![]() |
|
Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniZdravim panove a damy,Zakoupil jsem receiver Skybox F5. Mam ho nastaveny na DSEQC na dve anteny, jednu na Hotbird, druhou na Astru 3B. Vzhledem k tomu, ze prijimac ma ctecku karet a docetl jsem se ze podporuje IRDETO, jsem se rozhodl poridit si kartu od Skylinku abych mohl sledovat zakladni ceske programy pres satelit. Koupil jsem kartu z omko.cz (Karta Skylink Standard HD Irdeto), ktera nevyzaduje certifikovany skylink receiver. Kartu jsem aktivoval jak bylo pozadovano do 31.12.2013. Prijimac mi kartu rozpozna a po kratkem case se mi v informacich o karte objevily kanaly ktere muzu sledovat. Problemem je, ze programy jsou stale zakodovane:( Vsiml jsem si ze v nastaveni "Smart Card config" neni zadna polozka, ale muzu ji pridat, jenomze udaje ktere to vyzaduje bohuzel neznam a ani po 3 hodinovem usilovnem patrani na ruznojazycnych serverech se mi nepodarilo nic kloudneho najit. Samozrejme ze to chce camkey a camdata. V nastaveni mam nejake programy jako gs cam atd. (mohu poslat screenshot) ale netusim jak je nastavit a zdali je to vubec relevantni. Byl by mi tu schopny nekdo poradit? Predem diky. |
snooffy
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniJe vidět, že přátelé mají rozum a včas od SL odešli. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniA ked das CA setting co ti to vypise |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniMuzu nastavit frekvenci karty, 3.xx a nebo 6.xx MhZ, podivat se na status karty a na prijate klice, jeste je tam nastaveni "smart card configuration" ve kterem muzu zadat irdeto,a prave zadat camkey a camdata, ktere jsem nasel na jinem foru pro moji kartu, ale bohuzel to nepomohlo.Nekdo jiny mi jeste radil nainstalovat OScam takze az prijdu domu tak se k tomu zkusim pres putty pripojit a uvidim co tam je za distro a jestli na to nekde sezenu OScam. |
snooffy
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniA co tohle: http://www.yojiatech.com/a/Support/Download/2013/0114/277.html? Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniTohle uz je stary, nalil jsem tam posledni SW kterej vysel 23.12.2013 predpokladam ze tam ta oprava z ledna je;) (youtube uz funguje)... Ale pro jistotu to zitra prubnu. |
snooffy
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |