Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

cenzúra v UK

Všimli ste si niekto, ak pozerávate filmy na BBC, ako sú dostrihané ?
Múmia, ConAir, Armagedon, a nedávno Shrek 3 - to ma naštartovalo :)
"Násilné scény" ako napríklad šíp v pleci jedného z fanúšikov Shreka v hladisku pri nástupe princa, alebo rana do brady od transvestitu po preslove malého Artieho...
Čudné zvyky majú tí angláni

janoZV
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cenzúra v UK

no spíš mi to připadá tady jako nějaká politická propaganda....kdo chce film vidět jak by chtěl tak se podle toho zařídí a taky ho uvidí.Nejlepší je jak tu každý ví jak to funguje všude po světě a vidí do vnitřních záležitostí států....na 100% vám řeknu že můžete pouze dedukovat ;) a když už tu padlo něco o mariňácích a podobných,tak tam zrovna neberou kdejakého UHUPA=(HUP)h...o u pluku.V takových jednotkách jsou lidé s dobrým IQ a vzděláním(to neplatí jen na Amíky) ale všude po světě R^

universe
Registrace: 5/2013

Universe

Politika-propaganda a vymyvání mozků patří neodmyslitelně k sobě,člověk vymytý je lehce ovladatelný/dnes i sledovatelný/,sami Amíci se přiznali,že se to od Sovětů museli učit a dovést k dokonalosti,to už vůbec nic nevíme o tzv.podprahovým vymyváním-což má být udajně zakázáno,ale jak je to dodržováno,nikdo neví-nějaká lehká cenzůra,co to je !!! :O :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

to je jasný že je člověk ovlivnitelný,to bylo a bude ,ale to už začíná na takových vebech...stačí když tu pár lidí doporučí nějaký přijímač že je skvělý a přitom to nemusí být pravda nebo se pletou a ten dotyčný si ho třeba kvůli doporučení může koupit...záleží prostě na jedinci jak se rozhodne. ;)

universe

Videl som tych ciernych intelektualov v uniformach marinakov. Fakt IQ spica... R^ :laughing: Len zuju a pluju kade chodia.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

mam na to konspiracnu teoriu

je to iba zasterka. film potrebuju skratit tak, aby sa zmestilo maximum reklamy :) a predstierat, ze chrania vyvoj deti a mladeze a pritom este aj pekne zarabat je terno ;)

soso
Registrace: 2/2010

liquere

no jo uplné křížové výpravy :))) nejsou pouze marinaci amíci..koukáš moc na filmy,a to že je někam pošlou neznamená že mají IQ 40.Koukni jaké jsou požadavky k přijetí(neber jen marinaky ale i jiné jednotky)a s jakou technikou umi pracovat.To neznamená že jsem pro vojenské konflikty.Viděl jsem dokument o válce a armádě kde se ptala reportérka jaký typ člověka je ve válce nejlepší a odpověd byla že právě takový normální nenápadný,chytrý nenamakaný..takový prý se nebojí i nasadit život i za kamaráda a ty namakaný a méně chytrý co si myslí že jim stačí pouze svaly jsou nejvíc po....ý a hodně jich to vzdá :8)

universe

Keď som videl v 90-tych rokoch na nemeckom satelite sériu Death Wish s Bronsonom, nestačil som sa diviť. Tak to bolo vysekané že až. Mimochodom aj Dictator na HBO mal vystrihnuté scény, aj BR disky čo sa predávajú u nás sú kratšie ako originály, napríklad WWZ a Now You See Me. A to nehovorím o seriáloch na JOJ a Prime, z 50 minút urobia asi 42.

satoshi
Registrace: 12/2007

universe

prave ty nepozeraj dokumenty, ktore su propagacne.Hadam si nemyslis ze tam daju pred kameru nieco ine ako chcu.Vyberove kriteria - papier znesia vela.Pozri sa kolko marinakov bolo sudenych za posledne roky za preslapy po celom svete.Vrazdy,znasilnenia,mucenie.To su tí vyrovnany vzdelany ze ? Stojim si za svojim a nie z televizie ale co som videl na vlastne oci. A ta tachnika co spominas, mackat gombiky sa nauci aj opica, niekedy ani to nie, lebo neraz sa pozrazali navzajom tí super amici, ale bezny pesiak sa k tomu nedostane a o nich som pisal.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

no je videt že pořád meleš jen o amikach...že by nějaký komplex? já mluvím všeobecně o armádě a hlavně nikde jsem neuvedl z jaké tv jsem sledoval dokument a o které armádě aby jsi mohl říct že fandi usa a je to propaganda.Dále je vidět že o armádě víš opravdu kulový když myslíš že jenom mačkají knoflík a nemusí mít nic v hlavě...to platí možná tak pro armadu Severní Koreje ale asi nevíš jakou technikou disponuji vyspělé země.A co se týče vražd,mučení,znasilnění tak mnohem víc se jich děje v civilním životě.Když nepočítám třeba Hirošimu apod.Takže trochu nechápu o čem mluvíš.Nehraj si tady na soudce to bych tady taky mohl říct kolik lidí trpí na světě hladomorem a není to zrovna vina armády :laughing:

universe

Tema sa zvrhla ale povodne tema bolo jasne.Amici ma mozu vies co, aj ich patolizaci. Nepisal som, ze len u nich su preslapy, ale ked niekto napise nieco co je blbost a videl som co dokazu, tak sa ozvem.V principe plati, co som pisal, dokzaov je dost. Co tu splietas o Hirosime a spol. su len pokusy o odvedenie pozornosti.Ale to mi nestoji za hadku. Niekto maj svoj usudok a zivotne skusenosti, niekto siri cudzie nazory. :laughing:

liquere

Nevím proč píšeš něco o hádce(je vidět na co myslíš)pouze tu píšeme názory.Hirošimu jsem napsal,že když nebudeš počítat takovéto katastrofy tak běžně je znasilněno,zmrzačeno,zavražděno a umučeno daleko více lidí než ve vojenském konfliktu,když se tak oháníš co zbůsobí vojáci tak ti oponuji co zbůsobí a kolik i normální(nebo spíš nenormální lidé)v běžném životě.Psalo se tu o tom že marináci mají IQ "....." tak já prostě říkám že nejsou hloupí.Mě Amíci taky můžou ..... takže klid.Ale jistě se s tebou shodnu že války jsou na h....o ale ne že je nikdo blbej ono to pak bývá právě naopak....usudek můžeš mít ale životní zkušenosti s válkou myslím že budu mít větší já ;)

universe
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra