![]() |
|
Karty Skylink - max počet, převod CZ na SKDobrý den.Chtěl bych se zeptat: 1/ kolik karet Skylink na sebe můžu mít registrovaných pod jedním účtem (myslím, že se kdysi řeklo neomezeně, pak někdo přišel s tím, že 10, ale už je to dávno, a on Skylink furt něco vymýšlí), 2/ je možný převod české karty z Čech na slovenskou kartu na Slovensko? (prostě když svou starou kartu prodám slovákovi, jestli ji na něho bezproblémů přepíšou a změní mu ji na slovenskou verzi karty - jako se to zadává se při registraci). Mimochodem, kolik vlastně takový převod karty teď stojí? Díky za reakce, a do nového roku hodně zdraví a úspěchů! |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
ten novýmajitel ji prostě koupil v hospodě,provede přeregistraci pomocí formuláře a požádá o změnu údajů,případně na důkaz,že ji vlastní, oskenuje starou kartu a přiloží foto k žádosti,pak už jen čekat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Karty Skylink - max počet, převod CZ na SKad 2 ... a prečo by to robil, "najlepší" stav je cz karta na Slovensku a sk karta v Čechách ... PS: na Morave to je šuma-fuk |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
a prečo by to robil"jestli ji na něho bezproblémů přepíšou a změní mu ji na slovenskou verzi karty"protože to tak chce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
uživatel Louskacek1/ karet měj kolik chceš,máš potřebu deset ks tak je máš2/ mám kartu z SK a přeregistrace pomocí formuláře trvala 30 dní,tento akt je zdarma. Přeji hodně zdraví v Novém roce 2014 ! 2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Karty Skylink - max počet, převod CZ na SKDíky, kluci. S přeregistrací už mám jasno - aneb hospoda to jistí :) - a tu registraci sedmé karty prostě risknu, no, kdyžtak se ozvou. Beztak když ji nezaregistruju teď, tak po Novém roce ji můžu vyhodit, a nebo vrátit (ovšem jedině na sídle Skylink, místní prodejce mě s ní vyhodil), a ta administrativa a posílání balíků kamsi do Ostravy kvůli jedné kartě mi za to nestojí... |
Louskacek
![]() |
|
karxyzDíky moc, Tvou odpověd vidím až teď. No tak to je paráda, co se dozvídám. :-)Také přeji hodně zdraví, a k tomu i to štěstí do roku 2014, všem! R^ |
Louskacek
![]() |
|
RE: Karty Skylink - max počet, převod CZ na SKKolik ti za ní Skylink dá na svém sídle?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Mě se dařístejně přihlásit na sk stránce tak na cz stránce SKYlinku, sk. jedná se mnou slovensky a cs. česky.2008 jsem si normálně koupil registraci slovenskou.Po výměně má slovenskou vlaječku,jako by věděli ,že dědek byl slovák za rakouska/uherska. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |