![]() |
|
karty na výměnuGital a ICE(600,-neregistrovaná)ležely přes rok v šupleti.Maji nějakou ještě šanci,známej mi dal dotaz a můj místní poradce v neděli neradí Dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: karty na výměnuAno.Zaplatit 1000kč.Změna z karty časově omezené za časově neomezenou. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: karty na výměnumilordKde korkoran píše, že Gital je roční, aby musel doplácet 1000,- ?!! korkoran Normálně je lze vyměnit . Záleží jen, jaká Gital karta to byla. Pak uvidš co dál! Na 600,- výměnu bys měl dostat SP 1 rok ochranné lhůty. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: karty na výměnu@Delta nezaspal jsi letopočet?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: karty na výměnuICE výměnu již v novém roce regnout nejde jedině koupit ICE výměnu M7... :8)48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
Tomik535,FarelProč myslíš?!Copak Výměna ICE za 600,-neregistrovaná se nadá použít na výměnu karty Gital(04295....) či Skylink 0002..,01...,03436...?! A od kdy?! Rád se nachám poučit! Tad y není napsáno Standart ICE( mimochodem ta nikdy nestála 600,- Kč) :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
korkoranSamozřejmě zde chybí jedna důležitá informace!1.Jsou obě neregistrované? 2.Nebo jsem to pochopil správně a Gital je zaregistrovaná, ale ležela v šuplíku spolu se zakouenou Výměnou v té době prodávanou za 600,-! Protože za 1. bohužel! za 2. v pohodě výměny uděláš! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1http://www.skylink.cz/novinky/ukonceni-moznosti-registrace-dekodovacich-karet-skylink-stareho-typu-25-cz65.html |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
HarnádekDíky o tom vím.1. jsem v tomto roce dělal výměnu za 600 a prošla normálně bez omezení! 2. Ale také jsem dostal toto(kde není ani zmínka o Výměně ICE za 600,-): Vážený obchodní partnere, dne 29/11/2013 jste byli informováni o ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu (konkrétně Skylink Standard HD IR, Skylink Standard HD ICE a Skylink Standard ICE). Aktuálně jsou v prodeji karty Skylink Standard M7 IR, které karty starého typu plně nahradily. Jsme si vědomi skutečnosti, že v některých případech karty starého typu zůstaly u vás skladem neprodané a vzhledem k ukončení možnosti registrace zároveň neprodejné. Na základě pokynu M7 Group S.A. - vlastníka platformy Skylink - připravujeme různé varianty řešení vzniklé situace. V první fázi je nutné znát typy a čísla dekódovacích karet starého typu, kterých se vzniklá situace týká. Pokud vám zůstaly karty Skylink starého typu skladem a budete chtít v součinnosti se Skylinkem řešit situaci, jak s tímto druhem zboží naložit, je nutné, abyste na adresu.......odeslali seznam karet Skylink starého typu a to nejdéle do 31.1.2014. Skylink následně navrhne řešení a dostanete vyrozumění. ......................... Takže asi tak! :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karty na výměnuTakže to má být ta pohodlná výměna o které jsi psal?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: karty na výměnuMě taky prošla výměna za 600,ale byla to karta,kterou zákazník dostal poštou přímo od Skylinku někdy v létě a byla tudíž blokovaná ke své kartě už před tím. |
Harnadek
![]() |
|
RE: karty na výměnuMožná to bylo i jedno léto před tím.. :) |
Harnadek
![]() |
|
Tomik535No a proč ne?! Tobě se výměna CRW za ICE nepovedla?!Mě prozatím ano! A oficiálně nemám info od M7-Skylinku o ukončení starých Výměn! Zatím kdo přišel, Výměnu jsem provedl. Své Výměny za 600,- už mám vyprodané. Ale sem tam si je někdo ještě přinese! Takže, až se setkám s tím, že to nepůjde, budu to řešit! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karty na výměnuJá mám vyměněné dávno. Takže informace vyvěšené na vlastním oficiálním webu nemusím považovat za oficiální? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: karty na výměnuAha, takže jsou tam pro srandu králílům. Že se vůbec divím. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Já jsem prodejce, technik a montážník!Mě zajímá co funguje, jak to funguje a jaké mám oficiální informace a stanoviska od různých providerů! Musím vyřešit problém! Ne, co si kdo plácne na web, či nějaký leták! Nehledě na to, že některé informace jsou účelově podány ;) A jejich změny, či překlepy jsou vyhrazeny :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karty na výměnu:laughing: Tak to jsi docela nadčlověk.Takže informace na stránkách Skylinku tam "kdosi" plácnul a nemusí mít žádnou relevantní hodnotu? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: karty na výměnuHodnotu mají, ale pro mě má větší hodnotu oficiální informace v partnerské sekci!Pro tebe je, která informace důležitější?! :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karty na výměnujen pro info... v partnerské sekci je ze dne 29.11.2013 karta ICE výměna uvedena taky, tak žádné dezinformace zde neuváděj. |
Harnadek
![]() |
|
HarnadekNo jistěěěě :laughing:Ice standart, ale stále tam není Výměna ICE!!! Či chceš tvrdit, že standart ICE je to samé co Výměna ICE! To snad ne :lookaround: Poslední zpráva v sekci je: 17.01.2014 Karty Skylink starého typu - zjištění stavu Vážený obchodní partnere, dne 29/11/2013 jste byli informováni o ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu (konkrétně Skylink Standard HD IR, Skylink Standard HD ICE a Skylink Standard ICE). Aktuálně jsou v prodeji karty Skylink Standard M7 IR, které karty starého typu plně nahradily. Kde máš konec Výměn ICE :O Boha jeho! No nic, stejně to každý pozná sám při výměně :8) I takhle se dá uměle vyvolat problém! Tak volejte, ať se ten zákaznický servis zaplatí! No ne?! :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karty na výměnu29.11.2013Ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M7 Group informuje o ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu. Informujeme všechny distributory karet Skylink a prodejce satelitní techniky, že dne 31. 12. 2013 dojde k ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu. Konkrétně jde o karty: Skylink Standard HD (IR) - doporučená maloobchodní cena 2 199 Kč Skylink Standard HD (ICE) - doporučená maloobchodní cena 2 199 Kč Skylink Standard (ICE) - doporučená maloobchodní cena 1 999 Kč Skylink Výměna (ICE) - doporučená maloobchodní cena 600 Kč ...............atd |
Harnadek
![]() |
|
RE: karty na výměnujá ji tam mám na rozdíl od tebe... |
Harnadek
![]() |
|
RE: karty na výměnuNo a teď se podívej na tu z 17.1.2014 co svítí červeně a na to konkrétně..konkrétně Skylink Standard HD IR, Skylink Standard HD ICE a Skylink Standard ICE). ;)A výměna ti funguje nebo ne?! :-/ Mě zatím ano! Výměnám zdar :laughing: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
já výměnu nevidím17.01.2014Karty Skylink starého typu - zjištění stavu Vážený obchodní partnere, dne 29/11/2013 jste byli informováni o ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu (konkrétně Skylink Standard HD IR, Skylink Standard HD ICE a Skylink Standard ICE). Aktuálně jsou v prodeji karty Skylink Standard M7 IR, které karty starého typu plně nahradily. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Harnadekmá pravdu,ve starém mailu to tak je,šítling je jeden b.o.r.del,už ani Augustovi nelze věřit ,co rozesílá partnerůmOd 1. 1. 2014 bude možné registrovat pouze přístupové karty Skylink typu: Skylink Standard HD M7 (IR) - doporučená maloobchodní cena 499 Kč Skylink Výměna M7 (ICE) - doporučená maloobchodní cena 349 Kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: karty na výměnuNo záleží na úhlu pohledu! Já vycházím z poslední zprávy ze dne 17.1.2014 a Harnadek ze zprávy 29.11.2013! Kdo zaspal letopočet! No ????Takže někdo, někde zaspal dobu!! Otázka kdo a kde?! Já, ale vycházím, zatím z poslední zprávy vydané 17.1.2014 od hlavního velení M7-Skylinku! Možná už zítra to bude jinak až to někdo někde opraví! :8) :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |