![]() |
|
dreambox ako vypnúť animované kolieska?Dá sa niekde v nastaveniach dreamboxu vypnúť zobrazovanie animovaných ozubených koliesok? Ide o starý DM800 HD s enigmou? |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: dreambox ako vypnúť animované kolieska?ano dá. Nastavení, přizpůsobení hledej a vypnout animaci při zaneprázdnění. Měl bys to tam někde najít.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: dreambox ako vypnúť animované kolieska?mám asi dosť starý image, v nastaveniach nič také nemám http://goo.gl/BR03A3dá sa to zmeniť niekde v config súboroch v dreamboxe? |
majoSk
![]() |
|
RE: dreambox ako vypnúť animované kolieska?Zatiaľ som to vyriešil tým najprimitívnejším spôsobom. Na webe som našiel že tá animácia je vytvorená z png obrázkov pomenovaných wait*.png nachádzajúcich sa v adresári Spinner. Premenoval som adresár a mám pokoj. Sprosté, ale nechce sa mi hľadať a nahrávať image ktorý by mal možnosť vypnutia animácie v nastaveniach. |
majoSk
![]() |
|
RE: dreambox ako vypnúť animované kolieska?Ono sa to aj tak vola ze spinner.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: dreambox ako vypnúť animované kolieska?Já smazal obsah složky spinner a mám klid.U mého DM 800 HD to je zde: /usr/share/enigma2/skin_default/spinner/ |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
![]() |