![]() |
|
SERPO 1.2.2014Nove ceny SERPO Skylink 201412 měsíců CZ 498 Kč 12 mesiacov SK 19,20€ Go Skylink go!!! |
rems
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244 | |
![]() |
|
PoldaSAno i to je možné,jde to s nima i celkem slušně usmlouvat,mám dvbt s našima a polákama,no pár prog. by mi chybělo-ngc,discowery,history,paprika ap. takže určitě něco vymyslím,ale zákeřné fauly prostě nemám rád,platil jsem sice skylinku s remcáním,ale platil-když to nechtějí,mají to mít !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014Tož koupím měřák na DVB-T/T2 a Bay,bay Skylink.Rok 2014 se zapíše do dějin českého satelitního vysílání.Hezkého Silvestra.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014"hledi 3 na stred spodniho okraje" To snad ani není možné :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
JoscerPokud jim teď ještě děláš reklamu zadara tak potěš koště (asi tomu opravdu věříš) :)Jinak celá tato mega akce jenom utvrdí nás nerozhodnuté s vícero kartami aby platili jenom nutné zlo. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014asi platene baliky nikto nekupuje a ti co pozeraju zaklad stale ubudaju tak potrebuju skasirovat tych co este zostali viac..kratkozraka sebalikvidacna politika...skrachujte trotlove Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014joscerPokud by jsi napsal "..... pětikilo ročně (bez HD CZ programů a SK programu)?" a ne "pětikilo ročně (bez HD CZ a SK programů)?" tak až potom se můžeš ozývat a napadat. Nechceš si raději přepočítat ty tvoje nedávné výpočty jak je podle tebe východnější karta Skylink oproti Freesatu u základu místo toho věčného obhajování Skylinku až někde do nebe a ťápání další zemákovice?!!! |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014Zdar Tomiku,smaryja admini jsou jacisik celkove nemocni:).Sudruh major Doktor Faktor,popr. major Gejza Tomolya, by to vysvetlili naprosto presne:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
rispostaTa připomínka o napadání zrovna od tebe fakt sedí, to se ti povedlo.Ale slibuji, že příště to speciálně pro tebe napíši tak, jak navrhuješ, aby nedošlo k nedorozumění. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
martin5Čím jsem jim dělal reklamu? Můžeš upřesnit? Zařadil jsi se totiž mezi ty, co stále vágními větami obecně píší, že obhajuji a tak dále.A zatím mi nikdo konkrétně neuvedl, čím jsem se "provinil". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014joscerK tomu tvému nedávnému výpočtu jak je podle tebe východnější karta Skylink oproti Freesatu u základu se raději už nevyjadruješ, že?! Chyba a ťápání zemákoviCe se špatně přiznává, že?! |
risposta
![]() |
|
blee shit linktak chcel som odhlasit kablovku a mat len shit link ale rusim shit link a radsej budem u kablovky je to lacnejsie nebudem platit 3 karty k...y jedny....... :fuming: :fuming: :fuming: Rv Rv Rv Rv Rv :dead: :dead: :dead: :dead: :dead: |
dmcatani
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
rispostaSorry, zapomněl jsem. Teď to samozřejmě vychází trochu jinak, ale při platbě SIPO nebo inkasem měsíčně je to stále v pohodě.Nevím jakou chybu bych měl přiznat. Howg. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
hdpejeste nam dej link na eshop, kde se da ten vzor 58 koupit :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014Jenomže při platbě přes SIPO už seš v normálním vztahu operátor-uživatel, takže když chceš skončit, tak písemná výpověď a vše co s tím souvisí neboli stejný jako u freesatu. Kde je pak teda ta výhoda u Sky?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSJe to jen jeden ze způsobů platby. Na vztahu se nic nemění, nepodepisuje se žádná smlouva. Klidně si domluvím, že inkasem budu platit jen několik měsíců co přes léto jezdím na chatu a mám tam televizi. Povolím inkaso pro jejich účet jen na tuto dobu a je vyřízeno. Žádná výpověď se nepodává.Pokud se mýlím, prosím odkaz, že je to jinak. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014joscer@K inkasu přes SIPO musíš dát protistraně souhlas, ty sám si nikde nic nepovoluješ, resp. pokud to chceš pak zrušit, tak musíš protistranu písemně informovat, že tento souhlas odvoláváš. Bližší podrobnosti o SIPO najdeš na webu Český pošty. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSSorry, já si nevšimnul, že píšeš o SIPO. Tam je to tak, jak píšeš, to je fakt.Já spíše preferuji svolení k inkasu přímo v bance. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014Já bych zase preferoval MINI za 998 kaček ročně, ale pro všechny a ne jakejsi podloudnej handl pro vyvolený.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
SERPO 1.2.2014Chcem sa vás opýtať mne končí 21 januára serpo.Vždy platím na 6 mesiacov tak už budem platiť 21. januára v novej sadzbe? :) |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@JerryZdar Jerry,ja sem hlavne pouzival vzor 61 Skorpion raze 7,65 mm:),ale aji se vzorem 58 (skolpna pazba na hranicich),jsem dosahoval cestnych vysledku:).Vcil to v e-shopech moc su neni:).Trebovalo by oslovit fajni synky napr. z Ukrajiny.Čeňa pravil,ze by cosik sehnal za dobru cenu.Jinak se ucastnil "Sverazu narodniho rybolovu":) aji s prokuratorem. |
hdpe
![]() |
|
kakajanna hlavní stránce je jasně ,nová sazba od 1.2.2014 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: SERPO 1.2.2014joscerTy si myslíš, že to pravidelné inkaso z účtu je u každé banky a podobně automaticky zdarma bez jakéhokoliv měsíčního poplatku?! Pokud máš dát u některé každý měsíc ještě k SERPU třeba 12 Kč navíc za provedenou platbu, tak nevím jestli je to opravdu levnější!!! |
risposta
![]() |
|
hdpeskoda, na mallu nejaky vzory 58 maji, ale tim by skolil tak maximalne nakou babu :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
rispostatak si založ účet u banky bez poplatků a jednou za rok tam převedeš 400kč,jen na serpo dáš inkaso R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@JerryZdar Jerry,pokud jsi prosel streleckou pripravou,pak samozrejme babka korenarka i na 500m Ti nebude cinit problem,ale to je pase a nepodstatne.Od zitrejsi pulnoci je potrebi se plne soustredit na SKYLINK a plnit predsevzeti:).S Čeňou budu vsak az 11.1 2014,do te doby jsem bohuzel marny jak zadost na byt. |
hdpe
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244 | |
![]() |
|
![]() |