![]() |
|
poplatok SPServisný poplatok Skylinku od februára zdražie |
jarek57
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: poplatok SPVem si pořádně brýle! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: poplatok SPBohužel ani tak se mi datový tok nezvýšil satmane. PONAUČENÍ: s brýlemi je nekvalita HD ještě více viditelná, tzn. brýle radši nebrat!!! |
fafejt
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
fafejtA na které programy to koukáš? Které mají ty 4 MBity?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: poplatok SPnapr Filmbox HD ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Warder, já chtěl odpověď od fafejta.On totiž napsal: "Já jsem si nevšiml, že by skylink šířil nějaké HD programy. Datový to na plnohodnotný HD program je potřeby kolem 10MB, to co vidím já kolísá kolem 4MB."Já vím jak je na tom bídně Filmbox HD nebo třeba Spektrum HD. On však píše o všech HD programech Skylinku. Proto jsem se ptal, které to jsou konkrétně, aby si to ON uvědomil, že je to úplně jinak a tedy aby si nevymýšlel. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: poplatok SPOK, v tomto ti davam za pravdu ze zbytok ma urcite viac ako 4MB.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: poplatok SPProto sem psal ať si veme brýle. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |