Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

poplatok SP

Servisný poplatok Skylinku od februára zdražie

jarek57
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: poplatok SP

My ostatní taky čteme zprávy, navíc mi to poslali dopisem, ale u nás se zdražuje už od února..

rysavy3
Registrace: 7/2007

33 kč měsíčně snad nikoho nezabije. Raději je měsíčně uhradím, aby byla karta stále funkční i když ji momentálně nepoužívám.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Ano, to je ok postup, nepouzivat a platit ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Raději je měsíčně uhradím, aby byla karta stále funkční i když ji momentálně nepoužívám.

Takovou kravinu může opravdu vymyslet leda kvasnák.
:laughing: :laughing: :laughing:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Takové zákazníky by měl Jára nejraději.

sirda
Registrace: 11/2006

Ve Freesatu nemám např. WAU a kdybych se na něj chtěl mrknout, stačí přehodit kartu ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Radějí si zaplatím SERPO fčil abych mohl sledovat 15.2. z OH Slovensko - Slovinsko v hokeji na Markíza HD.

Ufones
Registrace: 5/2010

Ja uz jsem zaplatil SP na jednu kartu kde nemam placeny balicek na dva roky za starou cenu. Proc to davat zatím do SIPA nebo Inkasa od února uz za 33,- když je to lepsi si to ještě zaplatit u prodejce za cenu 29,- mesicne / 348,- na rok. Na dva roky to vyjde za 696,- cili je tam uspora 72,- Kc oproti platbe podle nového od unora na dva roky za 768,- Kc/32,- Kc mesicne. Je pravda ze 33,- Kc není mnoho, ale je tu stále sance ještě do konce ledna si predlatit zakladni balicek programu Digital za starou cenu. Samozrejme je na nas, jak si to kdo udela, zda to zaplati v hotovosti nebo to da do Inkasa/SIPO. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Dal bych to na 5 let se slevou 113kč a za půl roku zkrachovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik proto jsem si to zaplatil jen na dva roky protože nikdy nevis co bude za rok za dva. Priznam se, ze jsem to trochu riskul na ty dva roky, ale vychazel jsem z varianty podle nového ceniku. Kazdopadne M7 Skylink s cenou 33,- Kc na mesic uz asi dolu nepujdou i kdyby se zlepsil kurs koruny vuci euru třeba o 2,- Kc.

HYPER

Já myslim že zlepšení kursu koruny bude dalším dobrým důvodem ke zvýšení SP.

sirda

Proto jsem si to zaplatil jen na dva roky protože nikdy nevis co bude za rok za dva.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik, nemyslim si, ze by Skylink mel zkrachovat v nejbližších mesicich.

HYPER

Urcite bude nejaky ubytek zakazniku za nejaky cas, ale masovy bum ze dne na den to urcite nebude.

HYPER

No podla ích šefa{člena predstavenstva} sa im darí dobre, majú 2,1 miliona aktívnich kariet.
M7 Group sa teší z čoraz väčšieho záujmu zákazníkov o HD programy. Na konci roka 2013 prekročil počet predplatiteľov HD balíčkov už hranicu 150 tisíc. Jedná sa podľa slov Jaromíra Glisníka o medziročný nárast takmer o 50%.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Skylink vysílá HD programy? Podle loga ano, avšak realita je jiná

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

patriklib

Koukám, zase jeden neználek, který si zkratu HD spojuje s úrovní celkové kvality obrazu a nikoliv pouze s rozlišením obrazu jako takového.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

ale jo, ty programy co mají dokupy nasdílené s jinýma oparátorama (Discovery HD, History) hraji pekne, to priznavam

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

patrik

Těch co hrají pěkně je tam víc. Jediný HD na, který se nedalo pomalu koukat byl FilmboxHD.....teď nevím jak je na tom.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Nárust serpop

Spousta starších lidí 70 a více let chce platit jen na rok (kdoví jest-li budou žít?) a pro ně to znamená nárust 150,-,protože 33 kaček platí jen pro inkaso a 2/leté předplatné.

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

právě tyto lidé jsou zvyklí platit sipem 29,nebo 33,ruku na srdce je to hodně, rozdíl 2 rohlíky za měsíc a právě tyto lidé nic neřeší,zdražení už zažili mockrát,nejvíce řvou podnikatelé a lidi za vodou ,už jen z principu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

takze by som poprosil vyjadrenie hlupakov ,ktori tu mudrovali o sockach pri zavedeni SP,co nemaju na zaplatenie ,ved coze to je tych par euro ,ved to je par balikov cigariet a dajake to pivo ,ludia sa nevedeli zjednotit a vzburit a je to tu teraz 19 uero za par mesiacov mozno 30 a kto vie kde to skonci a ak sa to niekomu nepaci ved moze si sluzbu zrusit ze ano ,ja som za, ale vratte mi 65 euro za kartu a strcte si ju niekam ale to by im nevonalo,takze na zlodejov len zlodejinou ,mam teraz full od ukraincov za 3dolare a mozem cely skylink jeb*t

chozze69
Registrace: 4/2007

chozze

Přesně tak, SP by možná většina lidí překousla, kdyby za kartu nechtěli nehorázné peníze, kiteré u jiných providerů nemusí platit.

sirda

Co máte pořád stim serpo vždyť není povinné ho platí já ho neplatim a nikdy platit nebudu. Mám placenou tv abych se díval na placené kanály ne abych platil to co se vysílá z každého kopce. A když se vám nelíbí že někdo chce za služby peníze tak volte koomunisty a bude zase vše zadarmo a bez práce zase se budeme fsichni flaakat a budeme mít hooovno a bude nám hej! A bez m7 můžete vklidu žít. Sak si ho nemusíte objednávat. Na výběr je hodně provideru. Je si třeba jen umět vybrat!!

satman1
Registrace: 9/2010

Skylink HD

Já jsem si nevšiml, že by skylink šířil nějaké HD programy. Datový to na plnohodnotný HD program je potřeby kolem 10MB, to co vidím já kolísá kolem 4MB. To je hoooooooooodně daleko od HD. Je to všechno jen pseudoHD patlanina. Koukněte se na německé HD programy, aby jste porovnali tu kvalitku. Jen CT1 se nejvíce přibližuje HD. Při dalším přelaďování se vše zkomprimuje a nacpe do jednoho TP, aby Plisník ušetřil a nám to zdraží. Typický přístup nenažraného podnikatele. Já zloděje podporovat nebudu, kartu si nechám zaregistrovat u CT pro bezplatný příjem programů ČT bez SERPO. Kdyby to udělal každý, tak by musel zlevnit, nebo to zabalit pan velkopodnikatel mimo území ČR. Žasnu co je u nás možné v tomto kocourkově.

fafejt
Registrace: 12/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra