blikání? Asi je u někoho chyba, že? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkuhttps://www.parabola.cz/forum/reply-666957/ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
PetříkuJen jsi potvrdil, že mám pravdu, děkuji.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkuu tebe souhlasím se vším R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
PetříkuTo jsem rád. Poslední slovo je tvoje, prosím....Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: co říkáte na tuto TV 42= Panasonic TX-L42E...Tak co, bliká, nebo nebliká ?. Je to očima, nebo elektronikou ?Především je v tom kus naivity. Chtít velkou super televizi za 10 nebo 12 tyček, a pak si stěžovat, to může koupit jenom trouba. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
morouspokud umis cist, tak udelat z blikajici neblikajici je otazka asi 10 vterin :) lcd technologie je tak pomala, ze tam asi fakt nema co blikat :) Myslim, ze mnohem vetsi trouba vysoli za lcd vice nez 30t a mysli si ze bude mit lepsimobraz nez na plazme, ve stejne cenove kategorii bude mit plazma vzdy lepsi obraz. sice bude mit vetsi spotrebu a leskly panel, ale obraz o kategorii vyse. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryNapsal jsi to opravdu zajímavě až dojemně. Skoro bych se rozbrečel. Asi jako když někdo tvrdí že Škodovka TSI je nejlepší auto, a pak se nestačí divit kde soudruzi udělali chybu, protože oni chudáci neumí udělat ani pořádnej rozvoďák.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
morousja uz vam preji fakt nejakou novou technologii, kdyz mate problemy s plazmou, mas pravdu pokud ma auto blbej podvozek, tak s tim nic nenadelas, stejne tak kdyz das do TV lcd panel, to je stejnej pruser, taky s tim nic nenadelas. Tim koncim, peknej silvestr. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryG - blikáníBlikání plasmy která je nastavená na 50Hz by viděl naprosto každý, jenže to se nikde nikdo nepoužívá, protože by to i největšímu slepci (nemocnému?) jako je pierre vadilo. Proto i ty nejlevnější HD REAdy plasmy mají možnost 100Hz... Taky nechápu proč tam volba 50Hz vůbez je ? je nepoužitelná.Problém je v tom, že všechny plasmy blikají i na 100Hz...atd, jen spousta lidí má tak "ochrnuté" oči že to buď vůbec, nebo skoro vůbec nevnímají. Já se bohužel musím přidat k Tomikovi, vidím blikání naprosto zřetelně a vadí mi to, proto nemůžu mít plasmu, kterou bych jinak 100% měl. Možná nás je 10-20%, nevím, to je jedno, ale když se kdykoli v obchodě podívám na stěnu s 50 televizema tak ti bezpečně řeknu které jsou z nich plasmy, i na dálku ... Blikání jde různě potlačit, zmírnit atd. různými nastaveními frekvencí, kontrastu, jasu atd atd, ale úplně odstranit se mi ho ještě nikdy nepodařilo ani na jediné plasmě... a bohužel panasoniky blikáním trpí podle mé zkušenosti dokonce víc než třeba LG, Samsung, nevím proč ale je to tak |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: co říkáte na tuto TV 42= Panasonic TX-L42E...@dnes ji máš ve výprodeji v datartu:http://www.datart.cz/-3D-televize-SONY-KDL-42W805.html A jeden stb pro důchodce za nevelkou cenu: http://www.datart.cz/Satelitni-prijimac-EVOLVE-BlueStar-HD.html Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
aby řeč nestálavolal mi známý , prý co je lepšíPanasonic TX-L47ET 60E nebo TX-L47Ft 60E ? :lookaround: ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |