Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přijímač pro nenáročné

Já myslím, že pro nenáročné by tento HD přijímač na Skylink stačil. Co vy na to ? http://www.tvdigitalne.cz/openbox-s2-hd-pvr.html

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přijímač pro nenáročné

No to nevim v cem se vyvysuji, pouze konstatuji fakta ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Za drazsi prijimac bych asi povazoval neco nad cca 5 000,- Kc.Zajimal by mne i nazor znaleho servisniho technika "Ja".Osobne pro svoje zname v pripade nelinuxu chodim do cenove vyse postaveneho srotu TECHNISAT SIR.Rikam jim,nereste posranych 1 000,- Kc,presto doufam,ze mne brzy budete zdravit "Nazdar byvaly kamarade":) v uvedene souvislosti-prozatim dobry.

hdpe
Registrace: 11/2007

@PoldaS

Já taky počítám, že to bude něco kolem 2 táců, zbytečně však prachy vyhazovat nechci. Skylink za chvíli opět vyjede s nějakou novinkou a my budeme opět investovat.

Skylink + O2TV

kvasnak

V tomto případě bys investoval leda do ca modulu, ale ICE ještě nějakou dobu pošlapou, takže bych to neřešil.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Alespoň jedna dobrá zpráva ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Bez CI bych sat.neriskoval,už jen kvůli jiným platformám,nikdo si dnes není jist co někteří dobráci vymyslí,tak máš aspoň jistotu,že nepoběžíš pro nový stroj,CI by mělo být vždy levnější! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Hdbox 9105plus

Namátkově projíždím tento přijímač na: http://www.zbozi.cz/?q=hdbox+9105plus, kdy se jeho cena pohybuje od 2750 kč, ale vidím na této stránce i cenu 3690 kč. To se jedná o ten samý přijímač s velice rozdílnými cenami, kde si chce prodejce jen nahrabat ?

Skylink + O2TV

kvasnak

Můžu doporučit

Amíko mini HD 2 1260,- s dph,má sice je uni čtečku,ale s fleshkou si uděláš abgrade a kouzla kdy chceš a na ab foru podpora jako barák

korkoran
Registrace: 10/2006

Kdysi,mozna,lidi tedy...znam napriklad prodejce a montaznika v jedne osobe (EXMAT),ktery je relativne drahy,ale v pripade problemu dela vymenu kus-kus ,bez 30 denni lhuty a jeste u zakaznika.Tedy prodejce,u ktereho to koupim drazeji,ale ktery vi o cem je rec,hlasi se/resi i pripadne problemy ,by mel byti o cosik drazsi.Ale toto se v techto koncinach nenosi,predevsim pro špekulanty,kteri furt cosik zkoumaji,pritom amerika jiz byla objevena.

hdpe
Registrace: 11/2007

Ano, ceny hdboxu mohou byt ruzne, zda je prednastaveny apod. :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

korko

ale nesmíš ho vytáhnout ze zásuvky !!! jinak uděláš AP grade

a nepomůže ani velká Flaška !

:laughing:

tonek
Registrace: 1/2009

Ber buđ Technisat technibox sir nebo Humax irhd 5100,dobrý obraz,a jednoduchè ovlàdanie.

jozef84
Registrace: 2/2011

Tonku vidím

že čteš i jiný příspěvky,já bych si za to nafackoval,ale regma mi to nedovolí a to mi minulej týden natekla v mičce voda do pojístkový skříně a zase to bylo v rukách.Naštěstí po vysušení v troubě a nahrátí novýho prg.to jede a o dost líp i s měnší spotřebou,mohla to být taky řídící jednotka :fuming: :fuming:

korkoran

možná ti tam nalezl nějakej hmiz ?

:laughing:

tonek

voda je

prevít a Alzheimer ještě větší :8) :8)

korkoran

Tonku,když

tady mám v tak dobrý náladě GM wizard class hd se mi hřeje s ICKOU,není to v sowtu.Střídám to s amíkem mini HD ,když to někomu připravuju a ten je jenom vlažnej.Dělal mi to i starej Mascom 1101 crw. Ď...

korkoran

Schází tam

Tě.xxxxxxxxxxxxxxx prej krátkej text

korkoran

Soused má Optibox Zebra 2 222 Kč ne MINI Optibox Zebra tam chybí plno věcí TU NEBRAT a je taky VELMI spokojen . KAŽDÝ PŘÍSTROJ MÁ SVOJE PLUS A MÍNUS.Když máš přes inernet 14 dní na vyzkoušení , nebo i řetězce to někdy mívají jako OKAY Elektro
.
http://satelitni-prijimace.heureka.cz/optibox-zebra/recenze/

standa111
Registrace: 11/2009

tak to

nevím ? něco o tom psali u konkurence ale kartou či sw to dle mne nebude.
Nemám teď ani jeden typ k dispozici ale najdi si i zde chodícího nicka končíci na ..mobil
A na jeho web najdeš kontakt a ten ti poví více.

;)

tonek
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra