![]() |
|
Ako prepojiťAko správne prepojiť navzájom a akými káblami TV bez 3D,sat.prijímač a AVReceiver.Díky za radu! |
dw2100
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 46 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
RE: Ako prepojiťZdar synci,myslim ,ze v tom nejlepsim smyslu svetle slova, skutecne z SD SKYLINKU nelze jiz uplest bic.Proto je rozhodne prokazatelne ucinnejsi oliznout nejakou 18 nactku ,nebot na tom upscale uz skutecne nebude oliznout co.Posleze nicmene provedeme subjektivni testy na objektivnich zarizenich:).Jsem synek ze severni Moravy (z bytu),tak bohuzel nepalim...Predky mam samozrejme FS ,ale tez kusickem z Prajzke :) http://www.youtube.com/watch?v=7PUV5VUCkUg :)- nikaj to nepravte! |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Ako prepojiťAno pochopil jsem, že věříš, že to při stejném vstupním i výstupním rozlišení ještě vylepší. No aspoň že jsi odpověděl, vymlouvat ti to nebudu.A mimochodem pokud nemáš 4K TV, k čemu ti to upscale do tohoto formátu je? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535ty jsi prostě přesvědčený že když do AVR poleze 1080p z tveho sat tak AVR už s obrazem nemůže nic dělat.Ale to je hloupost!!!! To se Ti tu snažím vysvětlit ale ty pořád meleš jen rozlišení. |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Ako prepojiťa zase upscaling,,vždyt Ti to píšu že nejde jen o rozlišení...a co se tyče 4k ceny jdou taky dolu takže to nebude zase taková doba |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťjinak já tomu nevěřím ale mám to odzkoušený,neříkám že je to spasitel světa ale zvládne to fakt dobře a jsem maximálně spokojený...a není to jen můj názor ale i lidí co u mě byli třeba kouknout na DK |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťono při velikých uhlopříčkách (jako že na kino jsou potřeba) bude 4K super stejně jako kvalitní 3D(i když taky lidi říkají že je to na h....o) |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťNeříkám že nemůže, ale že by bez změny rozlišení neměl neboť je to aspoň pro mě nežádoucí. Ale někdo ještě potřebuje olíznout kostičky.Je to jako si pustit gramofon přes zesilovač a ořezat či utlumit praskání. Jednoduše fidelity. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ako prepojiťA ohledně toho 4K..neptám se k čemu ti to možná jednou bude (čas budoucí), ale k čemu ti to je (čas přítomný), když už se tím (v přítomném čase) chlubíš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ako prepojiťkoukám gramofony tu mate nějak radi ;) no ono se to dá právě nastavit jestli chceš v AVR se změnou nebo bez změny...ale jak jsme říkali u avr za 5tis bude lepši zase sat. |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťtak vždyť 4k tv i projektory už jsou ne? stačí koupit a už to jede... |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťpíšeš: jako si pustit gramofon přes zesilovač a ořezat či utlumit praskání....ale to tvůj sat dělá taky že upravuje obraz ne ?jen můj avr to umí líp |
universe
![]() |
|
@Tomyk,@UniverseZdar synci,j*ebejte na ty chu*jopletoviny prip*osraneho upscale,protoze vsecko je v perdeli pane hrabje:).Demokraticky jsem si pustil ty predky (jako ty bedny FS):http://www.youtube.com/watch?v=jy4ASJd3m4s |
hdpe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťkdyž tedy nechceš ořezat či utlumit praskání tak by jsi měl nechat tvuj sat poustet na vystupu sd jako sd a ne jako full hd...když jsi milovník originálu...trochu tu začínáš demagogizovat a porovnávat neporovnatelné |
universe
![]() |
|
hdpemas pravdu stejne to tu melem porad dokola a tak teda na to prdím..jinak ty bedny jsou OK...dobrá citlivost a jdou celkem odspoda...ale bacha na sousedy :))) |
universe
![]() |
|
hdpekouknul jsem na ten tvuj odkaz :))) aby si do par minut pro tebe neprijela BISka :laughing: |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťjedině že by ses vymluvil na tu slivku :laughing: |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťPochop, že o TY jsi řekl, že ti AVR "vylepšuje SD rozlišení". Pak nechápu proč se divíš, že ůmelu pouze o rozlišení".A mimochodem, ta 4K tv si to opět může upscalovat sama. Neříkám, že lépe nebo hůře. Ale koupit je zase v čase budoucím, takže nějaké upscale na 4K ti v přítomnosti na současném zobrazovači je úplně naprd. Max. to svědčí o tom, že ten AVR může upscalovat třeba jen do HD lépe než kdejaký stb. Pokud ale už na vstupu požadovaný výstupní formát nemá. Pak nemá důvod upscalovat (převádět rozlišení) o kterém si začal debatu tím, že jsi napsal, že ti ho vylepšuje. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ako prepojiť@hdpe, jeden můj známý stále tvrdí, že posledním kvalitním Pražským primátorem byl Heidrich. Tak nevím. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ako prepojiťTo vim naprosto presne, jeden sedy a druhy cerny kabel.A spivame "Ein Heller und ein Batzen!" :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ako prepojiť"Vylepšuje" ti možná výsledný obraz. Ale určitě ne rozlišení. Takže už bys mohl pochopit, co jsi napsal blbě. Doufám..prosím..vzdávám..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ako prepojiťSynci,ja fakt mam uz cca 2%%,tak uz nemuzu ani kdybych chtel a teoreticky i mohl (premyslet).Ale s*rani se mi volaako zastavuje:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťvylepšuje sd rozlišení=protože HD je ucházející a co nás nejvíc s--e je sd.upscaling jak už řekl jsem uvedl jako jednu z mnoha možností...protože to bych tu musel rozepsat co vše to umí a to se mi opravdu nechce.No 4K bude upscalovat určitě hůře protože Marvel Qdeo je jeden z nej.Kdybych v první větě napsal upscaluje sd rozlišení tak to tak můžeš brát ale schválně tam bylo jako první vylepšuje a nebylo tam jen...stejně to budem motat stale dokola |
universe
![]() |
|
hdpetož to už ti zbývá pouze jak ve švejkovi a dvojitý :laughing: |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťnehledě ne všechny přijímače dokáží 1080p na výstupu a tazatel neuvedl jaký má ;) některé pouze 1080i a to je taky rozdíl |
universe
![]() |
|
RE: Ako prepojiťAno to je rozdíl docela tragický. Vsadím se, že bys ho z 10 tipů cca 5x nepoznal.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |