Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SERPO 1.2.2014

Nove ceny SERPO Skylink 2014

12 měsíců CZ 498 Kč
12 mesiacov SK 19,20€

Go Skylink go!!!

rems
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SERPO 1.2.2014

mě spíše napadá co bych bral,kdyby každému zákazníkovi rozeslali formulář ,kde by zatrhnul stanice co se mu líbí a na které nejvíc kouká ,zbytek vyhodili z nabídky a ty co zůstanou jeli v lepší kvalitě ,třeba všechny v HD R^ a tak bych to dělal třeba po 1,2,3 roce aby se i stanice snažili vysílat dobrý obsah a ty co by neobstali by vypadli ;)

universe
Registrace: 5/2013

universe

no je to rána do rodinného rozpočtu,při dvouleté platbě nárust 10 haléřů na den,ale kecat se tady bude celý rok R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

ahoj kolego, Ty se necháš pořád od někoho šidit?
Já tedy NE!

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

pierrepetr@
Pošli někomu love na 2 roky dopředu, když ani nevíš jestli tady dotyčnej ještě bude nebo si zase za půl roku neřekne o další všimný navrch :-/

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Babui

taky je dražší nafta a co jako?,mám chodit pěšky?,mě to nijak netrhá žíly,ale zákazníci budou křičet pro 10 haléřů za den R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

jo přesně tak někdy mi připadá jako když jim drží skylink u hlavy bouchačku a nutí je od nich přijímat :))) prostě si musíme zvyknout že nic není zadarmo.Znám takový lidi co na jedné straně by pro korunu vrtali koleno a na druhé si koupí rifle za 6táců nebo telefon za 20 aby byli in :))) ale serpo je zlikviduje a vymyslí se pro skylink spousta přezdívek ;)

universe

Su super. Dobre im tak a prajem im neodvratny odchod zakaznikov(hlavne tych so zakladnou ponukou) k upc freesat.

Kasr
Registrace: 8/2008

a když se někomu nelíbí ani jeden provozovatel tak nezbývá než zdrhnout za hranice do ráje :laughing:

universe

PoldaS

tak si dej inkaso z účtu a kdykoliv to stopneš,nebude to nárust 10,ale 15 haléřů na den,ale máš jistotu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tak jsem si hezky poblinkal klávesnici.

namtas

namtas

hoď na ni igelitku,není to naposledy R^ :laughing: R^

pierrepetr

máme tu skylink,freesat,t-mobile,kabelovku,O2,pozemák a co já vím ještě tak snad každý má možnost zvolit pro něj to nejlepší

universe

@bretah, opravdu jsi ještě nečetl o tom, že pokud chceš, aby za tebe poplatek platila čt a prima, tak si ty karty musíš pořídit dvě a ještě dvoukartový přijímač? Kdo tak asi na té druhé kartě tu pořizovací cenu vydělá? Prima? ČT? Když se furt tak deme.ntně ptáš co ti brání?

@joscer, ano s prvním souhlasím, ale s tím druhým? Levnější o 2kč? Posíláš jinde prachy na 2! roky dopředu? Trapné.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kto chcel platiť ofiko, tak platí oficiálne aj balíčky a kto sa chce pozerať zadarmo, tak si nechá dvb-t. Ostatne, existuje aj sha-ring, čiže za cca 3 eurá sa dá pozerať plný balík programov. Kto chce, zariadi sa ako sa mu to hodí. :-)

pista83
Registrace: 7/2008

Antimonopólní úřad-versusu Skylink

To by mě zajímalo který hazl z antimonopolního úřadu, si vzal za povolení sloučení Skylinku s Cslinkem pořádný balík.
Skylink má od té doby 90% satelitního trhu u náas....

laserjest
Registrace: 12/2011

Český radiokomunikace měly svého času 100% pozemního trhu a taky to nikomu žíly netrhalo.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Tomik

Prima není veřejnoprávní televize. Televize vůbec není povinná. A řvát budou kvůli tomuhle hlavně ti, kteří neváhají hulit krabičku denně...

bretah
Registrace: 9/2012

Re:Serpo

Podívej. V tomhle státě ruka ruku myje. Už jsi viděl, že by někoho za ty tunely tady odsoudili? viz.Bém,Janoušek,Kalousek atd.Jenom na Ratha udělali bububu,pár měsíců poseděl, zbytek se zapomene nebo promlčí a 35 melounů je v kešeni.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

a když se zaplatí do 1.2 stará sazba?

universe

SERPO 1.2.2014

Satmane 1 ty jsi zastánce Skylinku a tvrdíš že to je jednička co říkáš na zvýšení poplatku. Proč je tak propastný rozdíl mezi platbou ostatní a SIPO a rozdíl pro slovenské a české diváky.

zdeno001
Registrace: 11/2007

Tak se mě zdá,že ze SeRpa tečou větší peníze než z placených balíčků :O ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Ja jsem uz presel na DVB-T, papa slovenske programy, nebudu za vas platit... :)

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Dáreček od Skylinku!!!

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tak tomuto se musím pouze od plic zasmát!!! Pěkně začíná Skylink s lidmi v ČR vyjebávat a jsem zvědav,co vtipného plácne Jarda Glisník od Skylinku jakožto člen představensta celé M7(asi mu dali malý 14 plat... :laughing: :laughing: :razz: :razz:

_________________________________________________________________________________________

Happy New Year 2014

_________________________________________________________________________________________

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Logické, že Ratha museli pustit, jinak by potopil během Vánoc celou slavnou socdemokracii, neb ty peníze byly pochopitelně na volby. Jen mu ruplo v palici a začal jim z toho odčerpávat, protože si chtěl otevřít soukromou nemocnici. Do toho je zapletené nejužší vedení socdemáků. Bohužel, nedělejme si iluze, v jiných stranách je to zcela stejné. No, shrnmě si to: Televize není povinná, Skylink není povinný, tak to neplaťte a běžte jinam.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah, to už mi spíše připomíná přísloví podle sebe soudím tebe. Brečet kvůli tomu nebudu, nemusíš mít sebemenší starost. Snažím se jen subjektivně posoudit konkurenční nabídky po změně diskutovaného parametru na jedné straně. Tedy pokud zde opravdu nějaká konkurence ještě funguje.

Jen tak mimochodem, nekouřím rok, měsíc a 24dní. Předtím mě tento sport vyšel na 4500tis. měs.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra