Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nová digi tv

Ahojte, ide už niekomu balík programov na 11 977 H na thore- digi tv. Lebo na lyngsat je už uvedená frekvencia ako súčasť služieb s programami Digi sport 1 HD, DIGI SPORT 2 HD, EUROSPORT 1, 2 HD, History HD a NGC HD. Ďakujem za odpoveď.

pista83
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová digi tv

No vidíte jak jste se rozpovídali to se mi líbí , byl tady klid. A z nebo s , i nebo y , je to stejný , jako ostatní písmena , vždy mi je někdo ukradne , Já jsem rád , žw pustím počítař někdy. Tohle jsem psal 7 min třeba a bez brejlí asi i tady bude chyba , ale to mě je jedno . R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

No uvidíme akú dajú cenu má byť v dispozícii aj Cl+modul. Takže pri dobrej cene a kvalite to bude úder pre Skylink ak digi TV kúpi Česku ligu tak počítam že Telekom kúpi aj Česku digi a potom Skylink horko zaplače a UPC tiež Telekom je iný hráč ako Luxemburske spoločnosti. Pre nás to bude len dobr :lookaround: :lookaround: :lookaround:

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

No, tak jestli to bude něco podobného, jak mají Chorvati, tak to může být docela zajímavé.

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv-sat/cicam

bretah
Registrace: 9/2012

dnes som naladil programy na vsetkych troch TP kde to testujú , ide už tam aj epg na vsetkych programoch R^

satman5455
Registrace: 5/2013

Pre priaznivcov kvalitnej erotiky to môže časom znamenať koniec Super One HD... Ak pôjdu úplne mimo RCS/RDS

LuboTS
Registrace: 5/2006

ceco1212

Přeji Ti kvalitní sportovní zážitek u neatraktivních prvoligových CZ fotbalových zápasů typu Dukla Praha- Jablonec, Přibram - Znojmo atd. Tyto celky mají v podání fans a předváděné hry opravdu sportovně tragické pojetí. Gro ligy si vždy předplatí ČT a je tu ještě TV Nova, která se toho taky nevzdá. Takže ,,odpad" zůstane na Slovensko a ne SkyLink nebo UPC, ale Ty pak zapláčeš.

silesian
Registrace: 4/2011

to silesian

jsi vedle, právě že Digisport se snaží koupit zápasy ,,první volby,, tozn. Sparta-Slavia, Plzen - sparta atd. Utkání Dukla-Znojmo půjdou na CT. Pokud to tak dopadne tak si myslím, že má pravdu ceco1212 a Telekom koupí českou DigiTV a pak bude mít tato platforma všechny sportovní kanály včetně SS1,2 a rozjede HD vysílání. Je to jediný možný scénář. Pak opravdu Skylink nebo UPC nebudou pro tuto platformu konkurencí, alespon co se nabídky sportovních programů týče.

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010

To nejlepší bude na ČT... Je to opět jen tah prodejce, aby cenu za tu naší kapr ligu vyšrouboval nahoru. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

FI711010

Tak to jo. Tak to vám oběma přeju, aby vám to vyšlo. Ale jo, proč ne: Naděje umírá poslední. Pak si alespoň nezapomeňte koupit oba dobré pivko, aby jste zahnali tu pachuť. ;)

Telekom českou DIGI zatím koupit nemůže. Jednak má na území CZ svou růžovou T-Mobile TV a jednak je česká DIGI zastavena u soudu v Englandu jako záruka za nevymoženou pohledávku od zadluženého rumunského zmrzlináře. Ale třeba to hoch brzo doplatí a pak tu DIGI opravdu Deutsche Telekom koupí. :lookaround:

silesian

to silesian

pak je tu druhá varianta, že by Digisport pustil svůj program i do jiných platforem, stejně už je ten program vlastnicky
více slovenský než rumunský. Jinak mi nedává snaha na získání vysílacích práv na naší ligu tímto kanálem smysl.

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010

Proč by měl divák na území České republiky doplácet na nekvalitní přenosy z fotbalové Gambrinus Ligy jen proto, že nějaký němčour to chce do své platformy, aby na NAŠI ligu čuměli Slováci. To že se slovenská Corgoň Liga nevysílá na veřejnoprávních okruzích je zase jiná věc (finanční situace Slovenské televize, která v minulosti v rámci šetření, pro tyto zápasy nenakoupila práva).
Samozřejmě je zde i několik jiných variant. Že se třeba němčour dohodne s Českou televizí a budou mít, na vybrané zápasy, práva oba. Pak tam tu Spartu mít budeš.
Ale více méně to bude asi tak, jak povídal Wladys.

silesian

FI711010

Digisport nikdy nebude v jiné platformě!Prosím tě,jak si na to přišel že bude?Trošku soudnosti to chce :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

No nik nevie aké má záujmy Telekom majiteľ Digi TV. Taktiež podľa mňa majiteľ Slovaksport TV. Pokiaľ kúpia zvyšok Digi TV čo sú Maďari Rumuni a Česko tak majú okrem Poľska skoro celú východnú Európu a to už je iný trh. Taktiež pokiaľ si všimnete najlepší športový kanál Eurosport pôsobí po celej Európe a malé národné športové TV nemajú budúcnosť v dnešnej dobe A značka Digi šport je známa isto viac ako nová šport a Sport 1,2. Nechajme sa prekvapiť možno má Telekom záujem o silnú Platformu ako Sky v západnej Európe spraviť niečo vo východnej Európe.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

ceco

Ceco, to máš tak. Říkáš z pozice diváka SK: Eurosport- Eurosport. Tento kanál má opravdu v každou roční dobu co nabídnout, to je jasné. Ale dost akcí, které se vysílají na tom Eurosportu, je u nás na území ČR, právě na ČT Sport. Na ČT Sport, kterou dnes lze i v DVB-T již přijímat v HD (tenisové turnaje, Tour de France, MS v atletice, zimní přenosy- biatlon, skoky na lyžích atd, atd.) Tudíž já jako občan ČR Ti mohu řici, že Eurosport zas tak moc k životu nepotřebuji. Navíc, při souběžném vysílání nepřerušuje ČT, třeba etapu závodu, reklamou. Nevím- DIGI Sport, krom toho, že vysílal Premiere Ligue a teď vysílá Corgoň ligu, nemá toho až tak moc co nabídnout. A že by byla až tak žhavým aspirantem na titul panevropské sportovní TV se mi nechce věřit.
,,Udělat silnou platformu jako SKY"- chce to hodně kuráže a ještě více financí.

silesian

Digisport má italskou a francouzskou fotbalovou ligu,to zas není tak málo.

dawis77
Registrace: 9/2011

Sky má vlastné atraktívne športové a filmové stanice, čo v podstate najviac využívajú v marketingovej komunikácii. Telekom zatiaľ nemá a podľa všetkého ani neplánuje vlastné filmové stanice

LuboTS
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra