![]() |
|
Diaľkový ovládač LG AN-MR200vie mi niekto poradiť. kúpil som si tento ovládač a nejak mi nechce fungovať . funguje len prepínanie programov vstup do menu ale to hlavne nie. neobjavuje sa mi ten kurzor keď stlacim tlačítko ok tak len svieti červene svetlo na diaľkovom ovládači . ale ten kurzor sa mi neobjaví. |
cyro
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Diaľkový ovládač LG AN-MR200Tento dialkovy ovladac je pre LG smart TV, modelovy rok 2011. Co mas za TV? Pokial je tam vzajomna kompatibilita, precitat navod ... |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
cyro1/ musíš do USB portu strčiť WiFi prijímač tohto ovládača. Pozor, na zadnej strane TV môžu byť 2 USB porty, ovládač funguje len v jednom z nich. Je to tam napísané.2/ potom musíš spárovať ovládač a prijímač. Je na to procedúra v návode - treba niečo stlačiť, na obrazovke sa objaví okno "registrácia, bla bla bla" a po potvrdení to začne fungovať. V prípade, že nefunguje registrácia, vo väčšine prípadov je v keli modul v ovládači a to je len na reklamáciu alebo vyhodiť do smeti ak je starší ako 2 roky. tieto modely sú veľmi poruchové. Inak, kde si ho prosím ťa ešte zohnal??? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Diaľkový ovládač LG AN-MR200mam 42lv5500 tv. prepínanie hlasitosti programy funguje len ten kurzor keď chcem pozerať internet nieje tam. keď stisknek ok vtedy by tam mal byt kurzor na ovládanie .rozsvieti sa červene svetielko na ovládači na 10sekund a potom zhasne.a ked svieti to červane svetielko tak ovládač úplne nereaguje |
cyro
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Diaľkový ovládač LG AN-MR200Už som zodral 2ks, a to velmi rýchlo (2 roky 2ks). Máto krátku životnosť, raz dvakrát padne DO a je po senzore. Vrátil som sa k pôvodnému DO. |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |