Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveni

Zdravim panove a damy,

Zakoupil jsem receiver Skybox F5. Mam ho nastaveny na DSEQC na dve anteny, jednu na Hotbird, druhou na Astru 3B.

Vzhledem k tomu, ze prijimac ma ctecku karet a docetl jsem se ze podporuje IRDETO, jsem se rozhodl poridit si kartu od Skylinku abych mohl sledovat zakladni ceske programy pres satelit.

Koupil jsem kartu z omko.cz (Karta Skylink Standard HD Irdeto), ktera nevyzaduje certifikovany skylink receiver. Kartu jsem aktivoval jak bylo pozadovano do 31.12.2013.

Prijimac mi kartu rozpozna a po kratkem case se mi v informacich o karte objevily kanaly ktere muzu sledovat.

Problemem je, ze programy jsou stale zakodovane:(

Vsiml jsem si ze v nastaveni "Smart Card config" neni zadna polozka, ale muzu ji pridat, jenomze udaje ktere to vyzaduje bohuzel neznam a ani po 3 hodinovem usilovnem patrani na ruznojazycnych serverech se mi nepodarilo nic kloudneho najit.

Samozrejme ze to chce camkey a camdata.

V nastaveni mam nejake programy jako gs cam atd. (mohu poslat screenshot) ale netusim jak je nastavit a zdali je to vubec relevantni.

Byl by mi tu schopny nekdo poradit?

Predem diky.

snooffy
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveni

Je vidět, že přátelé mají rozum a včas od SL odešli.

sirda
Registrace: 11/2006

A ked das CA setting co ti to vypise

loop12
Registrace: 7/2007

Muzu nastavit frekvenci karty, 3.xx a nebo 6.xx MhZ, podivat se na status karty a na prijate klice, jeste je tam nastaveni "smart card configuration" ve kterem muzu zadat irdeto,a prave zadat camkey a camdata, ktere jsem nasel na jinem foru pro moji kartu, ale bohuzel to nepomohlo.

Nekdo jiny mi jeste radil nainstalovat OScam takze az prijdu domu tak se k tomu zkusim pres putty pripojit a uvidim co tam je za distro a jestli na to nekde sezenu OScam.

snooffy

A co tohle: http://www.yojiatech.com/a/Support/Download/2013/0114/277.html

?

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Tohle uz je stary, nalil jsem tam posledni SW kterej vysel 23.12.2013 predpokladam ze tam ta oprava z ledna je;) (youtube uz funguje)... Ale pro jistotu to zitra prubnu.

snooffy
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra