![]() |
|
IRDETO CS LINKSkylink mě nechával chladným, ale rozhodl jsem si aktivovat servisním poplatkem právě kartu které jsou 2 roky. Zaplatil servisní poplatek 350 kč a hle nejde ČT D dotazem jsem obdržel.vzhledem k tomu, že došlo u této karty k ukončení kódovacího systému CS link, není možné aktivovat na této kartě nové programy, jako je například program ČT/D. K této kartě doporučujeme kartu Výměnu M7. Kartu zakoupíte na prodejně se satelitní technikou v ceně 349,--Kč NEUVĚŘITELNÉ IRDETO ICE problém! Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
juzekJá nepotřebuju nic párat. Prostě namísto toho aby jsi si to nejdřív zjistil a potom teprve zaplatil, jsi byl příliš aktivní, takže nadávej leda tak sám sobě, Skylink Neskylink.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKModerní propaganda pánů montérů Tomíka535 a BIDLA?Proč Skylink aktivuje servisní poplatek na některé karty jen částečně a na jiné komplet? Neptal jsem se jestli je to něčí koníček ani jestli sleduji aktivace ruzných druhů karet. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKDocela s tebou soucítím tak ti zkusím napovědět. Emu + motivace k výměně. Důvody již musí být jasné i průměrně inteligentnímu orangutánovi.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: IRDETO CS LINKNepotřebuji soucit, těch pár halířů za to vůbec nestojí. Jen poukaz na jednu z pěkných skylink zlodějin jen tato mne překvapila trošku víc.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |