Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SERPO 1.2.2014

Nove ceny SERPO Skylink 2014

12 měsíců CZ 498 Kč
12 mesiacov SK 19,20€

Go Skylink go!!!

rems
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244
Odpověď v diskusním vlákně

Re:Re:

joscer - kdyby si trochu ubral, dalo by se s lecčím i souhlasit.

JerryG - "Co te na tom vyroku prekvapuje."
že je pravdivý, přesný, výstižný a bez hrubých slov.

člověk
Registrace: 3/2006

RE: SERPO 1.2.2014

Cim dalej,tym viac sa mi potvrdzuje,ze pani zo skylinku trpia syndromom mladych casnikov, tzn.
chcu aby sa hostia naobedovali doma a sprepitne posielali postou :-)

PF. 2014

Peep
Registrace: 10/2010

RE: Zvýšení servisního poplatku od Skylinku

...a každý si založíme vlastní vlákno.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je to TOP Téma i TOP Reakce

Chtělo by to přišpendlit Nahoru....
https://www.parabola.cz/forum/topic-80400/

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

tak nevím kdo neumí počítat
na 12 měsíců 498
za měsíc 33
takže 12x 33´= 396
kde udělali soudruzi chybu :fuming:

chvalina2
Registrace: 3/2007

jasně se píše, že preferují pravidelné platby a ne roční platby, které musejí upomínat. Tak proto je roční platba znevýhodněna.

zzz
Registrace: 1/2006

člověk

Myslím, že by tady měli ubrat úplně jiní. V invektivách, nadávkách a osočování. Dokud tady prostě bude tradice toho, že kdo nekritizuje Skylink za cokoliv, co se tady šustne, označovat za lezce kamsi, za někoho s hnědou hlavou od čehosi, za jakési lezce kamsi (což jsou jediné argumenty proti nim), tak to tady bude vypadat tak, jak to vypadá.
Dál o tom nemá cenu diskutovat.

joscer

joscer

Jasně, nadávky (někdy i hrubé), osočování a nadměrné emoce se mi také nelíbí a možná máš na mysli i mě s větou sportovně análního horolezectví za kterou se omlouvám.
Musíš ale uznat že tvůj nadměrně kladný přístup ke SK se mnoho důvody vysvětlit nedá. Bohužel anální horolezectví je jedno z nich, ale nic si z toho nedělej, je to lidská vlastnost a dělají to lidé v celém spektru úrovně. Pokud za to bereš nějaké výhody a přiznáš to, myslím že všichni to vezmou, protože všichni se musíme nějak živit. Jak si sám jednou psal, že ani kuře zadarmo nehrabe (nebo tak nějak). To jenom k té omluvě.

člověk

a Glisník

se tedˇ někde směje a nemá ani ochotu se vyjádřit k tomu,co pod jeho vedení se děje ve Skylink! Jen oznámí zdražení,přeladˇování a nic víc??!! Hezký to manažer...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Joscer

U mne omluvu nehledej/ani ostatni/,mohu pochopt mastnou hlavu za prachy,jak píše člověk,ale i tohle se dá provest s určitou grácií,pokud je to jen z tvého přesvědčení mohu jen přejít od nas.ra.nosti k lítosti,bohužel tendence v tomto národu je podobná té tvé,ale popřát šťastný nový rok i pro tebe mi potíž dělat nebude !!! :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

Nechci od nikoho omluvu. A už vůbec ne od těch, co na jakýkoliv můj názor umí reagovat především těmito invektivami místo argumentů. Nad těmito už jsem dávno povznesen a jejich příspěvkům se většinou jen směji.

joscer

spyko - dodatek

A jestli, jak píšeš "můžeš pochopit mastnou hlavu ..." tak s tím zřejmě máš zkušenosti. Mě by bylo proti srsti někoho velebit za jeho peníze, stejně tak jako někoho pomlouvat za jiného peníze. Ale rozumím tomu, že někdo na to má žaludek.
Já mám svědomí čisté, vždy jsem psal jen své názory na danou věc, případně jsem se snažil nějakou otázkou diskutujícího pobídnout k vysvětlení.

joscer

Joscer

nedovolil bych si brát ti tvé iluze,ale všimni si jedné základní věci,jak ty tvrdíš, většina zde zaujatých proti skylinku se pletou,nikdy sis nepřipustil myšlenku,že se pleteš i ty? Proč tedy se zde z 99%hovoří jen o této firmě? :((

spyko

joscer

"vždy jsem psal jen své názory na danou věc, případně jsem se snažil nějakou otázkou diskutujícího pobídnout k vysvětlení."
Toto jsou jako tvé argumenty, názory na věc, či otázka k vysvětlení?
Vybráno jenom z tohoto vlákna

Kdo není příliš slabý v češtině si to jistě vyložil tak, jak to bylo myšleno. Tys zase vystřelil od boku a teď se budeš snažit to nějak překroutit, že máš pravdu. Není to tady poprvé a určitě ani naposledy.
Ale na tohle já nemám čas. Vaříš z vody a snažíš se mě na něčem nachytat. Třeba, že cosi v jiném diskuzním vlákně vytrhneš z kontextu a tady to vybalíš

Čím jsem jim dělal reklamu? Můžeš upřesnit? Zařadil jsi se totiž mezi ty, co stále vágními větami obecně píší, že obhajuji a tak dále.
A zatím mi nikdo konkrétně neuvedl, čím jsem se "provinil"

Sorry, zapomněl jsem. Teď to samozřejmě vychází trochu jinak, ale při platbě SIPO nebo inkasem měsíčně je to stále v pohodě.
Nevím jakou chybu bych měl přiznat. Howg.

Sorry, já si nevšimnul, že píšeš o SIPO. Tam je to tak, jak píšeš, to je fakt.
Já spíše preferuji svolení k inkasu přímo v bance.

Tvoje drzost uvádět nepravdy o jiných je prostě nekonečná.

člověk

spyko

Nežiji v iluzích.
Kde jsem psal, že se pletou? Já jim jejich pravdu neberu, ale když se proti ní ohradím nějakým názorem, svou pravdou jak to vidím já, tak zpět "přijde" invektiva a nikoliv argument.
A proč se zde tolik hovoří o této firmě? No, když 20x (možná je to ještě málo) za rok někdo otevře stejné téma a to třeba servisní poplatek? Jak to asi může dopadnout.
Nebo jiný příklad. Stížnosti na zákaznickou podporu. Několik diskutujících zde několikrát dokola napíše, že se nemohli dovolat nebo nedostali zpět mail. Nikdy jsem nepsal, že má Skylink zákaznickou linku v pořádku. Jen jsem napsal, že na maila mě v pořádku odepsali, a už jsem byl ten obhajovatel Skylinku.
Je toto normální?
Ale už dost, stejně to nikam nepovede. Já už se s tím černým Petrem smířil, ale své názory si dovolím ponechat.

joscer

člověk

A co tím chtěl básník říci?
Je to hezký výběr mých reakcí, bohužel vytržených z kontextu, takže jaksi k ničemu. Nezaujatý čtenář vůbec neví, o co vlastně šlo, když si přečte jen tohle.

joscer

joscer

"když se proti ní ohradím nějakým názorem, svou pravdou jak to vidím já, tak zpět "přijde" invektiva a nikoliv argument"
Tak si ještě jednou přečti výše co si napsal.

"A proč se zde tolik hovoří o této firmě?"
Hele Skylik provedl na svých zákaznících zlodějský (nebo když chceš marketingový) tah a to lidi jen tak nepřekousnou. A nyní se můžeš ptát - Jak to asi může dopadnout?

"Nezaujatý čtenář vůbec neví, o co vlastně šlo, když si přečte jen tohle."
To jsou tvoje pravdy, názory, v popřípadě otázky - jak jsi napsal. A nezaujatý čtenář ví dobře o co ti jde!

člověk

SERPO 1.2.2014

Tak přejdi k T-mobilu televizi tam základní balíček české a slovenské programy sepro platit nemusíš

josef1
Registrace: 9/2009

odpověd ze skylinku

dotaz Dobrý den

33 x 12 = 396 kč vy tam máte 498 !! ???

Pěkný den

odpověd
Dobrý den,

Zvýšení roční platby Servisního poplatku zohledňuje náklady spojené s každoročním připomínáním platby, odpojováním a opětovným připojováním karet, u kterých nebyl Servisní poplatek včas uhrazen.

S pozdravem

Martina Polášková

Zákaznický servis Skylink

www.skylink.cz

Satelitní televize Skylink

P. O. Box č.4

709 00 Ostrava

Czech Republic

Skylink - zákaznický servis (pracovní dny 8-20 hod.):

CZ - tel.: +420 595 694 310

SK - tel.: +421 2 20250 241

www.skylink.sk ; www.skylink.cz

Skylink® a CSlink® je registrovaná obchodní značka užívána M7 Group S.A.;

se sídlem Rue Albert Borschette 2,L-1246 Luxembourg; R.C.S. Luxembourg : B 148073

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h

A jsme tam kde jsme byli ..... :laughing:

spyko

Strojcu cenníka navrhujem na Nobelovu cenu za matematiku a logiku.
1,20 € x 24 = 28,80 €
28,80 € / 1.5 = 19,20 €
= jasné pravidlá
Tieto isté zrozumiteľné matematické pravidlá /a vôbec nejaké normálne pravidlá/ mali platiť aj pre Českú republiku. :lookaround:
Bohužiaľ nejaký "soudruh z NDR" podľa mňa nekde udelal chybu. Rv

Steiner
Registrace: 9/2012

Vyšší roční SP je záměr, nejde o chybu

Kdo nekrade okrádá rodinu a příbuzné , to bylo a za konstruktivního kapitalismu a imperialismu platí obzvláště, to by jste mladý muži mohl již vědět , hezkého silvestra přeji všem :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround:

satak

Nikdo po nich nechce, aby byl upomínán o zaplacení servisního poplatku = výmluva, kdo nemá zaplaceno, prostě mu to přestane hrát a sám si zjistí, co se děje. Na to není třeba upomínky za 102,-. A deaktivace a aktivace? To snad si dělá systém sám, ne? Nebo to snad aktivuje nějaká osoba manuálně, že na jednom PC sleduje platbu a na druhém PC aktivuje oprávnění - to snad ne! Když už, pochopil bych BEZPLATNOU telefonní linku do centra za tento polatek.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Nemám zaplaceno nekoukám :O v ůčtu mě svítí červeně karta vypnuta kvůli serpo to jsou jen jejich blbý výmluvy šmejdi jedni Rv :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Sice se mě to netýká, serpo mám zaplaceno v balíčku, ale přijde mi minimálně ubohé zdražit serpo tímto způsobem. Trestat zákazníka vyšší cenou za to že zaplatí na rok dopředu? Kdekoliv jinde se snaží získat abonenty zvýhodněním zaplacení předem, ale v Lucembursku to asi vidí jinak ;P

Technisat SIR & Topfield SBP 2010

dj1311
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra