![]() |
|
Montaz BrnoZdravim,nemeli byste prosim tip na nejakou spolehlivou firmu/cloveka z Brna, ktera dela anteny+satelity? Mam venku parabolu + klasickou antenu, kterou to pak dvema koaxy taham do dvou pokoju v byte. Pred 2rokama me to montovala jedna firma, ale na klasickym pozemnim vysilani celou dobu fungujou jen multiplexy 1 a 2. Driv me to nevadilo, protoze v tech dalsich stejne nic poradnyho nebylo, ale ted uz by se to obcas hodilo. Zkusil jsem odpojit satelit a napojit naprimo jen klasickou antenu a zacal jsem chytat uz i zbyvajici multiplexy vcetne HD, takze problem bude v utlumu vsech tech slucovacu a rozbocovacu, ktery tam po ceste jsou. Budu potrebovat znova natocit parabolu (posunul jsem ji, kdyz jsem zkousel jinou antenu a neumim ji sam znovu natocit) a pak vymyslet bud nejaky rozbocovace/slucovace s mensim utlumem, nebo pokud to jde, aby to neovlivnilo satelit, tak do te klasicke anteny dat zesilovac. Diky za tipy. Petr *e-mail odstránený. Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 08.01.2014, 21:16.19
|
slick
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
tonkuTo byl test, jak rychle nastartuješ Trabanta. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |