![]() |
|
karty na výměnuGital a ICE(600,-neregistrovaná)ležely přes rok v šupleti.Maji nějakou ještě šanci,známej mi dal dotaz a můj místní poradce v neděli neradí Dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Delta1skoro mě to připadá ,jako záměr šítlingu,před koncem roku spoustu lidí ,co váhali s výměnou a výměnu měli doma připravenu(za 600 kartu ICE),tak do konce roku vyměnili,trošku popohnali výměnu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
K DeltoviRáno tam zavolám,berou mi telefon v prac.době neobvykle rychle a volám přes Voip net grátis a bez identifikace(jako fin.úřad nebo policie),možná proto.Otázka vznikla v sobotu v němcích v K+Ba to šitlink nefachá. |
korkoran
![]() |
|
no ještěGitalka 42956...... i T+T 0000285....... registrovaná,ale 426........v blockru bez reglu |
korkoran
![]() |
|
korkoranTak registrovaná Gitalka za Výměnu ICE 42..,to by známému mělo vyjít! Proč to neudělá?!...................................................... Pro zajímavost, až tam zavoláš, podej report, co ses dozvěděl! To bude srandy, když se nedokážem domluvit zde, natož přes infolinku! Už to vidím: na webu píšete xy, prodejci mají informaci zž a známí-něco bude měnit :laughing: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delto 1On je to čs. prodavač satelitů a Tv v Bavorsku,ale o tomhle nemá ani páru a otazky vždycky čekají na mě, takže teď mu to udělá někdo v Klatovech,Dík za info |
korkoran
![]() |
|
Delto 1Měl jsi pravdu:nejde to ale už se to povedlo ! ! |
korkoran
![]() |
|
korkoranNo vidíš ;) Děkuji ti za report!Nestát, nekoukat, dělat a nespoléhat na PR články z minulého roku ! Sláva vítězům čest poraženým a Výměnám zdarec :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |