![]() |
|
Australian OpenDobrý den, nemám facebook, takže nemůžu zjistit, jaký program vysílání má první den Eurosport. Ale pokud by to někoho zajímalo a našel to, mohl by to sem zkopírovat, prosím? Myslím vysílání jedničky i dvojky, děkuji R^Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Australian OpenLiveonsat? EPG? Livesport? Facebook? Infantilnější nápady nejsou? Já historicky koukám na live rozpis zápasů na www příslušných turnajů. zde www.ausopen.org - a jsem v obrazeXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Australian Open@apriliarsv: na tej Tvojej stránke vidíš plán zápasov na Eurosporte? Začiatky zápasov sa samozrejme dajú nájsť hocikde, napríklad aj na stránkach stávkových kancelárií. Ale plán vysielania na Eurosporte hocikde nenájdeš |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 927 |
![]() |
|
můžem poděkovatněmeckému tenistovi T.Hassovi ža nám dnes upravil přenos live na ESP2.Mohli jsme od 7:45 sledovat velmi zajímavý match KVIT- KUMK. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |