![]() |
|
IRDETO CS LINKSkylink mě nechával chladným, ale rozhodl jsem si aktivovat servisním poplatkem právě kartu které jsou 2 roky. Zaplatil servisní poplatek 350 kč a hle nejde ČT D dotazem jsem obdržel.vzhledem k tomu, že došlo u této karty k ukončení kódovacího systému CS link, není možné aktivovat na této kartě nové programy, jako je například program ČT/D. K této kartě doporučujeme kartu Výměnu M7. Kartu zakoupíte na prodejně se satelitní technikou v ceně 349,--Kč NEUVĚŘITELNÉ IRDETO ICE problém! Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKNj,keby len ČT/D,ale všetky kódované,ktoré pribudli,alebo pibudnú po máji 2013. :((Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKNo jo, typickej Skylink. Protože končíme podporu Cryptoworksu, tak si musíte vyměnit čistou Irdeto kartu za taktéž Irdeto. Jedna lež stíhá druhou a Jarda už se do těch svých bludů motá jak do mucha do pavučiny :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKTaky nechápu proč nemohou být v provozu karty CSlink Irdeto. Po ukončení možnosti registrace těchto karet mi jich zůstalo 7 ks neomezených, nerozbalených, v té době ještě tři čtvrtě roku v záruce, které mohu používat jako luxusní škrabky na sklo. O nějaké výměně se se mnou ani dodavatel a ani Skylink vůbec nebavil. Nešla za ně registrovat ani výměna. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKano irdeto za irdeto a za dalsi rok se bude menit za neco jineho, nekdo tomu rika vyvoj nekdo vytahovani penez... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKněkdo zlodějna |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
takyjich mám pár v oběhu ,nevím jestli je zde dostatečně výstižné slovíčko K.U.R.V.Y |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKTaké to tak vnímámAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKSkylink iba žmýka od ľudí peniaze.Ať platííí.Tp je ich heslo. |
Ufonec
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKKdo z vás by platil pojistku na 4 auta které jsou staré,sice jezdí, ale nepoužívá je? Já ne. Stejné je to s kodovacím systémem. Proč platit něco, co je zastaralé a nemá technickou podporu? To by byl Skylink sám proti sobě. Každý, kdo nad tím trochu logicky zauvažuje, by postupoval stejně... |
twityi
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
twityi...a v čem je irdeto na CSlinku zastaralé :O :ogre:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKZastaralé není,ale proč provozovat Caid Irdeta Cslinku pro pár tisíc karet,databázi atd.Cryptoworks Caid 0D0F,0D70,0D03 Irdeto Caid 0D96,0624,0666 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
martin5martin5 vtom že cslink už tu příští rok nebude a na co provozovat tolik druhů karet. Není důvod. To je tak těžké pochopit že se sloucili. Čemu nerozumíte. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Kolega nade mnou ale psal o zastaralém kodovacím systému!Já mám zato že je totožný s tím co má nyní Skylink a pokud se sloučili tak by měly být výměny těchto nových karet zcela v režii nynějšího majitele , tedy ZDARMA!!! Čemu tady nerozumíte Vy :(( VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKmartin5 ti co si predplaci naky balíček tak měli výměnu zadarmo jako všude jinde. A ti co si nic nepredplaci mají smůlu musí investovat ale taky už asi projeli akce. Kdy se to nak rentovalo. A teď když už je pozdě a začnou odpojovat karty začnou plasit, no už jim asi ujel vlak. A času na výměnu bylo více než dost! |
satman1
![]() |
|
habrTo nebude ani pár tisíc ale spíš pár stovek což se zákonitě nemůže nikomu vyplatit provozovat. Nemluvě o tom že o odpojení Irdeta CS Link už se to ví už delší dobu.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BIDLOJasně,ale tím pádem nechápu Skylink proč to tak protahuje z těch 6 Caid které mají v provozu a 4 caid budou vypínat mužou v základní nabídce je omezit tak že na CW + Irdeto Cslink půjde jen veřejnoprávní TV CZ + SK a tím donutit ten zbytek k výměně.Pokud se za 4 měsíce vyměnilo cca 250000 karet tak těch cca 50-55000 karet už je zlomek,a pokud do ted lidi nereagovali na žádnou akci a tak dále, tak je donutí jen ořezání nabídky na jednotlivých kartách a žádnou pobídku (Mini zdarma atd.)nemusí dělat. Je jasné ,že nám zákazníkům to může být jedno jak to Skylink vyřeší,je ale jasné že udržování navíc 4 Caid stojí peníze,které jistě by mohl ,doufám investovat jinak,ne pouze do zisku. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
BIDLOKdyž se ví o odpojení IRDETA CSLINK delší dobu, proč jsem mohl před týdnem na takovou kartu zaplatit servisní poplatek?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKhabr@ Mohl bych vědět jaký strašný náklady jsou s provozováním jednoho caidu navíc? Databázi klientů neřeš, ta může bejt klidně společná, ostatně teď je taky společná pro CW a Irdeto.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKjuzek - uz jsi videl zlodeje ktery by odmutnul prachy ? :laughing:habr - clovece, jestli je ti vic nez 12 let, tak takoveho naivku aby jeden pohledal... to vis ze ty usetrene "miliardy" za spravu nekolika CAID navic a vytahane prachy od ovecek vsechny investuji do zkvalitneni nabidky pro tebe a ne pro navrat sve investice a pro svuj zisk... od toho tady ta charita M7 prece je ne ?? :lookaround: :laughing: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lancelance máš ty vůbec pojem co to je a o čem píšeš. Jak jsi přišel na ovečky. Co to meleš. Vždyť to není povinné. Můžeš se zbalit a jít jinam. Třeba ti někde něco dají zadarmo. Vždyť je toho tolik na výběr. Iptv, pozemka, satelit, internet. Nikdo není povinne u m7 ale vybral si ho. V mém bydlišti mám možnost 4 Iptv, pozemku ale jen 4 muxi a 4 sat providery. Takže mám na výběr a necítím se být ovce. Možná ty jsi ovce své hlavy. |
satman1
![]() |
|
juzekTo na tom vůbec nic nemění. Člověk registrovaný v roce 2003 by mohl být trochu v obraze, zvláště pokud sem vcelku často chodí a pokud v tom obraze není, tak by si měl nejdřív než udělá nějakou bl.ost zjistit patřičné informace. Čili jinak řečeno Skylink mám rád asi jako ty, nicméně tohle je pouze tvoje hloupost a nikoho jiného. Zbytečné vlákno. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKKdo to ještě nepochopil, tak náklady na provozování jednoho již vybudovaného a fungujícího CAID navíc (0666) jsou pro M7 v současnosti nula nula prd a klidně to mohou provozovat i pro pár tis. karet ještě 10 let a vyjde je to levněji než rozesílat zbylým záklaďákům výměny za 0666 zdarma anebo o ně přijít a vracet jim už zaplacené SERPO (což by jinak museli), takže to chce klid a kdo má 0666 a chce jen základ - zbytečná panika :8) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKTéž jsem nepochopil co těch pár dat navíc stojí za milióny. A inteligentní pepa? Tomu už se dávno není co divit. Ty jeho publikované zvratky jsou stejný folklór jak Kalousek vs Babišovo lustrační osvědčení.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Tomik535Kdo má být inteligentní pepa? BIDLO Mohu tě uklidnit, že mne pár stovek rozhodně kapsu neurve. Když karty nechtěji provozovat, nemělo by být možné na ně platit částečné služby! To jim neodpářeš. Tvé povídačky o tom, že někdo zaplatí tak je hloupost je stupidní plácání. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKŽe někdo za téměř půl roku nepoznal, že příjem určitého programu je OD ZAČÁTKU(8.8.13) možný pouze s určitou kartou by se dalo pochopit (bez předpokladu, že se aspoň trochu věnuje tomuto koníčku). Ale že se pak za svou blbost ještě vzteká na Skylink, tak o jeho inteligenci mi můžeš dále vyprávět :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |