Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

NASTAVENÍ DISEQC VANTAGE 8000S hd

Potřebuji provizorně na pár dnů zapojit na TOROIDAL T90 monoblok QUAD(ASTRA 23,5 a ASTRA 19,2). Nevím jak v menu Vantage 8000s HD nastavit DISEQC (uchytil jsem za pravý krk, kde bude 23,5). Typ LNB Universal 1, kmit.LNB 9750/10600, Režim DISEQC Tón. volba 1, Ton 22 kHz zap., Motor ne, Diseqc 1.1 vyp. ....mohu poprosit o správné nastavení menu? Děkuji.

luboshesik
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: NASTAVENÍ DISEQC VANTAGE 8000S hd

disecq 1.1 zap.........a máš tam 16 pozic pro lnb R^

velbloud
Registrace: 6/2012

To velbloud

Nefunguje...mohu poprosit o další radu? To menu je složité ...jednoduché lnb není problém, ale ten monoblok mi dává zabrat...něco tam mám špatně nastaveno..

luboshesik

Nabídka menu

Typ Lnb: Universal 1(9750/10600), Universal 2 (9750/10750)...
Režim Diseqc: DiSEqc 1, DiSEqc 2, DiSEqc 3, DiSEqc 4,Ton. volba 1, Ton. volba 2...

luboshesik

Pardon, přehlédl jsem ten monoblok,v tom případě by to mělo být přes discq 1.0 - zvolit 1 na 19,2E, 2 na 23,5E (nebo obráceně), ostatní volby 22kHz auto, motor vyp., disecq 1.1 vyp. Snad si to z hlavy pamatuju :lookaround:

velbloud

Nastavení menu

"zvolit 1" znamená "tón. volba 1"? Nedal jsem to..., ale asi spíše mojí chybou...

luboshesik

ee, 1- znamená disecq1, 2- disecq2, za 1,5h budu doma tak můžu mrknout na menu, ale nic složitýho to není, teda pokud v cestě mezi Vantage a monoblokem není ještě další relé, když je to na toroidalu....

velbloud

ok, moc díky, raději podrobněji....

luboshesik

ne ne, žádné relé tam není..., T 90 nahradila původní 60 cm a ten monoblok je půjčený...přemýšlím kolik budu investovat do lnb a přepínačů a co všechno budu chtít naladit...budu potřebovat někoho z jižních Čech, kterému to dám ...do té doby tam chci nechat ten monoblok.....

luboshesik

RE: NASTAVENÍ DISEQC VANTAGE 8000S hd

Vantage8000, T90,DiseqC nastaveni pro monoblok a Jižní Čechy? Troufnu si tvrdit, že bych to zvládnout mohl. ;) odkud v JČ?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to saxon

Ten monoblok dám snad sám...:-), myslel jsem, až naštuduji, co všechno chci dát na T90, pak budu někoho a snad zřejmě Tebe Saxone, poptávat na realizaci včetně nákupu všech multiswitchů, lnb apod. Ta Tvá galerie je super, ale není to zadarmo....a já to chci pro 5, 6 či možná dokonce 7 TV....kabeláž mám hotovou....uvidíme jak to spočítám a pak se ozvu...možná Tě poprosím o email a nějaký hrubý finanční odhad...v ČB se můžeme případně potkat...

luboshesik

RE: NASTAVENÍ DISEQC VANTAGE 8000S hd

Zajímalo by mě, jak to dopadlo, myslím, že velbloud to popsal správně, já to mám na motor,ale pro ten monoblock by to mělo sedět na disecq 1.0, osotatní vyp, 22kHz auto. Tak snad už mu to hraje.

decmen
Registrace: 2/2008

už byla tma

už byla tma....zítra, velbloud už se neozval, ale to co poslal by mělo stačit snad i mně.....:-)

luboshesik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra